>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

20. kolejka Premier League [4.01.2025 - 6.01.2025]

inkub1986 649,5K

inkub1986

Użytkownik
Liverpool wygra, strzeli min. 2 gole, Salah celny strzał 1.53 Etoto

Jak ktoś lubi kursy rodem z "zawódtopper" to polecam ten typ. Liverpool na fali itd. Wygrywamy. Lubią postrzelać jeszcze jesteśmy u siebie, hoho! Sala często asystuje i statystycznie ten celny strzał jak nie więcej oddaje. Proste?

R 1,5M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina Piłka Nożna/ Anglia Premier League
Godzina: 17:30
Spotkanie: Liverpool – Manchester Utd
Typ: Liverpool handi -1,0 gola
Kurs 1,56
Bukmacher: Betfan
Post w dziale:
Analiza:

Na niedzielę proponuję mecz rozgrzewający publiczność na wyspach. Kiedyś powiedzielibyśmy, że mecz na szczycie ale przy obecnej pozycji i formie Manchesteru to byłoby mocne nadużycie. Liverpool w tym sezonie znowu wspiął się na szczyt i trzyma się go dzielnie liderując po 18 rozegranych meczach ze zdobytymi 45 punktami. I bilansem bramkowym 45:17. Manchester dopiero 14 miejsce z 22 punktami i ujemnym bilansem 21:26 w 19 meczach. Wszyscy liczyli, że zmiana trenera spowoduje zmianę i zadziała efekt nowej miotły, ale wystarczyło to tylko do szczęśliwego pokonania pozostającego w kryzysie City w ostatnich minutach spotkania. Za wyjątkiem tego meczu United mają 5 ligowych porażek w 6 meczach w tym zero strzelonych bramek w trzech ostatnich meczach i bilans 0:7. Liverpool wręcz odwrotnie 3 zwycięstwa w 3 ostatnich meczach ligowych z bilansem 14:4. W ramach H2H wygrana Liverpoolu w lidze na wyjeździe 3:0 we wrześniu 2024 i taki sam rezultat w towarzyskim. Przy aktualnej formie powinna być pewna wygrana Liverpoolu. Ja wybieram handi -1,0 i w przypadku jednobramowego zwycięstwa gospodarzy będzie zwrot.

PS. Wpływ na wynik może mieć murawa i jej stan po obfitych opadach śniegu. Na obecną chwilę mecz ma się odbyć normalnie.

Ostatnia edycja:
anzelmo 287,2K

anzelmo

Użytkownik
Liverpool - Manchester Utd Liverpool under 57,5 % posiadanie piłki 1,8 fuksiarz

Kilka spotykań w Anglii przełożonych z powodu ataku zimy to spotkanie także pod znakiem zapytania. Warunki mogą byc trudne a wiec po takim kursie można spróbować może w tym elemencie ekipa Amorima sie postawi i nie da sie tak zdominować. United chyba tego sezonu juz nie uratują ale cos musi sie zmienić w ich grze bo dzisiaj mogą pobić kolejne niechlubne rekordy w porażkach niestrzelonych bramkach - wiadomo klasyk forma czerwonych diabłów jest ....koszmarna nie ma ataku, obrony nic - nie ma dobrej atmosfery z kolei w ekipie czerwonych przeciwnie wszystko hula jak należy no może poza dograniem kontraktu z Momo Salahem. Wszystko po stronie Arne Slota i jego ekipy ale te posiadanie piłki United takiego słabego nie maja w bezpośrednich spotkaniach także takiej dominacji nie było nawet United maja większy czas gry . Dzisiaj wyjazd zobaczymy jak to będzie wyglądać firmy bukmacherskie sa bezwzględne w ocenie szans Unted kursy na poziomie 1,3 a nawet hendi dawno tak nisko czerwona cześć Manchesteru nie była.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3314
I 40,6K

iti

Użytkownik
"Today’s fixture against Manchester United will go ahead as planned. Two safety meetings were held earlier to assess the weather and travel conditions. We thank everyone involved in helping us to get this game on today. If you’re travelling to Anfield then please take extra care. We look forward to seeing you there."

p-z. 231,6K

p-z.

Użytkownik
Spotkanie: Liverpool - Manchester Utd
Typ: Liverpool powyżej 18.5 strzałów - Tak
Kurs: 1.85
Bukmacher: Superbet

Witam, na miejscu Amorima nowego szkoleniowca Czerwonych diabłów w tym spotkaniu spróbował bym taktyki Evertonu, czyli mocny autobus i liczenie na zgarnięcie 1 pkt z ciężkiego terenu, bo nie chce mi się wierzyć, że MU jakoś specjalnie postawi się The Reds i do tego jeszcze na ich stadionie, więc myśląc realnie pójdę w strzały gospodarzy, liczą się wszystkie strzały, te niecelne też i myślę, że będzie to oblężenie bramki Onany dlatego linia Over 18.5 strzałów gospodarzy nie jest mi straszna, a więc raczej pewna. Nie tak dawno, bo 2 lata temu Liverpool zremisował u siebie 0-0 z United i było to mocne oblężenie bramki Onany, ponieważ Gospodarze zdecydowali się na strzał, aż 34 razy (statystyka z sofascore) i ja po cichu dziś liczę na powtórkę, Amorim nie jest głupi, ale ma głupich piłkarzy, ale jeśli dobrze się zamurują i będą odpierać ataki przeciwnika, to kto wie, typ polecam.

Otrzymane punkty reputacji: +1275
stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina Piłka Nożna/ Anglia Premier League
Spotkanie: Liverpool – Manchester Utd
Typ: Liverpool over 3.5 gola
Kurs 3.85
Bukmacher: betters

Sporo typów i w każdym mowa o pogodzie , fakt zapewne nie będzie ona dobra i warunki nie najlepsze ale czyź w Anglii nie można się spodziewać kapryśnej pogody , nie jedno spotkanie było rozgrywane w ulewie i murawa był do kitu a mecze się odbywały , co do samego spotkania to raczej trudno uwierzyć aby Czerwone diabły się jakoś przebudzili i zagrali super mecz raczej idę w drugą stronę i fatalną grę Manchesteru , już po meczu z Newcastle zostali wygwizdani opuszczając murawę , w tym meczu liczyłem na 3 bramki Newcastle i powiem że było bliziutko bo do przerwy 2:0 i gdy nie spalony to ten strzelony trzeci gol bylby już do przerwy , w drugiej połowie Newcatle mocno spuściło z tonu i tylko 2:0 , dziś jednak liczę że Liverpoll nie będzie grał tylko w pierwszej połowie tylko przez całe 90 min i może się to zakończyć jakimś gradobiciem , w trzeciej kolejce chłopaki grali na Old Trafford (Manchester) i wygrali 3:0 i liczę że dziś mając okazję aby rozjechać rywala to to zrobią , 5 marca 2023 roku kiedy podejmowali Czerwone diabły u siebie na Anfield (Liverpool) rozbili w pył rywala wygrywając 7:0 , dziś liczę na 4 gole !

Otrzymane punkty reputacji: +285
I 40,6K

iti

Użytkownik
FC Liverpool - Manchester Utd
typ: Cody Gakpo strzeli gola
kurs: 2.50
bukmacher: totalbet

Gra Gakpo, zagra na szpicy, raczej nie zagra 90 minut, bo Slot mądrze rotuje, ale Gakpo strzelał w trzech ostatnich domowych meczach po golu (Leicester, Fulham, Manchester City), jest w formie i nawet jak tego gola czasami nie strzela to widać, że forma jest, a dzisiaj mierzą się z niepokonaną w tym roku drużyną Manchesteru United. Czas zakończyć ich passe.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3446
p-z. 231,6K

p-z.

Użytkownik
Godzina: 21:00
Spotkanie: Wolves - Nottingham
Typ: Goncalo Guedes (Wolves) Powyżej 0.5 fauli - Tak
Kurs: 1,85
Bukmacher: Betclic

Wg ostatnich statystyk, Portugalczyk faulował aż 6 razy w ostatnich 5 meczach, więc w meczu z Nottingham spróbuję zagrać na faule tego zawodnika. Ogólnie ciężki przeprawa dla Wilków, tak jak wcześniej pisali koledzy, w tym meczu muszą oni poradzić sobie bez kluczowego zawodnika Mateusa Cunhi a do tego rywal mocny, bo to 3 siła w Premier League na dzień dzisiejszy. Nottingham w tym sezonie ma mocną linię pomocy gdzie m.in. gra Gibbs-White, Elanga, Anderson ta 3 w tym spotkaniu będzie kluczowa a Portugalczyk Goncalo Guedes często biega w okolicach tych piłkarzy, więc walka w środku pola powinna być w tym spotkaniu, a to że on popełni raz faul, to raczej jestem tego pewny, a po takim kursie warto w to zagrać.

