>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [15]

Status
Zamknięty.
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Spróbujcie tego!

Real Madryt - Sevilla

Real Madryt wygra do zera @3.30 betsson

Sevilla praktycznie nie ma dziś kim grać w ofensywie. Na bokach pomocy - boczni obrońcy Escudero i Figueiras. Z przodu Iborra i Gameiro i tylko oni mogą coś wyczarować. Kurs MEEEGGAA, ale to Real i wszystko możliwe. ;) Bardziej się boję ewentualnych rożnych gości, bo Rami ostatnio w formie jeśli chodzi o strzelanie z główki. W Realu brak Ramosa i Pepe.

Braki są duże:
Banega, Konoplyanka, Vitolo, Krohn-Dehli, N&#39;Zonzi.

Wraca Krychowiak.
w b365 złapiecie ledwie 2.87. phi!

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Real Madryt - Sevilla
Real Madryt wygra do zera @3.30 Betsson

Sevilla praktycznie nie ma dziś kim grać w ofensywie. Na bokach pomocy - boczni obrońcy Escudero i Figueiras. Z przodu Iborra i Gameiro i tylko oni mogą coś wyczarować. Kurs MEEEGGAA, ale to Real i wszystko możliwe. Bardziej się boję ewentualnych rożnych gości, bo Rami ostatnio w formie jeśli chodzi o strzelanie z główki. W Realu brak Ramosa i Pepe.
Dziś mogą zabawić się w murowanie. Jestem ciekaw co tam wymyślił Emery. Ja gram kartkę Coke, ale 1x2 i overy to dla mnie nie do ruszenia w tym meczu
http://forum.bukmacherskie.com/f26/30-kolejka-primera-division-18-20-marca-2016-a-130990.html#post5966102

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Tak słabego meczu Mamby to ja dawno nie widziałem.
Szkoda, bo 1.75 złapane, no ale jak z 15:40 się nie łamie Azarenki to nic nie poradzi się na to. Szkoda, bo był też szanse na re-break w 1 secie.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Dziś mogą zabawić się w murowanie. Jestem ciekaw co tam wymyślił Emery. Ja gram kartkę Coke, ale 1x2 i overy to dla mnie nie do ruszenia w tym meczu
wiem, w sumie wisi @3.00 na to że Sevilla nie strzeli, ale jestem zachłanny. W końcu czołówka pogubiła punkty i Królewscy mogą coś nadrobić. No i to wyjazdowa Sevilla..

w b365 o dziwo wzrosło do 3.00 na brak gola Sevilli i Real do zera @3.10. Tutaj w tym wypadku nie ma wielkiej różnicy i Real na czysto styka jak ktoś nie ma betssona lub tam kasy.

ludozerca 606

ludozerca

Użytkownik
Wyczuwam dużą ilość rzutów rożnych dla Realu, bo tak jak piszecie Sevilla defensywnie ustawiona dzisiaj.
Real pierwszy 7 rzutów rożnych 2,00 Bet365 (aktualnie 0-1 dla Sevilli w RR)
Teraz to trochę lipa, bo szybko bramka, nie polecam.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Myślę, że warto under kartek. Jak Real zaraz coś dorzuci to będzie prawie po meczu, a Królewscy przed Barcą nie powinni za dużo łapać.

mamed1916 247

mamed1916

Użytkownik
Cytat:
Napisał Mamed1916 -&gt;
Miałem nie grać, ale biorę taki kurs
#110 LIVE 1:0 w setach 1:0 w gemach i serwis
Azarenka - Williams
Azarenka 2 set. @2.00
Stawka: 75zł
Bet365 PS. Serio ta czarna aż tak dominuje WTA, że takie kursy w takiej sytuacji można łapać?
✅✅✅

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Sparta Praga - Slavia Praga, typ 1, kurs 2.50. ✅ Luzik, 3-1✅
Sparta straciła pierwszego gola. Teraz remisuje. 70minuta. Sparta przeważa , 65% posiadania piłki. Początkowy kurs to 1.5. H2H to pięć ostatnich wygranych u siebie meczów Sparty. Nie inaczej będzie tym razem

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom