>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [15]

Status
Zamknięty.
cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
We włoskiej jest jedna przy 12stym punkcie
nie wiem jak mi to umkneło...
Ale Plak zabija je serwisem.

EDIT:
Brawo Bergamo! Miażdzą system tak napiszę! Jak nie będzie kontuzji mózgu to tutaj 3-0 jak nic.

Otrzymane punkty reputacji: +11
buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Man City - Man United +0,5 @ 1,95 Pinnacle ✅

Oprócz BTS-u ⛔, który podałem w dziale, gram także w stronę United. W City na środku obrony Demichelis i Mangala, także może być ciekawie. Poza tym City bardzo słabo spisuje się w meczach z czołówką, a nawet z TOP10. Sprawdziłem i wyszło mi, że w 13 meczach z TOP10 wygrali tylko 2 razy (bilans 2-3-8). To jest dramat jak na zespół walczący o mistrza. Dla porównania United ma bilans 6-4-3.
szkoda tego BTS-u, ale przynajmniej dobrze w kontekście walki o TOP 4, że United wygrało

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
To po meczu ! Bergamo bierze 3-0.
7-0 w 3 secie to miazga ale formą trafily idalnie w finał pucharu.

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
Powyżej +22.5 - Suma gemów
Serena Williams - Victoria Azarenka
1.80⛔ 3/10 betano
Powyżej +0.5 - Suma goli
Brondby IF - Esbjerg
1.90⛔ 2/10 betano

kubek9 1,2K

kubek9

Użytkownik
Nie wierzę, że tu nie wpadnie przynajmniej 1 bramka
Valencia - Celta Vigo over 1 bramy (azjan) @2.0 Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +5
verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Serena mecz kurs 1.80 bet 365
@Brac zanim spadnie
@Set 1 Williams 2.50 dla odważniejszych ale powinna wejść ;]

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
PSG Monaco co sadzicie o X2 kurs 3.20 Bet 365 PSG ma już mistrza wiec pewnie zagra kilku rezerwowych a Monaco to tez nie sa chłopcy do bicia

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Jaki tam mistrz, wygrał z jakimś leszczem z 500 miejsca który grał turniej życia ????
wczoraj Shapovolov robil z nim co chcial. Evans zaczal mecz tragicznie i bylo 0-4. Ten Izraelczyk mial genialna gierke na niego, z jedynki troche asow i serwis do rogu i zawijal wszystko z forehandu do rogow i na siate, wysoki jest i lapal punktow od cholery, stracil raz podanie w 1 secie i sie skonczylo 6-4. 2 set to ten Shapovolov ladowal gemy do zera/15. Evans ledwo ciagnal, dojechal do tie breaka i mlody oddal jakos glupio punkt, ale zaraz na returnie pojechal Evans bylo 3-3. I potem 5-5 i Shapovolov poszedl do siaty, Evansowi wyszedl lob zycia i go przelobowal, ogolnie ten gosc ma taki zasieg, ze to byl jedyny smecz, ktorego nie skonczyl. 3 set to ten Shapo znowu 1 gem do zera, a potem jakos Evans przemeczyl, on sie zmeczyl i zaczal narzekac cos, bylo widac, ze go przystawilo i oddal swoj serwis. Za to Evans mega niepewnie do konca meczu dojechal swoje, wychodzac 2x0-30 i 2x30-40.

Dzisiaj spadki masakryczne na Corrie, ale Evans po wczorajszym meczu zasluzyl na tytul i tez tak bylo.
Ten Corrie wczoraj zagral przecietnie, ten Van Rijthonven to pare meczy wyciagnal jak przegrywal 1 seta, wczoraj moglo byc podobnie w 2 secie, ale ostatecznie przegral. Corrie zagral genialnie z Danceviciem mial swoj dzien. Ale najlepsze jest to,ze on gral tutaj kwale i przegral z Jarrym 0-2.

qlimaxerr 245

qlimaxerr

Użytkownik
Mysle ze PSG bedzie chcialo zlac Monako dla zasady ze ta roznica punktowa ktora ich dzieli jest widoczna na boisku a nie tylko na papierze

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom