>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [14]

Status
Zamknięty.
amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Pech który mnie ostatnio prześladuej jest nie do opisania.. nagle Del Potro opadł z sił, zapomniał jak się trafia pierwszy serwisem, dla Tomaszek zaczął nim trafiać. Echhhhh ⛔
Akurat pobralem przy 5-5, juz chwile potem musial mnie stresowac na serwisie. Odkad zaczalem ogladac Berdych bardzo dobrze i poszlo 2-0 na odbitke

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Jeśli regulamin się nie zmienił to mecz nie zakończony dzisiaj jutro zaczyna się od wyniku 0:0. Tak było od kilku lat, ale teraz nowe przepisy, więc może coś się zmieniło.

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Jakoś Ruskie w Maceio też nie dograly do końca i za jakiś czas wznowili. Prognoza jest ok także powinni wznowić do godziny

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Jeśli regulamin się nie zmienił to mecz nie zakończony dzisiaj jutro zaczyna się od wyniku 0:0. Tak było od kilku lat, ale teraz nowe przepisy, więc może coś się zmieniło.
Jeżeli są ponad 24 godziny przerwy to mecz zaczyna się od zera. Tak przynajmniej było

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Jak wznowią dzisiaj to oczywiście, że jadą normalnie, ale jak jutro to powinni od 0:0. Tak były rozgrywane dwa mecze w poprzednik roku i daję sobie no wiadomo co obciąć. Bo wcześniejsze sezony to już bank. Nie jestem wstanie sobie przypomnieć jakie to były mecze.
edit. Mówisz o Rosjankach, ale one grały za chwilę, więc wiadomo.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Kiedyś w turnieju w St. Petersburgu była taka sytuacja, w jakimś meczu kobiet ze z powodu burzy przerwali mecz w tb, gdzie faworytki były 2 piłki od odpadniecia. A jak następnego dnia zagraly od zera to w dwóch setach skończyły

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom