>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [15]

Status
Zamknięty.
kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
patced, to że oni wygrali słabo obsadzony turniej w Iranie nie czyni z nich allah wie jakiej pary. Wyżej dupy nie podskoczą. Dla mnie dość przeciętna para, no ale graj co chcesz.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Giginoglu co wydarli...5-9....9-11....13-11...16-14
Jefferson/Cherif po 2,25 warto teraz live bet365
przy 0-2
✅ izydor w tb pelna kontrola..
patced, to że oni wygrali słabo obsadzony turniej w Iranie nie czyni z nich allah wie jakiej pary. Wyżej dupy nie podskoczą. Dla mnie dość przeciętna para, no ale graj co chcesz.
z takimi bobami wstyd gdyby przegrali co by nie bylo ze sa przecietni to ok ale jakies tam sety ugrane z lucynami itp takze porownujac do urlu i kolegi to szerify to kozaki :p
i tak poszlo za drobne wiec looz :grin::grin::grin:
http://www.fotosik.pl/zdjecie/304508ee841c5b1b

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Andre ze Strasserem nominowani do debila dnia ???? Atakowali wszędzie tylko nie w boisko ???? Przy czym Brazole to chyba zaliczyli z 20 autów ????
Poziomem to najsłabsze kwale od dawien dawna

P 1,8K

patced

Użytkownik
Andre ze Strasserem nominowani do debila dnia ???? Atakowali wszędzie tylko nie w boisko ???? Przy czym Brazole to chyba zaliczyli z 20 autów ????

Poziomem to najsłabsze kwale od dawien dawna
Widze, ze Gutka z kolega grales. Ogladalem ich kilka meczy i kozacko ten mniejszy wydziera pilki. Z ruskimi sie posrali w poprzednim turnieju bo tam spokojnie mogli wygrac tylko walili po autach ale tu wyglada must bet chyba nie ? ciekawe czy plavinsy sie ogarneli czy dalej piach.

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Zależy od nastawienia Sajmona bo rano wyszedł jak rozkapryszone dziecko i cuda były, ale potem się ogarnął to było spoko. No nie wiem, w kilka dnii ciężko znaleźć formę, a Regza wyglądał dramatycznie. Jak nie będą Brazole cyrkować to wygrają. No, ale oglądam któryś mecz z rzędu i na razie to 50% wyłączałem bo nie dało się tego oglądać.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
P 1,8K

patced

Użytkownik
Zależy od nastawienia Sajmona bo rano wyszedł jak rozkapryszone dziecko i cuda były, ale potem się ogarnął to było spoko. No nie wiem, w kilka dnii ciężko znaleźć formę, a Regza wyglądał dramatycznie. Jak nie będą Brazole cyrkować to wygrają. No, ale oglądam któryś mecz z rzędu i na razie to 50% wyłączałem bo nie dało się tego oglądać.
Co ma nastawienie ... chca grac w turnieju trzeba wygrac i tyle. w dupie turnieju nie maja na pewno sa mlodzi punkty trzeba ciupac no i graja u siebie. ja tam wbilem grubo w sumie jak na mnie. jeszcze skrobnales w dziale takze
1,53 bet365 guto/saymon do gry
e; swoja droga kto bedzie na grand slamie w olsztynie w tym roku ? wybieram sie co prawda daleko mam fest ale potraktuje ten turniej czysto biznesowo i zarobkowo ! ;]

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Stepanek z Nestorem 6:4, *3:2 (1:10 na Nestorów)
▶ 6:4, 4:6, 5:10 przeciwko Herbert/Mahut
Ok Nicholas b.dobry deblista, no ale kim jest Herbert ???? ???? ???? przy tych trzech deblistach ?

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Ja i tak największa mam bekę z Araujo i że go nie potrafią wyrzucić. Najpierw Włosi z 14:12 w TB, a teraz Andre, który wyrzucił 12 autów lekko. Gość rusza się jak mucha w smole, a w ataku to w ogóle tragedia. Pewnie Fijałki trafią na kolejnego dziadka żeby wyjść z grupy.

cruel21 151

cruel21

Użytkownik
Tigers Saviano-One Time basket u20 warto teraz łapać na live under 4 kwarty linia 29.5
Piknie, a po 4 minutach można było zamykac linia spadła do 23.5, ale człowiek pazerny.....

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Najlepiej ogląda mi się turniej w Klagenfurcie, nie wiem czemu ale jakoś ten okres w Tyrolu pasuje do gry na piasku ????
Też mam w planach wypad do Olsztyna, ale czas pokaże.

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
No bo to najlepszy turniej, ale dość kosztowny. Zreszta jak Olsztyn zliczy się z imprezami i alko to wyjdzie podobnie.
Zreszta dla mnie najlepsze były Stare Jabłonki tam jedna ulica, rozkładać się można było z browcem, nocami sami pijani ????

P 1,8K

patced

Użytkownik
No to widze, ze blizej 1 czerwca sie tu odzywal do niektorych kociakow, zrobimy wyjazd zarobkowy w hoy ! ????
zeby nie bylo off topa Roeselare szczurki powinny wziac u siebie mecz mocni sa na wlasnych smieciach.
1,44 @ bet365 przy 12-14 i 1-0

dedi 122

dedi

Użytkownik
kompany problem miesniowy, a otamendi problem z kostka. moga nie zagrac w najblizszych meczach (derby z utd)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom