2/10 betano
 2/10 betanoGiginoglu co wydarli...5-9....9-11....13-11...16-14
Jefferson/Cherif po 2,25 warto teraz live bet365
przy 0-2
 izydor w tb pelna kontrola..
 izydor w tb pelna kontrola..z takimi bobami wstyd gdyby przegrali co by nie bylo ze sa przecietni to ok ale jakies tam sety ugrane z lucynami itp takze porownujac do urlu i kolegi to szerify to kozakipatced, to że oni wygrali słabo obsadzony turniej w Iranie nie czyni z nich allah wie jakiej pary. Wyżej dupy nie podskoczą. Dla mnie dość przeciętna para, no ale graj co chcesz.
Widze, ze Gutka z kolega grales. Ogladalem ich kilka meczy i kozacko ten mniejszy wydziera pilki. Z ruskimi sie posrali w poprzednim turnieju bo tam spokojnie mogli wygrac tylko walili po autach ale tu wyglada must bet chyba nie ? ciekawe czy plavinsy sie ogarneli czy dalej piach.Andre ze Strasserem nominowani do debila dnia ???? Atakowali wszędzie tylko nie w boisko ???? Przy czym Brazole to chyba zaliczyli z 20 autów ????
Poziomem to najsłabsze kwale od dawien dawna
w portfel Ci nie będę zaglądał, siadło to dobrze ????i tak poszlo za drobne wiec looz
Jeszcze taki singiel na 19.30 do gry z plaży:
http://forum.bukmacherskie.com/f32/siatkowka-plazowa-2016-a-128945-7.html#post5961308

Tu nawet nie było szans. Sam wynik to dla mnie zaskoczenie, bo o grze nie ma co mówić. Strasser przecież dzisiaj nie istniał. Każdy jego kontakt to błąd, a kilka pomyłek to już na prawdę dziwnych.  Kto oglądał to widział. Typ przegrany, ale taki cyrk ciężko było przewidzieć.
 Tu nawet nie było szans. Sam wynik to dla mnie zaskoczenie, bo o grze nie ma co mówić. Strasser przecież dzisiaj nie istniał. Każdy jego kontakt to błąd, a kilka pomyłek to już na prawdę dziwnych.  Kto oglądał to widział. Typ przegrany, ale taki cyrk ciężko było przewidzieć.Co ma nastawienie ... chca grac w turnieju trzeba wygrac i tyle. w dupie turnieju nie maja na pewno sa mlodzi punkty trzeba ciupac no i graja u siebie. ja tam wbilem grubo w sumie jak na mnie. jeszcze skrobnales w dziale takzeZależy od nastawienia Sajmona bo rano wyszedł jak rozkapryszone dziecko i cuda były, ale potem się ogarnął to było spoko. No nie wiem, w kilka dnii ciężko znaleźć formę, a Regza wyglądał dramatycznie. Jak nie będą Brazole cyrkować to wygrają. No, ale oglądam któryś mecz z rzędu i na razie to 50% wyłączałem bo nie dało się tego oglądać.