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
21:00 Wolves - Nottingham F.
obie strzelą gola @ 1.81
Wynik: 0:3
Betclic

Nottingham wyrosło nam na czarnego konia rozgrywek Premier League. Świetna seria zwycięstwa i kilka po drodze potknięć sprawiło, że ten zespół znalazł się na trzecim miejscu w ligowej tabeli i nie zamierza zwalniać tempa.
Dzisiaj spróbuje pograć, że obie drużyny strzela gola. Wilki w ostatnich tygodniach byli pod forma ale zdarzyli się z niej przebudzić. 7 punktów w ostatnich trzech meczach i zdobytych siedem goli sprawia wrażenie, że wyszli z dołka i dzisiaj strzelony gol powinien być tylko kwestia czasu. Cunha, Larsen czy ostatnio Hwang powinni być gwarancja strzelonego gola, a być może goli.
Jestem ciekaw kiedy ta passa zwycięstw u gości się skończy. Ale jak widać być może nie nastąpi to szybko. W świetnej formie jest najlepszy strzelec drużyny Wood, który ma już na swoim koncie 11 trafień. Później po za tym panem są Elana czy Gibbs, którzy po za trafieniami dorzucają asysty.
Uważam, że będzie to spotkanie na wymianę ciosów. Bezpośrednie spotkania pokazują, że gole tu padają, a przy obecnej formie obu ekip nie może być dzisiaj inaczej.​

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +503
Psychosocial 1,3M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
"Alban56:"

Wolverhampton v Nottingham obie strzelą 1,88
/ piłka Anglia 21.00 /
Stawka 5/10 0:3 BOX

https://www.betexplorer.com/football/england/premier-league/wolves-nottingham/2g6Z30ht/
WOLVERHAMPTON (3-4-2-1): José Sa; Doherty, S. Bueno, Dawson; Semedo, André, Joao Gomes, Ait-Nouri; Gonçalo Guedes, Hwang; Strand Larsen.
NOTTINGHAM FOREST (4-2-3-1): Sels; Ola Aina, Milenkovic, Murillo, Williams; Yates, Anderson; Elanga, Gibbs-White, Sosa; Wood.

Pod wodzą nowego trenera Perreiry Wolves się poprawiło . W 3-ch meczach
"pod nim" strzelili 2 lub więcej goli . Olbrzymią stratą jest brak zawieszonego
Cunha ale dobrze spisują się Larsen i Hwang . Nottingham słusznie
faworytem . Są rewelacją PL o przynajmniej nie powinni przegrać .
Alternatywą DNB 2.

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
S 4,9K

sirkeano

Użytkownik
21:00 Wolves - Nottingham F.
obie strzelą gola @ 1.81
Wynik:
Betclic

Nottingham wyrosło nam na czarnego konia rozgrywek Premier League. Świetna seria zwycięstwa i kilka po drodze potknięć sprawiło, że ten zespół znalazł się na trzecim miejscu w ligowej tabeli i nie zamierza zwalniać tempa.
Dzisiaj spróbuje pograć, że obie drużyny strzela gola. Wilki w ostatnich tygodniach byli pod forma ale zdarzyli się z niej przebudzić. 7 punktów w ostatnich trzech meczach i zdobytych siedem goli sprawia wrażenie, że wyszli z dołka i dzisiaj strzelony gol powinien być tylko kwestia czasu. Cunha, Larsen czy ostatnio Hwang powinni być gwarancja strzelonego gola, a być może goli.
Jestem ciekaw kiedy ta passa zwycięstw u gości się skończy. Ale jak widać być może nie nastąpi to szybko. W świetnej formie jest najlepszy strzelec drużyny Wood, który ma już na swoim koncie 11 trafień. Później po za tym panem są Elana czy Gibbs, którzy po za trafieniami dorzucają asysty.
Uważam, że będzie to spotkanie na wymianę ciosów. Bezpośrednie spotkania pokazują, że gole tu padają, a przy obecnej formie obu ekip nie może być dzisiaj inaczej.​
Cunha akurat jest zawieszony. Kopacze z Molineux są z nowym menago, typowy efekt nowej miotły. Strzelali United, Tootkom i Lester... chyba trudniej byłoby lepszy zestaw do strzelania skombinować mając trzy ekipy przed sobą. Dla mnie lepszym typem będzie właśnie brak BTS'a, ze względu na ekipę Forest.

Już kilka razy zamienili oczywisty BTS w under. Trzeba dodać, że Santo lubi defensywę i od defensywy zbudował leśników. Mecze, o których wspominałem to ostatnio Forest vs Tottki, Brentford na wyjeździe, czy Ipswitch u siebie.

Ja tu czuję remis i to 0:0. Ewentualnie Forest jedną lub dwiema. Pozdro.

Otrzymane punkty reputacji: +867
Typ Typerson 14K

Typ Typerson

Użytkownik
Wolves - Nottingham
Typ: over 2,5 gola
@2,1 Superbet

Wolves na swoim stadionie rzadko kiedy kończy mecz bez strzelonej bramki. Dziś co prawda nie zagra jeden z ich wiodących zawodników jakim jest Cunha, ale Hwang i Larsen ostatnio są w niezłej formie i liczę, że ten duet godnie go zastąpi. Co do przyjezdnych, na ten moment jest to rewelacja ligi, są w bardzo dobrej formie. Na wyjeździe potrafili strzelić bramkę Liverpoolowi czy Chelsea. Zatem myślę, że ujrzymy dzisiaj wymianę ciosów, Wolves musi oddalić się od strefy spadkowej, a Nottingham w razie wygranej zrówna się punktami z Arsenalem.

Otrzymane punkty reputacji: +2648
Psychosocial 1,3M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Cunha akurat jest zawieszony. Kopacze z Molineux są z nowym menago, typowy efekt nowej miotły. Strzelali United, Tootkom i Lester... chyba trudniej byłoby lepszy zestaw do strzelania skombinować mając trzy ekipy przed sobą. Dla mnie lepszym typem będzie właśnie brak BTS'a, ze względu na ekipę Forest.

Już kilka razy zamienili oczywisty BTS w under. Trzeba dodać, że Santo lubi defensywę i od defensywy zbudował leśników. Mecze, o których wspominałem to ostatnio Forest vs Tottki, Brentford na wyjeździe, czy Ipswitch u siebie.

Ja tu czuję remis i to 0:0. Ewentualnie Forest jedną lub dwiema. Pozdro.
Przecież Wilki w swoich ostatnich 10 meczach u siebie strzelali zawsze minimum gola w tym City i Liverpoolowi..więc nie rozumiem?
Szeryfy z Nottingham w ostatnich 3 wyjazdach zawsze bachnęli minimum 2 gole ale tu już napisałeś że mogą wygrać.

Ostatnia edycja:
S 4,9K

sirkeano

Użytkownik
Ja nie neguje typu na zasadzie, że nie i uj.

Źle mnie zrozumieliście. Obawiam się czegoś takiego jak wczoraj z United.

Choć tu pewne przesłanki, że się tak może wydarzyć są. Ostatnie 4 bezpośrednie mecze to bramkowe remisy, więc oby wam weszło. Ja odpuszczam. Zagram raczej X2 ale nie ma co się tu podniecać 1.3.

Otrzymane punkty reputacji: +503
anzelmo 287,2K

anzelmo

Użytkownik
Wolves - Nottingham FPL - H2H Strand Larsen (WOL)-Wood (NOT) Wood (NOT) powyżej 5.5 punktów (zawodnik musi wyjść w pierwszym składzie) 2,7 Betfan

Ja dzisiaj tak jako maniak wszelkiego fantasy z braku laku można pograć typy na zawodników. Forest na 3 miejscu w tabeli rewelka sezon jak na razie dobra defensywa i to jest klucz do ich wyników. Wilki po zmianie trenera cos ruszyło jakoś żaden wynik chyba nie będzie niespodzianka bo i Nottingham wiecznie wygrywać nie będzie każda seria kiedyś sie kończy ale wracając do typu próbujemy doświadczonego Nowozelandczyka Wood jest najlepsza strzelba w ekipie ma 11 goli i jedna asystę -typ egzekutora finiszera myślę ze dzisiaj wieczorem może cos dołożyć i te 6 pkt spokojnie do zrobienia . Twardy doświadczony ograny na wsypach .Ostatnio gol i asysta wiec idziemy za ciosem. Drużyna bez większych gwiazd ale w formie oprócz Wooda kawal roboty robią Aina Elanga i Gibbs-White.

