Wynik: 2:1Hertha - Ingolstadt 1 @2.50 Bet365
Hertha mocno ciśnie, w pierwszej połowie gol ale na spalonym złapany naspatnik, w końcówce poprzeczka.
Brawo dla Włochów. Nie zagrali oni jakoś rewelacyjnie, a mimo to wygrali bez problemów. Jednak ta zagrywka przy tym wietrze to zabójstwo na Holendrów, którzy mimo 1/4 dalej niestety grają piach.Nummerdor/Varenhorst @ 1.66 Bet365
Plaża. Carambula dzisiaj będzie miał problem z kolosem po stronie Oranje.
Chelsea 2;2 jak west ham nie wygra to zarobiony bo zagrałem remis po kursie 5 i Chelsea win za drobne po kursie 50 ????Grajcie za drobne na Chelsea remis lub an wygrana ????
Dzis mam cos farta Chelsea remis tak samo jak WolsburgChelsea 2;2 jak west ham nie wygra to zarobiony bo zagrałem remis po kursie 5 i Chelsea win za drobne po kursie 50 ????
obronili 3 setowe i wygrali 30-28 ????Volei Brasil Kirin 4 set 1,53 w Bet365 :!:
13 raczej nie odrobią już, chyba że tam jakieś comebacki dziwne też są ?Wichita +7,5 @ 1,9
Bet365
Jak jeszcze Baker zacznie grać to będzie fajnie
Będzie ciężko... ale to nie jest nie do zrobienia. Wczoraj Temple odrobiło -12 w 4 minuty do przerwy i -9 na 10 minut do końca.13 raczej nie odrobią już, chyba że tam jakieś comebacki dziwne też są ?
Niska stawka:
Tennis: Evans - Shapovalov 2 (2. set) @2.37 Bet365
Niechca ci rozliczyć bo iwdza ze chcesz już je przegrać, slask easyco ten betsson taki zamulony nie chca rozliczyc mi norwich a musze ruch postawic!!!!!!
Shapovolov mecz 2,2 bet365
Pewniak, przegral pechowo tie-breaka tak to jest duzo lepszy, Evans tragicznie biega i slabiutki return ma, Izraelita to wygra, 1 serwuje i nie odda podania..