>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [13]

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP
Jeszcze nie, ale powiem Ci, że strzelił słabo. Szkoda nerwów na oglądanie ;)
Może pograł under :smile:
Miałem Wisłę, jadąc samochodem w 79min wyłączyłem live przy 0-1, jeszcze przy 1-1 bym machnął ręką ale niestety &#39;karny nie trafiony&#39; jakoś inaczej wtedy wpływa na taką wtopę :p

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Miałem Wisłę, jadąc samochodem w 79min wyłączyłem live przy 0-1, jeszcze przy 1-1 bym machnął ręką ale niestety &#39;karny nie trafiony&#39; jakoś inaczej wtedy wpływa na taką wtopę :p
Hehe ???? no racja, ale powiem tak, oliwa sprawiedliwa, bo karnego być nie powinno ???? .

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Po tym, co było w 1q wynik do przerwy w 76ers - Heat wcale nie jest zły ???? . Maksymalnie 97 punktów w drugiej połowie - jak najbardziej do ogarnięcia i czuję, że under jeszcze siądzie.
Najlepsze jest to, że live wisiała już linia 225+, w zasadzie byłem pewien, że czegoś takiego nie ogarną, ale po tym, co działo się ostatnio w meczu Heat - Bulls obsrałem się i nie dograłem ???? .

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Denizlispor - Sanliurfaspor 1 @ 9.00 w Bet365 ⛔ nie tym razem
28&#39; 0-1.
Spekuluję, że może iść 2/1. H2H dość specyficzne.
Sezon 12/13 - X za X (1-1 i 1-1)
Sezon 13/14 - 3 za 3 (3-0 i 3-1)
Sezon 14/15 - 3 za 3 (1-0 i 2-1)
Sezon 15/16 - ? (pierwszy mecz 1-0 dla gospodarzy)
Pisałem kiedyś o zimowych problemach Sanliur, przy okazji pucharu Turcji. Można gdzieś tam w działach poczytać. Według statystyk na tureckich stronach Deniz prawie 60% posiadania piłki i prowadzą grę. Po takim kursie można się pobawić ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom