rozliczeniePowyżej +2.5
Suma goli
Kayserispor U21
Eskisehirspor U21
1
1
69:59
Kurs 1.833 2/10 betano
troche mnie ten kurs gniecie ale du dubla jak znalazl... chyba. chociaz wczoraj z wlochami to powinni zamknac a tu zonk.Łosiaki załadowane grubo?
rozliczeniePowyżej +0.5
1 połowa – suma goli
FC Nitra U19
1.FC Tatran Presov U19
0
0
32:06
Kurs 1.9 1/10 betano
Nie no coś Ty, Bernat nie ogarnie zagrywki Polaków. Łosiaki dzisiaj czuję, że będzie TB z Alisonami. Chłopaki musieliby sami chcieć przegrać, bo Leo jeszcze daję radę, ale partner klaun.troche mnie ten kurs gniecie ale du dubla jak znalazl... chyba. chociaz wczoraj z wlochami to powinni zamknac a tu zonk.
hochevar jeszcze mysle po 2,00 ? dobrze graly w sumie i ostatnio w formie.
jednak pierwsza mysl najlepsza odpuscilem te hochevary i hukowo zrobilem te marne argentynki 14-11....16-17Nie no coś Ty, Bernat nie ogarnie zagrywki Polaków. Łosiaki dzisiaj czuję, że będzie TB z Alisonami. Chłopaki musieliby sami chcieć przegrać, bo Leo jeszcze daję radę, ale partner klaun.
Nie grałbym też bo one obie przyjmują tragicznie, widziałem wczoraj z boiska 2, to z Czeszkami chyba 5 przyjęć z rzędu w krzaki. Gallaje są lepsze, choć dziwia mnie tak dobre wyniki Amerykanek.
Duda/Elize 2:0 @ 1.61 bet365, Duda bez nogi, ręki powinna wygrac z tymi śmiesznymi Rosjankami, ale to kobiety.
edit:
rozliczeniePowyżej +0.5
1 tercja - Suma goli
Salavat Yulaev Ufa
HK Avangard Omsk
0
0
09:51
Kurs 1.80 4/10 betano
Aż boję się pomyśleć co z nimi zrobi Ross na zagrywce, będzie pizgać jak Nelli po Ruskich ????jednak pierwsza mysl najlepsza odpuscilem te hochevary i hukowo zrobilem te marne argentynki 14-11....16-17
Jak w dwóch setahc traci się 3 pkt przewagę to już nie moja winaGallay Klug 0:1 kurs 3.50 bet 365
argentynki to mikruski mozna sie bylo tego spodziewac. tamte baby konkretne ladowaly jak chcialy i po temacie.Aż boję się pomyśleć co z nimi zrobi Ross na zagrywce, będzie pizgać jak Nelli po Ruskich ????
Oglądałem Dudy i jestem zdania że Niemki je pykną.