>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Luźna dyskusja Championship 2024/2025 - Typy, newsy, dyskusja, zakłady długoterminowe

maarcin14 1,3M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Championship Anglia
Godzina: 21:00
Spotkanie: QPR - Luton
Typ: 1X & powyżej 1,5 gola w meczu
Kurs: 1.89
Bukmacher: Betclic

Witam, dziś w angielskiej Championship jedno spotkanie 26 kolejki, o 21 zagrają QPR i Luton. Obie drużyny zajmują niskie pozycje, kolejno 16 i 20 i dzieli je tylko 4 punkty różnicy. Jest to więc ważne spotkanie dla obydwu drużyn, jednak ostatnie tygodnie bardziej przemawiają mi za gospodarzami. QPR na ostatnie 10 spotkań ligowych ulegli rywalom tylko raz, a pozostałe mecze to 5 wygranych i 4 remisy. Ostatnie 5 meczy Luton to 4 porażki i 1 wygrana z Derby County 2:1, a w 3 z tych spotkań nie strzelili nawet gola. Poza tym Luton spisuje się fatalnie na wyjazdach, na 12 takich spotkań tylko 1 wygrana, 1 remis i aż 10 porażek, oraz bardzo słaby bilans bramkowy 8:26. Wydaje mi się, że w meczach z udziałem tych drużyn pada dużo goli, mecz jest ważny i obie tak naprawdę muszą grać o pełną pulę, co powinno nam dać otwarty mecz. Za QPR przemawia dyspozycja i gra u siebie, a więc typuję 1X & over 1,5 gola w meczu po kursie 1.89 w Betclic.

Otrzymane punkty reputacji: +1276
Do góry Bottom