Gościu, ale Murka to Ty szanuj chociaż trochę ????Jastrzebski 3-0 1.8 murek i Wiese na przyjeciu. No sorry Panowie ale to nie ta liga.
Szacunek. Szacunkiem ale nie te lata. Stwierdzam fakty.Gościu, ale Murka to Ty szanuj chociaż trochę ????
Podbeskidzie - Korona @ over 1,5 gola w meczu
Aalborg - Odense @ over 0,5 gola w meczu
@ AKO 1,50 bet365
25-19 jak mówiłem, pewka ????SK Posojilnica 2 set po 1,72 @ w Bet365 powinno być izi
Wpisałem na szybkości przez pomyłkę kurs z undera
Bezmózgi w tej niemieckiej drużynie... Żeby drużyna z 1 celnym rzutem za trzy wygrała to trzeba się postarać. Jeszcze zepsuć prosty lay up na dogrywkę śmiechu warteŻalgiris - Brose Baskets
Brose Baskets -1.5 @1.86 bet365
Co prawda kurs już spadł ale myślę że wciąż warto spróbować. Litwin słabi w tym sezonie i bez szans na TOP8. Bamberg solidna ekipa w szczególności na własnym parkiecie gdzie potrafią grać jak równy z równym z najlepszymi ekipami. Oczywiście na wyjazdach trochę gorzej im idzie ale jestem zdania że wystarczy to żeby pokonać Żalgiris Goście jeśli marzą o ugraniu coś w Eurolidze taki mecz muszą wygrać i tyle.
Nic nie osiągnie Laaksonen - ma umiejętności, ale psychika pięciolatka.Seppi tragiczny. Młody powinien go pojechać w 4