Otrzymane punkty reputacji: +3288
elalma 228,1K

elalma

Olimpijski Mistrz Skoków
Wolverhampton - Nottingham
Elanga strzały 2+ & Wood strzały 2+
fortuna 2.80

20 kolejkę Premier League zamyka mecz Wolves z Nottingham. Stawiam w tym spotkaniu na po 2 strzały ze strony Wooda i Elangi, dwóch graczy gości. Nottingham to największa rewelacja tego sezonu. Zajmują 3 miejsce i wyprzedzają takie firmy jak Chelsea czy Manchester City. Wood to najlepszy strzelec zespołu, oddawał minimum 2 strzały w 2 z 3 poprzednich spotkań. Jeśli chodzi o Elangę, to z nim było podobnie, tyle że robił to w różnych meczach. Tak czy inaczej na pewno obu graczy stać na 2 uderzenia, nawet jeśli miałyby być one zablokowane czy niecelne. Oczywiście można też próbować z celnymi tych zawodników, bo ostatnio mają całkiem dobre statystyki uderzeń w światło bramki.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3822
snajp 1M

snajp

Użytkownik
Wolverhampton - Nottingham Forest
dzisiaj, 21:00
1.połowa - liczba goli / powyżej 1.5
@ 3.10

Paru Kolegów już opisało to spotkanie i można powiedzieć, że wiemy już prawie wszystko o obu ekipach. Z mojej strony dodam tylko, że Forest w 4-rech na 5-ięć meczów w 1-szej połowie strzeliło gola a Wolves w 2-óch na 5. Gospodarze strzelili po jednym golu w pierwszej połowie w każdym z ostatnich pięciu bezpośrednich starć między Wolves a Forest. Początkowo myślałem pograć BTS-a w 1-szej połowie (@ 4.85) ale wybiorę bezpieczniejszy wariant.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4053
'Corek 320,2K

'Corek

Znawca - e-sport
Wilki vs Nottingham / brak btsa @ 1,95 betclic

Zdecydowana większość widzi dziś tutaj overowe spotkanie i bts. Ja z kilku względów gram tutaj przeciwnie. Masówka, jak to się często kończy wiemy. Widzę równe spotkanie, bardziej widzę sporo walki w środku niż sporo składnych akcji. Goście w końcu znajdą się moim zdaniem w dołku i kto wie czy nie zacznie się on właśnie od wyjazdowego spotkania. Nottingham owszem punktuje za trzy punkty, ale oni wcale z przebiegu spotkania zawsze na nie, nie zasługują. Everton nie zasłużył, aby przegrać 0:2, Tottenham również nie zasłużył aby przegrać to spotkanie, oczywiście mecz meczowi nie równy i każdy ma swoją historię. Ja dziś czuje mecz walki, zacięte spotkanie na Molineux, które nie przyniesie sporo bramek. Zobaczymy, dla oka oczywiście lepiej abym się mylił, ale tak czuję w kościach.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4685
Prince de Belial 1,7M

Prince de Belial

Forum VIP
"Alban56:"

Wolverhampton v Nottingham obie strzelą 1,88
/ piłka Anglia 21.00 /
Stawka 5/10 0:3 BOX

https://www.betexplorer.com/football/england/premier-league/wolves-nottingham/2g6Z30ht/
WOLVERHAMPTON (3-4-2-1): José Sa; Doherty, S. Bueno, Dawson; Semedo, André, Joao Gomes, Ait-Nouri; Gonçalo Guedes, Hwang; Strand Larsen.
NOTTINGHAM FOREST (4-2-3-1): Sels; Ola Aina, Milenkovic, Murillo, Williams; Yates, Anderson; Elanga, Gibbs-White, Sosa; Wood.

Pod wodzą nowego trenera Perreiry Wolves się poprawiło . W 3-ch meczach
"pod nim" strzelili 2 lub więcej goli . Olbrzymią stratą jest brak zawieszonego
Cunha ale dobrze spisują się Larsen i Hwang . Nottingham słusznie
faworytem . Są rewelacją PL o przynajmniej nie powinni przegrać .
Alternatywą DNB 2.

Pzdr/Psycho.

Piękno Stranda-Larssena w ataku

Wolves (2.07) 0-3 (2.46) Nottm Forest

Otrzymane punkty reputacji: +431
Do góry Bottom