>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy Dnia - 6.01.2025 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
lukas88 617,4K

lukas88

Forum VIP
Dyscyplina Skoki - Bischofshofen
Godzina: 16:30
Spotkanie: Lanisek
Typ: Top 8
Kurs: 1,75

Bukmacher: Fortuna
Post: https://forum.bukmacherskie.com/threads/turniej-czterech-skoczni-2024-25.173000/post-7313594
Analiza:

Wczoraj Lanisek położył mi kilka kuponów, bo zawalił skok w kwalifikacjach a w treningach był 2 razy 5, zabrakło trzeciego skoku na tym samym poziomie i byłoby przyjemnie. Dziś Anze będzie startował na początku stawki bo w 5 parze, więc wielce prawdopodobne że z wyższej belki niż czołówka. Co przy jego możliwościach lotnych może mu dać pewien handicap przy wietrze pod narty gdzie może zdecydowanie odlecieć i uplasowac się w czołówce po pierwszej serii. Słoweniec jest w mojej ocenie w niezłej formie, aczkolwiek przydarzają mu się słabsze próby, liczę że tą jedną odwalił wczoraj i dziś powalczy o podium. Bezpiecznie gram 8 lokatę lub wyżej po na tej skoczni zdecydowanie stać Anze na dobry wynik.
Delikatniej Anze w Top 6@ 2,30 Forbet

0

Ostatnio zmieniony przez neutralny:
Typ Typerson 14,9K

Typ Typerson

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Premier League
Godzina: 21:00
Spotkanie: Wolves - Nottingham
Typ: over 2,5 gola
Kurs: 2,1
Bukmacher: Superbet
Analiza:

Wolves na swoim stadionie rzadko kiedy kończy mecz bez strzelonej bramki. Dziś co prawda nie zagra jeden z ich wiodących zawodników jakim jest Cunha, ale Hwang i Larsen ostatnio są w niezłej formie i liczę, że ten duet godnie go zastąpi. Co do przyjezdnych, na ten moment jest to rewelacja ligi, są w bardzo dobrej formie. Na wyjeździe potrafili strzelić bramkę Liverpoolowi czy Chelsea. Zatem myślę, że ujrzymy dzisiaj wymianę ciosów, Wolves musi oddalić się od strefy spadkowej, a Nottingham w razie wygranej zrówna się punktami z Arsenalem.

210

Ostatnio zmieniony przez deepred:
Otrzymane punkty reputacji: +2781
R 1,5M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina Piłka nożna, Cypr
Godzina: 18:00
Spotkanie: Pafos – AEL Limassol
Typ: Pafos i powyżej 1,5 gola
Kurs 1,45
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/albania-armenia-cypr-gibraltar-newsy-transfery-zakłady-długoterminowe-typy.152933/page-3#post-7313607
Analiza:

Na świąteczny poniedziałek proponuję spotkanie na Cyprze, gdzie liderujący Pafos podejmie u siebie AEL Limassol, który aktualnie zajmuje dopiero 9 lokatę. Głównie opieram się na meczach H2H w których Pafos ma komplet zwycięstw w 6 ostatnich spotkaniach między nimi , a over 1,5 gola padł 5-krotnie. Pafosowi po piętach depcze Aris i dlatego takie mecze muszą wygrywać bez problemów. Bilans bramkowy gospodarzy 34:8 też mnie przekonuje, ze dziś wygrają.

145

Otrzymane punkty reputacji: +3151
maarcin14 1,3M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Championship Anglia
Spotkanie: QPR - Luton
Typ: 1X & powyżej 1,5 gola w meczu
Kurs: 1.89
Bukmacher: Betclic
Witam, dziś w angielskiej Championship jedno spotkanie 26 kolejki, o 21 zagrają QPR i Luton. Obie drużyny zajmują niskie pozycje, kolejno 16 i 20 i dzieli je tylko 4 punkty różnicy. Jest to więc ważne spotkanie dla obydwu drużyn, jednak ostatnie tygodnie bardziej przemawiają mi za gospodarzami. QPR na ostatnie 10 spotkań ligowych ulegli rywalom tylko raz, a pozostałe mecze to 5 wygranych i 4 remisy. Ostatnie 5 meczy Luton to 4 porażki i 1 wygrana z Derby County 2:1, a w 3 z tych spotkań nie strzelili nawet gola. Poza tym Luton spisuje się fatalnie na wyjazdach, na 12 takich spotkań tylko 1 wygrana, 1 remis i aż 10 porażek, oraz bardzo słaby bilans bramkowy 8:26. Wydaje mi się, że w meczach z udziałem tych drużyn pada dużo goli, mecz jest ważny i obie tak naprawdę muszą grać o pełną pulę, co powinno nam dać otwarty mecz. Za QPR przemawia dyspozycja i gra u siebie, a więc typuję 1X & over 1,5 gola w meczu po kursie 1.89 w Betclic.

189

Otrzymane punkty reputacji: +2278
Dyscyplina: Koszykówka Hiszpania
Godzina: 20:30
Spotkanie: Baskonia - Real Madryt razem z dogrywką
Typ: over 168,5 pkt
Kurs: 1,84
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale :https://forum.bukmacherskie.com/thr...5-typy-analizy-komentarze.172258/post-7313615
Analiza : To będzie pojedynek 2 bardzo dobrych drużyn które mają wiele sukcesów w swoim dorobku.W obecnym sezonie na razie nie grają zbyt dobrze zajmując dalekie miejsca w tabeli ,ale na pewno są to kandydaci do czołowych miejsc w lidze na koniec sezonu.Teraz większe szanse na odniesienie zwycięstwa mają koszykarze gości Real Madryt ,ale tak na prawdę to każdy wynik jest tutaj możliwy.Goście obecnie plasują się na 6 miejscu w tabeli z 18 punktami zdobytymi.W dotychczas rozegranych pojedynkach wygrali oni 9 meczy i 4 razy schodzili z parkietu pokonani przez swoich przeciwników.Typuje że w tym spotkaniu padnie bardzo wysoki wynik punktowy dzisiaj.

184

bfred 614,3K

bfred

Użytkownik
Dyscyplina Koszykówka Izrael SuperLiga
Godzina: 18:15
Spotkanie : Galil Elton - Hapoel Beer Sheva
Typ: over 157.5 pkt
Kurs 1,42
Bukmacher : superbet
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/threads/pozostałe-ligi-cały-świat.140778/page-34#post-7313646
Analiza: Myślę, że warto spróbować. Gra 8 z 11. Historia ostatnich meczy jak i bezpośrednich skłania mnie do tego typu. Chociaż gospodarze tylko raz w ostatnich 5 spotkaniach zanotowali mój typ to goście mają 5/5!!! W ostatnich 5 meczach bezpośrednich mamy 3/5 choć ostatnie 2 kończyły się niższym wynikem niż proponowany dziś. Liczę na dużo punktów i fajny wynik. Powodzenia 🙂

0

anzelmo 288,8K

anzelmo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Premier League
Spotkanie: Wolves - Nottingham
Typ: H2H Strand Larsen (WOL)-Wood (NOT) Wood (NOT) powyżej 5.5 punktów (zawodnik musi wyjść w pierwszym składzie)
Kurs: 2,7
Bukmacher: Betfan

Ja dzisiaj tak jako maniak wszelkiego fantasy z braku laku można pograć typy na zawodników. Forest na 3 miejscu w tabeli rewelka sezon jak na razie dobra defensywa i to jest klucz do ich wyników. Wilki po zmianie trenera cos ruszyło jakoś żaden wynik chyba nie będzie niespodzianka bo i Nottingham wiecznie wygrywać nie będzie każda seria kiedyś sie kończy ale wracając do typu próbujemy doświadczonego Nowozelandczyka Wood jest najlepsza strzelba w ekipie ma 11 goli i jedna asystę -typ egzekutora finiszera myślę ze dzisiaj wieczorem może cos dołożyć i te 6 pkt spokojnie do zrobienia . Twardy doświadczony ograny na wsypach .Ostatnio gol i asysta wiec idziemy za ciosem. Drużyna bez większych gwiazd ale w formie oprócz Wooda kawal roboty robią Aina Elanga i Gibbs-White.

270

elalma 228,1K

elalma

Olimpijski Mistrz Skoków
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premier League
Spotkanie: Wolverhampton - Nottingham
Typ: Elanga strzały 2+ & Wood strzały 2+
Kurs: 2.80
Bukmacher: fortuna
Post w dziale: https://forum.bukmacherskie.com/thr...eague-4-01-2025-6-01-2025.173030/post-7313698
Analiza:
20 kolejkę Premier League zamyka mecz Wolves z Nottingham. Stawiam w tym spotkaniu na po 2 strzały ze strony Wooda i Elangi, dwóch graczy gości. Nottingham to największa rewelacja tego sezonu. Zajmują 3 miejsce i wyprzedzają takie firmy jak Chelsea czy Manchester City. Wood to najlepszy strzelec zespołu, oddawał minimum 2 strzały w 2 z 3 poprzednich spotkań. Jeśli chodzi o Elangę, to z nim było podobnie, tyle że robił to w różnych meczach. Tak czy inaczej na pewno obu graczy stać na 2 uderzenia, nawet jeśli miałyby być one zablokowane czy niecelne. Oczywiście można też próbować z celnymi tych zawodników, bo ostatnio mają całkiem dobre statystyki uderzeń w światło bramki.

0

ferguson2 963,5K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna, Włochy Serie C
Godzina: 17 30
Spotkanie: Foggia-Altamura
Typ: over 3.5 bramek
Kurs: 3.8
Bukmacher: superbet
Post https://forum.bukmacherskie.com/threads/serie-b-i-niższe-ligi-włoskie-dyskusja-typy-zakłady-dłuterminowe-newsy.160040/post-7313700
Analiza: Obie drużyny grają bardzo niekonsekwentnie jeżeli chodzi o strzelanie bramek. Są mecze w których pada trochę bramek a czasami problem ze skutecznością daje się we znaki. Mam jednak nadzieję, że Foggia wykorzysta fakt że Altamura nie jest ostatnio w najlepszej dyspozycji w defensywie. Altamura też trafiała przynajmniej raz do siatki nawet z tymi lepszymi ekipami więc mam nadzieję że uda im się odpowiedzieć.

0

Ostatnio zmieniony przez neutralny:
B 86,7K

benzik94

Użytkownik
Dyscyplina : Pilka Nożna Nożna, Hiszpania, Puchar Króla
Godzina : 21:00
Spotkanie : Minera - Real
Typ : Real Madryt powyżej 11,5 fauli, powyżej 1,5 żółtych kartek
Kurs : 9.50
Bukmacher : superbet
Post w dziale:

Analiza :

Minera jest absolutnie na straconej pozycji na starcie. Właśnie pojawiły się składy a w nim po stronie Los Blancos : Valverde, Modric, Camavinga, Guler, Brahim, Endrick. Ekipa z Minery co prawda w poprzedniej rundzie sprawiła niemała sensację pokonując grajace w LaLiga Deportivo Alaves po karnych ale dzisiaj może brakować odrobinę jakości. Skąd więc ten typ? Ano stąd, że po pierwsze- linia defensywna Realu mocno eksperymentalna. Dwóch chłopaków z Castilii, Asencio ktory dopiero stawia pierwsze kroki w pierwszej drużynie królewskich oraz Fran Garcia - umówmy się, będący maksymalnie solidnym zmiennikiem. O ile jestem pewny o wygrana Realu o tyle sądzę, że Minera może chwilami postraszyć królewskich. Rozgrywki Pucharu Króla rządzą się własnymi prawami i dzieją się tam często cuda. Nie sądzę, że Real przez 90 minut będzie siedział dupą w polu karnym rywala. Na pewno będą momenty (szczególnie jeśli uda się strzelić szybko bramkę lub dwie) gdzie ekipa z Madrytu da trochę luzu, wtedy łatwiej o przewinienia. Pierwsze co przychodzi mi na myśl to Endrick - Brazylijczyk co pojawia się na murawie to za chwilę robi jakiś faul na obrońcach rywala. Dzisiaj będzie miał szansę pokazania się Ancelottiemu więc podejrzewam, że nie będzie odstawiał nogi i pressowal - w końcu za wielu szans w lidze na to nie dostaje. Agresywnie grającym środkowym obrońca jest również Raul Asencio. On również potrafi podostrzyć co pokazał mecz z Liverpoolem jak już w pierwszych minutach starł się z Darwinem Nunezem i obejrzał żółta kartkę. Camavinga to właściwie kolekcjoner kartoników (chociaż w tym sezonie o dziwo póki co bez kartki w lidze, no ale trochę sezonu ominął za sprawą kontuzji).
Mecz z Pachucą (poniekąd towarzyski) królewscy skończyli na 14 faulach, a jednak sklad personalny bardziej "elegancki" niż dzisiaj. Po takim kursie spróbuję za niewielką kwotę, nie jest to linia bardzo wysoka a uważam że możliwa do pokrycia.

0

snajp 1M

snajp

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premier League
Spotkanie: Wolverhampton - Nottingham
Typ: 1.połowa - liczba goli / powyżej 1.5
Kurs: 3.10
Post w dziale:https://forum.bukmacherskie.com/thr...eague-4-01-2025-6-01-2025.173030/post-7313719
Analiza:
Paru Kolegów już opisało to spotkanie i można powiedzieć, że wiemy już prawie wszystko o obu ekipach. Z mojej strony dodam tylko, że Forest w 4-rech na 5-ięć meczów w 1-szej połowie strzeliło gola a Wolves w 2-óch na 5. Gospodarze strzelili po jednym golu w pierwszej połowie w każdym z ostatnich pięciu bezpośrednich starć między Wolves a Forest. Początkowo myślałem pograć BTS-a w 1-szej połowie (@ 4.85) ale wybiorę bezpieczniejszy wariant.

310

Otrzymane punkty reputacji: +2648
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom