>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Luźna dyskusja Serie B i niższe ligi włoskie - Dyskusja, Typy, Zakłady Dłuterminowe, Newsy

bfred 615,3K

bfred

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Włochy Primavera 1
Godzina: 14:00
Spotkanie: Lecce u20 - Atalanta u20
Typ: BTS
Kurs: 1,52
Bukmacher: Fortuna
Analiza: Młodzieżowa liga włoska. Gra 13 drużyna z 14 są to sąsiedzi z tabeli o bardzo wyrównanych statystykach. Gospodarze 15 pkt bilans bramkowy 23-22 a goście tyle samo pkt i bilans 22-21. No idealne staty pod BTS. Na ostatnie 5 spotkań obie drużyny zanotowały po 4 razy BTS co jest obiecującym prognostykiem. Ogółem widać, że obydwa zespoły lubią tracić i strzelać gole i wydaje się, że dzisiaj po jednym razie powinni sobie dać. Liczę na jakieś 1-1 bądź 2-2 pogram może DW zobaczymy. Nie należy też zapominać, że obaj mają 8 pkt przewagi nad strefą spadkową ale przegrana może ich do tych miejsc przybliżyć. Powodzenia:)

Otrzymane punkty reputacji: +1248
bfred 615,3K

bfred

Użytkownik
Godzina: 11:00
Spotkanie: Inter u20 - Torino u20
Kurs: 1,62
Analiza: No to próbujemy dalej włoską młodzieżówkę. Wczoraj trafione. Gra u siebie 5 z 3 drużyna oba szansami na grę w play off. Inter 24 pkt bilans 21-16 a Torino 25 pkt i 21-17. Statystyki niemalże identyczne. Gospodarzew ostatnich 5 meczach 4 razy zanotowali BTS a goście 3 razy więc ten typ jest również typowo pod staty. Danych do meczów bezpośrednich brak ale widząc wyniki ostatnich spotkań to są to ofensywnie usposobione drużyny i też o niezbyt szczelnej defensywie. Myślę, że stać na strzelenie chociaż jednego gola przeciwnikowi i stawiam na jakieś 1-1 i również pogram sobie za drobne ten wynik. Powodzenia:)

Otrzymane punkty reputacji: +1527
bfred 615,3K

bfred

Użytkownik
Godzina: 15:00
Spotkanie: Bologna u20 - Verona u20
Kurs: 1,48
Analiza: Na dzisiaj coś takiego. Gra 15 drużyna z 10 tabeli. Oba zespoły grają wesoły futbol dużo strzelają i tracą bilanse odpowiednio to 24-26 i 24-24 i to w tylko 15 meczach także jest tego sporo. W ostatnich 5 meczach gospodarzy 3 razy zanotowano BTS i tak samo u gości bo również 3. Oba zespoły dzieli różnica 4 pkt ale to goście są bliżej czołówki gwarantującej fazę play off. pomiędzy sobą dotąd nie grali więc jestem ciekaw jak to wypadnie ale po statystykach liczę, ze będzie BTS. Powodzenia:)

Otrzymane punkty reputacji: +1665
pukon 1,3M

pukon

Użytkownik
Serie C (grupa B)
Entella - Rimini 15:00
Szukając informacji o koszykarskim Rimini, rzuciły mi się w oczy m.in. takie informacje (https://www.ilrestodelcarlino.it/rimini/cronaca/a-chiavari-con-tanti-assenti-d8f142c3 / https://www.corriereromagna.it/spor...che-nelle-situazioni-piu-complicate-ID1173183), odnośnie piłkarskiej ekipy Rimini. Według tego, spore nieobecności na jutrzejszy mecz, siedmiu zawodników poza składem. Nie znam tych rozgrywek/zespołów, spojrzałem w oficjalną stroną rozgrywek we Włoszech (https://www.lega-pro.com/) i większość tych zawodników, wydaje się istotna w tej ekipie:
Cernigoi - 14 meczów 4 bramki
Gorelli - 15 meczów
Brisku - bez gry
Parigi - 19 meczów 6 bramek
Langella - 20 meczów
Semeraro - 11 meczów
Accursi - 5 meczów
Sprawdziłem jeszcze ostatni mecz Rimini (22 grudnia, 0-0 z Carpi), i wtedy pełne 90 minut rozegrali Parigi i Langella, a Semeraro i Accursi ławka rezerwowych. Jeżeli chodzi o drużynę Entella, to przeglądając oficjalną stronę klubu, ich trener wspomina o wszystkich dostępnych zawodnikach na ten mecz (https://www.entella.it/prima-squadra/entella-rimini-pre-partita-mister-gallo/). Jeżeli faktycznie tak jest, to chyba można uważać ich za mocniejszego kandydata do wygranej, nie wiem czy to będzie miało jakiekolwiek znaczenie, ale opierając się na tych informacjach z obozu ekipy Rimini, spróbuję w stronę drużyny gospodarzy (kursy na wygraną Entella już trochę pospadały, najwyższy jaki obecnie znalazłem to 1.69).
Rimini po 20 meczach 7. pozycja z bilansem 7/8/5 i 29pkt, ich jutrzejsi rywale, drużyna Entella 3. miejsce z bilansem 11/8/1 i 41pkt (pierwsza trójka w tabeli z 41pkt).
2-1

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3435
krzysiek74 292,7K

krzysiek74

Znawca - Serie A
Serie C (grupa B)

Ternana -Pontedera
Ternana & powyżej 2.5
@2,02
Superbet

Dzisiejszy mecz w Serie C grupa B przyciągnął moją uwagę, gdyż miejscowy wicelider podejmuje zespół broniący się przed spadkiem z ligi.Oba zespoły obecnie na miejscach barażowych .... z tym że te baraże są diametralnie różne.
Gospodarze walczą o awans do Serie B, lecz tylko jeden zespól z ligi wywalczy bezpośredni awans, a więc jest to niezwykle trudne do osiągnięcia. Obecnie aż trzy zespoły czołowe mają w swym dorobku po 41 punktów i kolejne 2-3 są blisko w tabeli również zainteresowane tym pierwszym miejscem. Tu każde potknięcie jest istotne i takie ekipy nie mogą zbytnio tracić punktów, chcąc osiągnąć swój cel.Ternana to najbardziej bramkostrzelny zespół (42 gole strzelone w 20 meczach) a jednakowo najlepsza obrona, bo tylko 11 utraconych bramek. Ostatnie dwa remisy więc czas wrócić na zwycięską ścieżkę zwłaszcza grając przed własną publicznością.
Przyjeżdża rywal, który gra mocno przeciętnie i jest na granicy strefy spadkowej. To najlepsza okazja by Ternana umocniła się w ścisłej czołówce i odprawiła rywali z kwitkiem.
Typuję, iż wygrają miejscowi, a i kilka goli dziś na Stadio Libero Liberati padnie.

Otrzymane punkty reputacji: +841
ferguson2 963,6K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna, Włochy Serie C
Godzina: 17 30
Spotkanie: Foggia-Altamura
Typ: over 3.5 bramek
Kurs: 3.8
Bukmacher: superbet
Analiza: Obie drużyny grają bardzo niekonsekwentnie jeżeli chodzi o strzelanie bramek. Są mecze w których pada trochę bramek a czasami problem ze skutecznością daje się we znaki. Mam jednak nadzieję że Foggia wykorzysta fakt że Altamura nie jest ostatnio w najlepszej dyspozycji w defensywie. Altamura też trafiała przynajmniej raz do siatki nawet z tymi lepszymi ekipami więc mam nadzieję że uda im się odpowiedzieć.

Do góry Bottom