Bo oni nie potrafią grać w trudnych warunkach, w Stavanger zawsze lecą szybko, a deszcz to już dla nich wyzwanie olbrzymie.
edit: dobra parodia ???? ???? ????
Patrząc na przebieg meczów:
San Lorenzo - Arsenal Sanardi typ 1, Bet At Home, kurs 2.05
Melgar - Municipal - typ 1, Bet At Home, kurs1.85
Całkowity kurs 3.79. Powodzenia!
ps. U.Catolica mi uciekła, zanim wpisałem te typy, byłoby 6.88, trudno
Gram przeciwko nim juz hoho od czasu az ktos kilka dni temu pisal, ze oni sa poza turniejem haha a tu prosze kolejny final w przeciagu krotkiego czasu. Kon kopie zagrywka i dziekuje dobranoc. Mam nadzieje, ze jutro kantor z losiakiem ich porzadnie pogoni :]
Panowie całoroczny źle rozliczył mi wczoraj biegi narciarskie, pisałem do supportu że popełnili błąd. Przekazali zakład do ponownego rozliczenia. Moje pytanie czy zakład nie powinien trafić do sekcji "nierozliczone" ? Nadal mam go z sekcji "rozliczone" z ich błędem. Jeśli nie to ile może potrwać takie ponowne rozliczenie?
Panowie całoroczny źle rozliczył mi wczoraj biegi narciarskie, pisałem do supportu że popełnili błąd. Przekazali zakład do ponownego rozliczenia. Moje pytanie czy zakład nie powinien trafić do sekcji "nierozliczone" ? Nadal mam go z sekcji "rozliczone" z ich błędem. Jeśli nie to ile może potrwać takie ponowne rozliczenie?