dobry ładny mecz obfitujący w bramki.Cracovia - Legia @ over 2,5 + BTS @ 2,05 Bet365
Ogląda kolega mecz pewnie? Zagrałem Dutre i powiem tylko jedno dawno czegoś takiego nie widziałem :](Santiago) Dutra Silva vs Monteiro - Dutra Silva @ 2.00 B365
Już Ci powiem dlaczego, dostają za to kasą i pewnie dobrą nawet za taką 1 rundę. Po za tym dla nich to wyskok z challków i sobie zagra. Wczoraj Estrella tak samo, nic nie grał kompletne dno.Czasami się zastanawiam po co gracze typowi na nawierzchnię ziemną, mam na myśli akurat Cervantesa który zbiera baty od Milosa próbują na siłę grać mastersa na hardzie. Moim skromnym zdaniem 1 mecz w takim turnieju można wziąć o kant (...) a tydzień spędzony na challengerze na pewno lepiej by zaowocował niż 2 sety w Indian Wells.
Ogląda kolega mecz pewnie? Zagrałem Dutre i powiem tylko jedno dawno czegoś takiego nie widziałem :]
1 set wygrał planowo, 2 set oddał podanie, a potem momentalnie wrócił, 5-4 serwis na mecz, wyglądał bardzo pewnie, podwójny błąd i proste błędy i mamy 5-5. Tie break prowadził 5-3, a przegrał 7-5.
Kurs na wygraną meczu przez Monteiro wynosił ponad 10, a set ponad 3 na pewno bo tyle było przy 5-4.
Ciekawe czy teraz planowo zamiast wygrać 2-0, to przegra 1-2.
dawno nie widziałem tak spierdolone.go meczu zagrać tam coś i wygrać to jakiś cud
Monteiro @1,7 mocniej
Walsh/Ross @ 1.83 bet365
Nie ogarniam czemu teraz nie chcą zaorać Buthe na przyjęciu i ataku, bo w TB ledwo dyszałaby, ale i tak nie powinna wytrzymać na takim poziomie. Amerykanki już pewnie kończa.
peffkaAllertova 1 set
2,37 bet365
Kerber gra jakas padake, chyba myslami jest jeszcze na AO