>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [15]

Status
Zamknięty.
P 1,8K

patced

Użytkownik
Ciekawi mnie, że Filho po tym jak go Ricardo gnoił znowu zdecydował się z nim grać.
Ricardo jaki czub jest to jest ale sukcesy, doswiadczenie kawal konia. Zagrywke dalej ma dobra a i w bloku sobie radzi. Chociaż już stary dziad ! ????

Powiedz mi bo ty lepiej kminisz czołówka cala gra teraz w tym turnieju ? czy ktos sobie odpuscil ?

daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
Champions League
Atletico Madryt - PSV Eindhoven 1 @1,61 Bet365 ⛔ 0:0
Atletico musi wygrać żeby awansować. 0:0 to dogrywka a każdy inny remis i zwycięstwo gości daje awans PSV. Motywacja jest, najlepsi na boisku są.
Rojiblancos nacierali, w pierwszej połowie co najmniej dwie setki obronił GK Holendrów. Jeśli nie zwolnią tempa (a wątpię żeby Simeone dał taki rozkaz) to powinni to załatwić w regulaminowym. W końcu coś wpadnie z chaosu albo Godin głową po SF ????
Jednak 0:0, nie wepchnęli ????

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
U kobiet nie ma Barbary/Agathy, Holenderek van Iersel, Ludwig/Walkehorst.
U facetów Dalhusserów, Evandro/Pedro i to chyba tyle.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Straszna kicha z tym brakiem gola w Madrycie w 1 połowie.
Mimo wszystko wierzę w przełamanie tej niemocy strzeleckiej…
AM-PSV over 1,5 gola w meczu
@ 2,10 STS

P 1,8K

patced

Użytkownik
U kobiet nie ma Barbary/Agathy, Holenderek van Iersel, Ludwig/Walkehorst.
U facetów Dalhusserów, Evandro/Pedro i to chyba tyle.
To u babke jankeski beda chyba faworytkami. No i Losiaki ! ????
dobra nie zawracam gitary uciekam dzisiaj kozak dzien i tak
Bez offa
Roeselare win mecz 1,50 bet365 ⛔ w tb 8-7...9-13

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
To u babke jankeski beda chyba faworytkami. No i Losiaki ! ????
dobra nie zawracam gitary uciekam dzisiaj kozak dzien i tak
Bez offa
Roeselare win mecz 1,50 bet365
Na moje Tallita się ogarnie w końcu, bo Larrisa obecnie najlepsza forma, ale Tallita tragedia. Amerykanki bez szału grały.

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Omar Jasika to jest zawodnik, takiego odwrotu wyniku to dawno nie widziałem ????
1 set wygrywa 6/1, w dodatku jest ogromnym faworytem, tam na tego Ortegę to pewnie ponad 15 już było.
6/1 1/6 0/6, 20 gemów ???? jak ktoś grał undera pre, że Jasika wygra 2-0 to ładna beka haha.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Widzialem bety na Lopeza wspolczuje wszystkim doszedl w tb na 10-9 serwis swoj i oddal na 10-12 sprzedajna swinka ;) w meczu poplynie bo widac ze chce ale cos z boku mu nie pozwala :]

D 319

defox

Użytkownik
coś czuję ze dzisiaj rafal będzie miał ciężko, Verdasco zagrał poprawnie tych kilka gemów z klizanem. A Rafał? tragedia z Mullerem. Jakiś handicap gemowy można śmiało grać, prawda Panowie?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom