Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Miałem Raonica pogranego, ale zamknąłem zakład. Nie wygląda to za dobrze, chyba jakieś problemy ze zdrowiem ma, bo zniknął z kortu na chwilę, a kurs 1,57 w Bet365 jest nienaturalnie wysoki.
Raonic mam nadzieje, ze dowiezie juz. Wg tych statystyk, ze oddal podanie 2 razy przez caly turniej i dzisiaj juz 2. To limit oddanych podan juz wykorzystal, wiec chyba wygra.
Mega Leks - Buducnost Typ: Buducnost wygra 6 lub więcej @ 2.00 w bet365
Pierwszy mecz niespodzianie wygrany przez ML. Teraz Buducnost na musiku. To lepsza kapela. W rundzie zasadniczej wygrali dwa razy. Dodatkowo gospodarzom wypadło trzech zawodników z rotacji. Buducnost to łyknie.
R.Nadal vs N.Djokovic. Nadal, Rafael — łącznie gemów: Powyżej 9.5
<TABLE> <TBODY> <TR> <TD>
</TD> <TD class=choice-price>Kurs: 1.82</TD></TR></TBODY></TABLE>3/10 marathon bet
R.Nadal vs N.Djokovic. Nadal, Rafael — łącznie gemów: Powyżej 9.5
<TABLE> <TBODY> <TR> <TD>
</TD> <TD class=choice-price>Kurs: 1.82</TD></TR></TBODY></TABLE>3/10 marathon bet