>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [13]

Status
Zamknięty.
madmax22 46

madmax22

Użytkownik
2.25 na NaVi -1.5 aktualnie w Ónibecie. Większy kurs niż u reszty. Sądzę, że większe doświadczenie zrobi różnice w dzisiejszym meczu.

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Giant Slalom. Men. Match-Up: Neureuther, Felix - Schoerghofer, Philipp
Neureuther, Felix
⛔ DNF - 2
@ 1.61 Marathon
@ 1.65 Unibet
Walka o drugie i trzecie miejsce na podium.
Strata zaledwie 0,17 sekundy. Austriak rzadko robi top10 w tym sezonie. Wyżej cenię doświadczenie Niemca, który tylko raz wypadł poza top10 giganta w tym sezonie.

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Gdyby całoroczny komuś rozliczył źle mecz 1 rundy League of Legends Ever vs Team SoloMid to już działam w tej sprawie , wygrana Ever rozliczona na ⛔ ...
Tenisiści, atakujemy wieczorem Jouan&#39;a ?

psotnick 965,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Lisicki - Broady
Typ: Broady @2.5 ✅ szybko poszło, od 5-4 i swojego serwu Sabinka wygrała 1 punkt... z 5-4 na 5-7
bet365
wynik live 6-7 6-1 5-5 i serw Broady.
Sabinka właśnie się połamała do zera kiedy serwowała na mecz przy 5-4, w pierwszym secie było to samo i go ostatecznie wtopiła w tb. Powtórka z rozrywki?

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Olsztyn 1,14 3 set to lokata. Kielce dno i wodorosty, a nawet gorzej. Nie ma kto kończyć. Wogóle statystują w tym spotkaniu na maxa.

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Grigelis ze 100bp no to czas na łamanko, tragedia zero ambicji grając dla kadry.
zaraz umoczy mam nadzieję, w poprzednim gemie miał 5 BP, w tym z 40-15. W sumie chyba 3/16
EDIT:
Olsztyn 3 set 1,5 5/5 bet365 ✅

bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
Żalgiris - Brose Baskets
Brose Baskets -1.5 @1.86 bet365

Co prawda kurs już spadł ale myślę że wciąż warto spróbować. Litwin słabi w tym sezonie i bez szans na TOP8. Bamberg solidna ekipa w szczególności na własnym parkiecie gdzie potrafią grać jak równy z równym z najlepszymi ekipami. Oczywiście na wyjazdach trochę gorzej im idzie ale jestem zdania że wystarczy to żeby pokonać Żalgiris ;) Goście jeśli marzą o ugraniu coś w Eurolidze taki mecz muszą wygrać i tyle.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom