izydor w tb pelna kontrola..Giginoglu co wydarli...5-9....9-11....13-11...16-14
Jefferson/Cherif po 2,25 warto teraz live bet365
przy 0-2
z takimi bobami wstyd gdyby przegrali co by nie bylo ze sa przecietni to ok ale jakies tam sety ugrane z lucynami itp takze porownujac do urlu i kolegi to szerify to kozakipatced, to że oni wygrali słabo obsadzony turniej w Iranie nie czyni z nich allah wie jakiej pary. Wyżej dupy nie podskoczą. Dla mnie dość przeciętna para, no ale graj co chcesz.
Widze, ze Gutka z kolega grales. Ogladalem ich kilka meczy i kozacko ten mniejszy wydziera pilki. Z ruskimi sie posrali w poprzednim turnieju bo tam spokojnie mogli wygrac tylko walili po autach ale tu wyglada must bet chyba nie ? ciekawe czy plavinsy sie ogarneli czy dalej piach.Andre ze Strasserem nominowani do debila dnia ???? Atakowali wszędzie tylko nie w boisko ???? Przy czym Brazole to chyba zaliczyli z 20 autów ????
Poziomem to najsłabsze kwale od dawien dawna
w portfel Ci nie będę zaglądał, siadło to dobrze ????i tak poszlo za drobne wiec looz
Tu nawet nie było szans. Sam wynik to dla mnie zaskoczenie, bo o grze nie ma co mówić. Strasser przecież dzisiaj nie istniał. Każdy jego kontakt to błąd, a kilka pomyłek to już na prawdę dziwnych. Kto oglądał to widział. Typ przegrany, ale taki cyrk ciężko było przewidzieć.Jeszcze taki singiel na 19.30 do gry z plaży:
http://forum.bukmacherskie.com/f32/siatkowka-plazowa-2016-a-128945-7.html#post5961308
Co ma nastawienie ... chca grac w turnieju trzeba wygrac i tyle. w dupie turnieju nie maja na pewno sa mlodzi punkty trzeba ciupac no i graja u siebie. ja tam wbilem grubo w sumie jak na mnie. jeszcze skrobnales w dziale takzeZależy od nastawienia Sajmona bo rano wyszedł jak rozkapryszone dziecko i cuda były, ale potem się ogarnął to było spoko. No nie wiem, w kilka dnii ciężko znaleźć formę, a Regza wyglądał dramatycznie. Jak nie będą Brazole cyrkować to wygrają. No, ale oglądam któryś mecz z rzędu i na razie to 50% wyłączałem bo nie dało się tego oglądać.