>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [13]

Status
Zamknięty.
szef10 216

szef10

Użytkownik
Villareal 1X
1.61
Dortmund v Bayern over 1.5
1.57
oba z B365
można singlami lub w dubelku jak kto woli ????

szef10 216

szef10

Użytkownik
Żółta łódź podwodna dzisiaj jednak spłyneła na dno i ociera o wodorosty, nic tutaj jednak nie strzelą dzisiaj

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Canadian SC - Deportivo Maldonado 2 @ 2.62 w Bet365 ✅ 0-2
18&#39; 0-0
Canadian ma jakieś problemy finansowe. Ponoć rozegrali tylko jeden sparing przed tą rundą. Skład całkowicie zmieniony (w porównaniu z poprzednią zostali tylko w wyjściowym Ayala, Rossano i Herrera). Maldonado wzmocnione, głównie przez Brazylijczyków.
A i gospodarze nie mogą korzystać z &quot;własnego&quot; boiska. Grają na innym niż zwykle.

Otrzymane punkty reputacji: +1
kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Flipkens 2 set 1.9 10/10
bet365
zagrałem pre tą Estonkę, ale od 5:3 żałuję, mimo iż liniowi pomagają Kontaveit jak tylko mogą ????
ledwo dyszy wyrzuca w auty zbiera sie do pilke jak slon
tak wogole to dzisaj watson powiezie francuzke.... mysle ze nawet w dwoch setach
Jak głowa dopomoże to tak.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Von Siebenthal na ✅
Dokładnie taki scenariusz i te 3sek było pomocne. Natalia i tak o kilka metrów przed rywalką, ale w jednej grupie.
Oby więcej takich biegów i startów w fali , bo wtedy można fajne bety wychwycić . Czekamy na Hellnera.

Otrzymane punkty reputacji: +8
seba6 533

seba6

Użytkownik
Watson II set 10/10 1.70 bet365

becik zaczyna leciec w kulki jak niegdys bwin, chowanie kursow i wystawianie wynikow na koniec meczu juz kilku krotnie nie dali mi szansy nawet na skontrowanie zakladu, widac, taka praktyka jest najbardziej oplacalna nawet dla tak duzych firm na rynku. Póniej tlumacznie supportu &quot;stracilismy polaczenie&quot; smiech na sali bukmacher traci polaczanie ze zdarzeniem mimo to sam potrafie śledzić wynik w internecie po prostu kpina.

Rzacz jak najbardziej ma miejsce w momencie, gdy faworyt zaczyna &quot;dochodzic do glosu&quot; wypada pozostac przy gieldzie betfair..

Co do zagrań bet365 w ostatnich czasach , to sobie jaja po prostu jaja robia z ludzi ???? Dzisiaj stracilem kase przez nich, bo od polowy seta zablokowali kursy w siatkówce i juz nie miałem szansy wycofać jak chciałem.
W tenisie 30:30 , a tu juz poblokowane wszystko co chwile. Coraz bardziej mi to wpływa na nerwy i chyba czas zmienić buka

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom