>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [14]

Status
Zamknięty.
mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
15-6...

Gram przeciwko nim juz hoho od czasu az ktos kilka dni temu pisal, ze oni sa poza turniejem haha a tu prosze kolejny final w przeciagu krotkiego czasu. Kon kopie zagrywka i dziekuje dobranoc. Mam nadzieje, ze jutro kantor z losiakiem ich porzadnie pogoni :]
Jak już tego nie zrobili to nie zrobią, bo pełne trybuny będą, nakręcą Evandro i Pedro i będą grali najlepszego swojego bicz volleya.

Też miałem takich pare gierek, najbardziej pamiętna jak jeszcze Holendrzy Brojer/Mowsen byli totalnymi drewniakami i wygrali MS w Jabłonkach ????

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Narciarstwo alpejskie na zywo - Supergigant panow

Kjetil Jansrud wygra zawody @ 3.75 Bet365

Warto lekko zaatakowac, bo to jego trasa. Wczoraj popelnil blad w zjezdzie a byl blisko. Dzisiaj trasa bardziej kreta, pod Niego. Bedzie walczy.

Otrzymane punkty reputacji: +2
P 1,8K

patced

Użytkownik
Niemki dużo pewniejsze z świetnie grająca w obronie Karla.
Obrony to ja tam nie widze. Szwajcarki bez zagrywki a ta grubsza helga dobry serwis i zrobila przewage. Jak szwajcarki co badz zaczna serwowac a nie takie balony to tb mozliwy bo helgi nic wielkiego nie graja.
E: dobra znowu gruba 4 pkt na serwisie i po frytach.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Ferrerki po 2.75 mozna wbijac seta dowioza a w tb helgi juz tyle pary miec nie beda ????
E: szwajcarki znowu soki puscily w przyjeciu zagrywki brak no i mniejsza helga dwie obrony kozackie 5-4..5-7

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Narciarstwo alpejskie na zywo - Supergigant panow

Kjetil Jansrud wygra zawody @ 3.75 Bet365

Warto lekko zaatakowac, bo to jego trasa. Wczoraj popelnil blad w zjezdzie a byl blisko. Dzisiaj trasa bardziej kreta, pod Niego. Bedzie walczy.
✅✅✅ Wiking pokazał klasę i wygrał zawody. Ładny kurs ustrzelony ;)

Otrzymane punkty reputacji: +10
strzala 377

strzala

Użytkownik
Szlachta, jak to jest? Jak wczoraj o 14:30 wypłaciłem ze skrilla 1,000 PLN to dziś mogę wypłacić 1,000 PLN nie wcześniej jak o 14:31? Wyskakuje mi, że przekroczyłem dzienny limit wypłat..

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Soukalova w ostatnim biegu na mistrzostwach ma szanse na medal w końcu a Fijałki w formie z -7 Holendrzy tylko 19:21, drugi set biorą Oranje jak wczoraj z Brazolami
/edit: nie da rady Soukalova :/ strzelecko 19/20, biegowo 8 czas

bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
???? Sevilla - Laboral Kutxa
Laboral Kutxa @2.05 bet365
Czas najwyższy zacząć zagrać swoje i odprawić z kwitkiem średniaka ACB. Nie wierzę żeby dwóch panów(Bamforth i Balvin) mieli pokonać taki zespół jak Laboral

P 1,8K

patced

Użytkownik
Holendeow po 3.4 to trzeba wbujac ! Fijalki nerwowka w koncowce i ze stanu 14-7...19-18 ale juz lepiej oranje graja. Powinni wyciagnac.
✅ centymetry zrobily roznice

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom