>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [14]

Status
Zamknięty.
charlson 226

charlson

Użytkownik
Ted, mają 21 sekund przewagi przed ostatnim strzelaniem nad Niemcami, Svendsen biegnie, Schempp go goni

Otrzymane punkty reputacji: +31
mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
I tak zagrali lepiej niż wczoraj w nocy z Kanadyjczykami.
Napiszę mi ktoś jaką przewagę mieli Dalhaussery do spadniecia deszczu?

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Jak Evandro nie zacznie tłuc zagrywką i nie uratuję meczów tak jak z Ruskimi i z Felipe to może być jeszcze przez chwile.

kubarks 8,7K

kubarks

Użytkownik
Jak Evandro nie zacznie tłuc zagrywką i nie uratuję meczów tak jak z Ruskimi i z Felipe to może być jeszcze przez chwile.
Przy tym co grają Brouwery to nie wiem czy Brazole (jeśli wygrają) są w stanie stanąć im na drodze po finał. Polska para srebro biorąc pod uwagę z kim przyjdzie im grać jutro.

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Ja już od wczoraj typuję ich po finał. Mowa o Holendrach, ale ten kurs na Łosiaków śmierdzi coś, gdyby oni nie zmierli zrytych beretów to można byłoby grać to mocno, a tak... ????
edit: Najlepszy to jest ten drugi półfinał kobiet ???? Bo jest Forrer, która nie potrafi przyjmować i nie wiem jakim cudem ona nie myliła się z Brazylijkami. Ona wiecznie rozstrzeliwana była, cuda na kiju. Bo to, że blondi jest dobra to wiadomo. Teoretycznie Polki są lepsze, ale już widzę Brzostek jak pomyśli sobie o finale, to będzie atakować prosto w Forrer byle się nie mylić.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom