Brawo, Cilic psychicznie nie wytrzymałNo właśnie te staty przeczą Twoim typom bo nic nie potrafi wykorzystać z tego. Goffin wygrał 1 seta i jest na fali, nie wypuści tego i tylu BP już nie będzie
rozliczeniePowyżej +1.5 - 1 połowa – suma goli
Valur Reykjavik (W) - IA Akranes (W)1:0
1.70 2/10 betano godz.22:00
Jürgen the Unbreakable.Manchester United - Liverpool FC X2 @1,50 Bet365
Na odrobienie strat, to samo co tydzień temu. LvG głęboko wybija na LE, a Jürgen chce w ten sposób wprowadzić LFC do LM. Lepszy skład, lepsza forma, większa motywacja, podpórka na remis. Do tego United jeszcze mają szanse wbić się do Top4 w EPL, ale musieliby ograć w ten weekend Man City i to będzie ich priorytet. Warto mocniej.
Dzieki za becik, zlapalem tylko 2.85 , a chodzilo juz po 4.5... Verti do VIPow, konkretne rzeczowe analizy, oparte na sprawdzonych zrodlach, a nie suche typy niektorych VIPow bez oparcia o jakies fakty...Cearense - Bauru 1 @ 4.40 w Bet365
42-54 HT.
Grałem pre i dołożę na live. Bauru bez pięciu ważnych zawodników, dzisiaj w większości grają ludźmi, którzy nominalnie grają ogony. I co ciekawe do przerwy mają dzień konia 10/16 za 3pkt, 9/17 za 2. Nie chcę mi się wierzyć, że po przerwie również będą tak skuteczni. Dla Cearense bardzo ważny mecz w kontekście walki o TOP4. Powalczą.
upili to się z linią 24.5 na punkty + asysty Younga
Oddsmakerzy w betssonie się upili najwyraźniej:
NBA, Portland vs Spurs
Aldridge under 1,5 trójek@1,64 - 0/16 w całym sezonie...słownie: ZERO trójek w 62 meczach, w tym 0/1 w poprzednim z Blazers.
Aldridge under 1,5 przechwytu@1,85 - 6/62 overy na tej linii, ogółem tylko 16 meczów z przechwytem LaMarcusa, 0 stl w poprzednim meczu ze swoją byłą drużyna.