>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [15]

Status
Zamknięty.
mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
argentynki to mikruski mozna sie bylo tego spodziewac. tamte baby konkretne ladowaly jak chcialy i po temacie.
Polacy z dziadkami jak widzisz ? bryl/szalaankewicz . wczoraj odprawili niezlych turasow i powinni tu powalczyc mocno. w tb szalan cuda wyprawial.
2x tak nie zagra, Rossenthal bardzo dobrze tutaj wygląda, a Brunner nie powinien mieć problemów. Dla mnie taki sam mecz jak z Gallay, kij go wie. No, ale myślę, że Amerykanie łykną, bo grają tutaj naprawdę spoko.
Dla mnie na ta runde były pewne Dudy i Łosiaki, potem Słowaczki i Ruskie. Na 2 runde będą perły, a teraz to nawet nie oglądam, bo szkoda moich oczów.

P 1,8K

patced

Użytkownik
2x tak nie zagra, Rossenthal bardzo dobrze tutaj wygląda, a Brunner nie powinien mieć problemów. Dla mnie taki sam mecz jak z Gallay, kij go wie. No, ale myślę, że Amerykanie łykną, bo grają tutaj naprawdę spoko.
dobra polacy to nie chlopcy do bicia, 2,2 nie mozna przejsc obojetnie tak czy siak jak wchodze. graja dobrze turasy w kozackiej formie byli a polegli.

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Turasy? Widziałeś Volkana co wyprawiał z amatorami z Wielkiej Brytani? Z Polakami też oddawał punkty za firko. Szałan jest całkiem ok, ale Bryl to słabiak, ja tam nie mam zdania,choć prędzej Jankesy, powodzenia.

A 960

adam44

Użytkownik
Ktos śledzi skoki? Warto pograc że Kranjec wygra?
Moim zdaniem nie wygra. Pewnie się spali psychicznie jak to miało nie raz w karierze.. Ja bym nie grał tego, różnice nie są duże, Prevc albo Fonfang moim zdaniem.

catalona 704

catalona

Użytkownik
Moim zdaniem nie wygra. Pewnie się spali psychicznie jak to miało nie raz w karierze.. Ja bym nie grał tego, różnice nie są duże, Prevc albo Fonfang moim zdaniem.
Ja bym jednak nie stawiał na Prevca, warunki nie są najlepsze a on trochę jednak traci. Moim zdaniem o zwycięstwo powalczy pierwszych dwóch.

verti 3,4K

verti

Forum VIP
ES Setif - OEL Kseur Typ: Kseur wygra @ 4.50 w Bet365 ⛔
1-1 i 9-8 dla ESS.
Dotychczasowe sety wyrównane. Nie rozumiem tego faworyzowania ESS. Co prawda w tabeli mają więcej punktów itd. Ale w perspektywie najbliższych dni mają wyjazd do Kairu na afrykańskie mistrzostwa. Dzisiaj skład miał być mieszany i stricte treningowy pod kątem tamtej imprezy. Kseur to outsider, ale póki co ambitnie walczy. Myślę, że mogą powalczyć o wygraną.

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Co do Saxtonów to wiem, ale mi chodziło o mecz Bryla czy oni zagrali tak dobrze czy Amerykanie tak słabo ;)
Forrerki @ 3.25 bet365 piękne promo, przecież Lili nie ogarnie zagrywki Blondi, nie wiem skąd ten kurs. Na pewno warto, choć Szwajcarki też odpłacać będą, ale grają naprawdę spoko. Dla mnie kurs przesadzony i to grubo.

matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
Shapovalov 2-0 @2,1 Bet365
zwrocik
Forma jest cały czas, sędziowie też mu czasem puszczają jakieś auty, więc jak nie będzie jakiegoś zjazdu to powinien łatwo wygrać drugiego seta też

P 1,8K

patced

Użytkownik
Co do Saxtonów to wiem, ale mi chodziło o mecz Bryla czy oni zagrali tak dobrze czy Amerykanie tak słabo ;)

Forrerki @ 3.25 bet365 piękne promo, przecież Lili nie ogarnie zagrywki Blondi, nie wiem skąd ten kurs. Na pewno warto, choć Szwajcarki też odpłacać będą, ale grają naprawdę spoko. Dla mnie kurs przesadzony i to grubo.
nie jankesi hukowo zagrali, przyjecia nie mieli wgl. szalki elegancko poki co.

lili ogladalem wczoraj to juz lepiej graly przyjecie sie poprawilo.

jozzy22 709,4K

jozzy22

Użytkownik
Shapovalov 2-0 @2,1 Bet365
Forma jest cały czas, sędziowie też mu czasem puszczają jakieś auty, więc jak nie będzie jakiegoś zjazdu to powinien łatwo wygrać drugiego seta też
a wygrał pierwszego?

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
nie jankesi hukowo zagrali, przyjecia nie mieli wgl. szalki elegancko poki co.

lili ogladalem wczoraj to juz lepiej graly przyjecie sie poprawilo.
No, ale przecież ani Fendrick ani Sweat nie mają trudnej zagrywko, od przebicie na druga stronę, to oczywiste, że z taka zagrywką sobie poradzi. A z ostrym zagrywka blondi może mieć problemy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom