>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [14]

Status
Zamknięty.
mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Bo oni nie potrafią grać w trudnych warunkach, w Stavanger zawsze lecą szybko, a deszcz to już dla nich wyzwanie olbrzymie.
edit: dobra parodia ???? ???? ????

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Patrząc na przebieg meczów:
San Lorenzo - Arsenal Sanardi typ 1, Bet At Home, kurs 2.05
Melgar - Municipal - typ 1, Bet At Home, kurs1.85
Całkowity kurs 3.79. Powodzenia!
ps. U.Catolica mi uciekła, zanim wpisałem te typy, byłoby 6.88, trudno
teraz masz kurs 42 :grin: świetne początki 2 połowy ????
coś, ktoś na nocke??

D 319

defox

Użytkownik
polecam grac przelamania u facetow po tym jak ktos mial bp i go nie wykorzystal. Robie statystyki i na 100 meczow skutecznosc wynosi ponad 60%

P 1,8K

patced

Użytkownik
Jak skończyli Evandro/Pedro, w sensie wynik TB?
15-6...

Gram przeciwko nim juz hoho od czasu az ktos kilka dni temu pisal, ze oni sa poza turniejem haha a tu prosze kolejny final w przeciagu krotkiego czasu. Kon kopie zagrywka i dziekuje dobranoc. Mam nadzieje, ze jutro kantor z losiakiem ich porzadnie pogoni :]

wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
Panowie całoroczny źle rozliczył mi wczoraj biegi narciarskie, pisałem do supportu że popełnili błąd. Przekazali zakład do ponownego rozliczenia. Moje pytanie czy zakład nie powinien trafić do sekcji &quot;nierozliczone&quot; ? Nadal mam go z sekcji &quot;rozliczone&quot; z ich błędem. Jeśli nie to ile może potrwać takie ponowne rozliczenie?

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Panowie całoroczny źle rozliczył mi wczoraj biegi narciarskie, pisałem do supportu że popełnili błąd. Przekazali zakład do ponownego rozliczenia. Moje pytanie czy zakład nie powinien trafić do sekcji &quot;nierozliczone&quot; ? Nadal mam go z sekcji &quot;rozliczone&quot; z ich błędem. Jeśli nie to ile może potrwać takie ponowne rozliczenie?
Oni mają swoje wyniki, więc raczej marne szanse. Nie wygrasz z nimi, oni jedynie banować konto potrafią.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom