>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Dnia - 01.10.2012 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
psotnick 965,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Polska - Ekstraklasa
Spotkanie: Piast Gliwice - Wisła Kraków
Typ: Powyżej 2.5
Kurs: 2.3 0
Bukmacher: WilliamHill

Moim zdaniem bardzo trudno wskazać faworyta w tym meczu, obie ekipy mają swoje atuty i słabości, prezentują w tej chwili zbliżony poziom i podobny styl, więc o wyniku może decydować forma dnia. Dlatego ja skłaniam się do postawienia na liczbę bramek w tym meczu, bo wydaje mi się to bardziej prawdopodobne. Oba zespoły preferują ofensywną piłkę, co widać nawet po ich ustawieniu wyjściowym z dwoma napastnikami. I trzeba przyznać, że dość skutecznie realizują te wytyczne, bo praktycznie w każdym meczu strzelają bramkę. Gorzej rzecz się ma z ich obroną, bo na palcach jednej ręki można policzyć mecze, w których dzisiejsi rywale zachowywali czyste konto. Podobnie rzecz się ma z historią bezpośrednich meczy (http://fussball.wettpoint.com/en/h2h/131481-1088.html), która wykazuje średnią 3.0 goli na mecz, w meczach w Gliwicach nawet 3.5 i w każdym z nich oba zespoły trafiały do siatki. Wobec wysokiej formy i morale Piasta trudno spodziewać się, że tacy piłkarze jak Jurado (2 gole), Podgórski (2 gole), Zganiacz (2 gole) czy Kędziora (gol i 2 asysty) nie będą potrafili znaleźć recepty na obronę Wisły. Tym bardziej, wobec kontuzji trener Probierz zmuszony będzie wystawić na środku obrony parę Bunoza – Czekaj, a trudno nazwać obu wybitnymi stoperami. Za to w ofensywie Wisła ciągle dysponuje nietuzinkowymi jak na Ekstraklasę graczami jak Melikson (gol i 2 asysty), Genkow (w sumie 6 goli w tym sezonie), czy młody Szewczyk. Taki zestaw ofensywny potrafi rozmontować każdą defensywę w Ekstraklasie, tym bardziej taką, która prawie w każdym meczu daje sobie strzelić gola. Oba zespoły mają o co grać – zwycięstwo da Piastowi niespodziewany (zwłaszcza po pierwszych 2 porażkach) awans na podium tabeli, z kolei Wisła musi jak najszybciej oddalić się od dolnych rejonów tabeli. Spodziewam się otwartego meczu od pierwszych minut, co powinno być gwarancją, że w tym meczu muszą paść gole i to z obu stron barykady.

Przewidywane składy:
Piast Gliwice: Trela - Zbozień, Klepczyński, Polak, Oleksy - Izvolt, Matras, Zganiacz, Podgórski - Ruben Jurado, Kędziora.
Wisła Kraków: Pareiko - Burliga, Czekaj, Bunoza, Frederiksen - Szewczyk, Jaliens, Wilk, Melikson - Boguski, Genkov.

⛔100

pupinho 37

pupinho

Użytkownik
Dyscyplina:Piłka Nożna Niemcy
Spotkanie: Duisburg - Hertha
Typ: Duisburg lub remis
Kurs: 1.78
Bukmacher: bwin

Dziś gospodarze, którzy są w tragicznej formie podejmują przyjezdnych z Berlina. Hertha bardzo mocna ekipa ale na wyjazdach nie zachwyca. Duisburg ma ostatni dzwonek żeby nawiązać jakiś kontakt z przedostatnią ekipą Aue. Jeśli nie zdobędą dzisiaj punktów to staną się prawdziwą czerwoną latarnią. Duisburg u siebie potrafi sie spiąć, ostatnio zremisowali u siebie z VLF Bochum po dobrym meczu. Patrząc na historię spotkań między tymi drużynami Duisburg nie stoi na straconej pozycji. Na pewno w tym meczu będzie pełna mobilizacja w ekipie gospodarzy. Często zdarza się, że z silnym przeciwnikiem drużyny z końca łapią punkty. Ja liczę na remis.

✅78

faqur 3

faqur

Użytkownik
Dyscyplina: hokej - Rosja (KHL)
Spotkanie:
Dynamo Riga - Ufa
Typ:
powyżej 6,5
Kurs:
3.70
Bukmacher:
Bwin
Analiza:

Typ pod typy dnia i dla ludzi którzy grają za mniejsze pieniądze, ja u buka pograłem over 3,5. Jakby statystyk zobaczył ten typ, to by tylko zaklął pod nosem: kurczę to na pewno nie wejdzie. I raczej miałby rację, KHL jest bardzo underową ligą a patrząc na historię bezpośrednich spotkań też nigdy granica 6 goli nie została przekroczona:

H2H, historycznie 4 spotkania wszystkie zakończone underem dla linii 6,5.
05/12-11 KHL Dinamo Riga vs. Salavat UFA 2:4
16/02-11 KHL Dinamo Riga vs. Salavat UFA 2:2 2:3 (OT)
12/09-09 KHL Dinamo Riga vs. Salavat UFA 1:5
29/11-08 KHL Dinamo Riga vs. Salavat UFA 2:3

Na ostatnich 10 spotkań Dinamo Riga u siebie 3 razy over dla linii 6,5 i 7 razy under.
28/09-12 KHL Dinamo Riga vs. Spartak Moscow 5:4
17/09-12 KHL Dinamo Riga vs. Amur Khabarovsk 2:1
15/09-12 KHL Dinamo Riga vs. Novokuznetsk 3:1
13/09-12 KHL Dinamo Riga vs. HC Sibir 1:2
29/08-12 Towarzyskie Klubów Dinamo Riga vs. Lok Yaroslavl 3:1
28/08-12 Towarzyskie Klubów Dinamo Riga vs. Lok Yaroslavl 1:4
26/08-12 Towarzyskie Klubów Dinamo Riga vs. Atlant Moscow 4:3
25/08-12 Towarzyskie Klubów Dinamo Riga vs. Blues 4:3
08/08-12 Towarzyskie Klubów Dinamo Riga vs. Neftjanik 2:1
03/08-12 Towarzyskie Klubów Dinamo Riga vs. Dinamo Minsk 1:2

Na ostatnich 10 spotkań Salavat UFA na wyjeździe 1 razy over dla linii 6,5 i 9 razy under.
29/09-12 KHL OHK Dynamo vs. Salavat UFA 3:3 3:3 (OT) 4:3 (PK)
27/09-12 KHL SKA vs. Salavat UFA 7:2
17/09-12 KHL HC Yugra vs. Salavat UFA 1:3
15/09-12 KHL Barys Astana vs. Salavat UFA 3:2
13/09-12 KHL Avangard Omsk vs. Salavat UFA 1:1 1:1 (OT) 2:1 (PK)
25/08-12 Towarzyskie Klubów AIK vs. Salavat UFA 0:2
24/08-12 Towarzyskie Klubów Skellefteaa vs. Salavat UFA 4:2
14/08-12 Towarzyskie Klubów Karlovy Vary vs. Salavat UFA 2:4
13/08-12 Towarzyskie Klubów Chomutov vs. Salavat UFA 1:3
02/08-12 Towarzyskie Klubów Sev. Cherepovec vs. Salavat UFA 3:2
05/12-11 KHL Dinamo Riga vs. Salavat UFA 2:4
16/02-11 KHL Dinamo Riga vs. Salavat UFA 2:2 2:3 (OT)
12/09-09 KHL Dinamo Riga vs. Salavat UFA 1:5
29/11-08 KHL Dinamo Riga vs. Salavat UFA 2:3

Więc czemu taki typ?!:
Po pierwsze: jest to typ pod typy dnia, w realu zagrałem ten typ z linią 3,5 (ale za drobne ktoś może spróbować).
Po drugie: ja w tym meczu widzę gole obu drużyn w przewadze liczebnej.
Po trzecie: patrząc na skład Dinama Riga to nie mają jakiś wybitnych zawodników do gry obronnej, choć wyniki tego zbytnio nie pokazują.

⛔100

muffin5510 7,5K

muffin5510

Użytkownik
Dyscyplina:piłka Nożna Hiszpania
Spotkanie: Getafe - Mallorca 01.10.2012 21:30
Typ: X2
Kurs: 1.70
Bukmacher: Unibet

W lidze Hiszpańskiej odbędzie się dzisiaj tylko jedno spotkanie Getafe zagra u siebie z Mallorca. Kursy są wiekszę na Mallorcę ponieważ grają na wyjeździe jednak mają 7 punktów więcej w tabeli, na wyjeździe zremisowali dwa razy i to nie z byle kim bo Malagą ( czołówka tabeli ) oraz Osasuną którzy grają u siebie naprawdę dobrze. Mallorca ma moytwacje aby odskoczyć od Sevilli i reszty klubów pod sobą. Ostatnie spotkanie na Coliseum Mallorca wygrała aż 1:3 - nie ma co patrzeć na wcześniejsze spotkania ponieważ wtedy poziom obu klubów był po prostu inny (2-3 lata temu~~). Stawiam na X2 ponieważ wszystko idzie w kierunku maksimum remisu wywalczonego przez Getafe, wygrać nie dadzą rady.

⛔100

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis WTA Pekin 16-00, 1.10.2012
Shvedova - Peng
typ: 1
1,93
Pinnacle
Analiza
Dzis w spotkaniu drugiej rundy turnieju w Pekinie, Kazaszka, Yaroslava Shvedova spotka sie z reprezentantka gospodarzy, Shuai Peng. Bukmacherzy nie sa w stanie zdecydowanie podac nam faworytki tego spotkania, ja jednak nie mam z tym problemow. Dla mnie jest nią Shvedova, a juz pisze dlaczego. Za Chinka przemawia tylko fakt, ze gra przed wlasna publicznoscia. W pierwszej rundzie pokonala ona Belgijke, Wickmayer 7:5 7:5, a wiec nie bez problemow. Yanina jest jednak kompletnie bez formy, Chinka rowniez zagrala co najwyzej przecietnie, miala klopoty z utrzymaniem podania i popelaniala sporo niewymuszonych bledow. Jej ostatnie wyniki wskazuja na to, ze nie jest w swojej najwyzszej dyspozycji. Ostatnio na hardzie przegrywala z takimi zawodniczkami jak Jovanovski, Vesnina, Robson czy Petrova. Kazaszka natomiast na hardzie prezentuje sie pozytywnie. Co prawda nieudala jej sie przygoda w Tokio, gdzie odpadla juz w I rundzie, lecz podczas US OPEN powalczyla z Vinci, pozniejsza cwiercfinalistka turnieju, grajac naprawde bardzo dobre spotkanie. Shvedova gra agresywnie, dobrze serwuje i dobrze radzi sobie przy siatce, co na hardzie ma duze znaczenie. Sadze, ze to ona dzis wyjdzie zwyciesko z tego pojedynku.

⛔100

sergio1990 43

sergio1990

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Spotkanie: Grasshoppers- St.Gallen
Typ: x
Kurs: 3.3
Bukmacher: Bet365
Analiza: hej zaczynamy nowy miesiac z ostraj pederdy. dzisiaj najciekawszym meczem jest pojedynek na szczycie w lidze szwajcarskiej. obie druzyny moim zdaniem odstaja od resztki stawki. goscie sa nie pokonami w tym sezonie ale obie druzyny odziwo lepiej graja na wyjazdach. obie druzyny stracily tylko 5 bramek 10 meczach czyli obie druzyny maja silna obrone a ich napastnicy robia zamieszanie w szykach obrannych przeciwnikow. wiec mecz zapowiada sie ciekawie. w ostatnich 10 meczach miedzy tymi druzynami padl tylko jeden remis w ostatnim meczy ktory odbyl sie w sierpniu. wydaje mi sie ze dzisiaj bedzie podobnie wiec stawiam na remis fajnie jak by padlo kilka bramek. jesli pomoglem kliknij dzieki lub napisz na gg

⛔100

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Kosz Kobiet, PLKK
Widzew - Gdynia
Widzew - BI Gdynia -9.5 1.85
Tobet

Widzew w 1 meczu przegrał wysoko w Gorzowie 69:92. Przegrał mimo tego, że rywalki grały tak naprawdę w 7 zawodniczek, z czego jedna nie punktowała. Łodzianki przegrały, bo pozwoliły AZS-owi na 52.9% z gry, 60.8% za 2, na 17 zbiórek w ataku. Widzew dał ciała przede wszystkim pod koszem, gdzie Nwagbo i Dosty rzucały prawie wszystko, z czego sporo po zbiórkach w ataku. To dobra wiadomość dla Bennett, która dobrze zbiera na atakowanej desce, jest bardzo ruchliwa w ataku. Misiuk też powinna zapunktować spod kosza, no i liczę na Kassing i Bandyk, które w 1 meczu strasznie pudłowały. Do tego Gdynia ma lepszy obwód niż Gorzów, bo jest Dixon, jest Ziętara, która powinna już w środę dostać więcej minut, jest Małaszewska. Dla mnie Widzew nie powinien tutaj zrobić zbyt wielkiej krzywdy zespołowi z Gdyni.

⛔100

mlodywilc 569

mlodywilc

Użytkownik
Premier League
Spotkanie: QPR - West Ham
typ: QPR strzeli przynajmniej 3 gole
kurs: 5.00
buk: Bwin
godz. 21:00

Kurs na QPR jest całkiem spory i warto pograć coś w stronę gospodarzy. West Ham moim zdaniem nie jest nawet druzyną, która bedzie walczyć o środek tabeli. Walka o utrzymanie będzie im towarzyszyła do końca chyba, ze dalej beda tak grali na swoim stadionie. Na wyjazdach beda mieli baaaardzo ciężko o jakies pkt. Do tej pory zgromadzili 7 pkt w 5 meczach, ale mieli bardzo dobry kalendarz. Udało im się trafić na własnym terenie na rozbite przez kontuzje i różne zawirowania transferowe Aston Ville i Fulham i zdobyli 6 pkt. Jednak ze Swansea zagrali już na swoim pozimie i dostali trójeczke. Ledwo udało się uratować remis ze słabym na początku sezonu Sunderlandem i zdobyli jeszcze 1 pkt w bezbarwnym wystepie z Norwich na Carrow Road. Mnie to nie przekonuje i pokazuje, że West Ham w najwyższej formie się nie znajduje. Dzisiaj dużo trudniejszy sprawdzian niz mecze z Norwich czy Aston Villą, bo przyjeżdżają do mocno zmobilizowanej ekipy QPR, która ma problemy na początku ze zdobywaniem pkt. Zaczęło się fatalnie od blamazu ze Swansea, póxniej punkt w Norwich. Wtedy grali słabiutko byli niezgrani wyglądało to fatalnie. Jednak z czasem ta druzyna zacznie grac gdyż mają wielki potensjał i myslę, że od dzisiaj będziemy ogladac zupełnie inaczej grającą druzyne QPR zwłaszcza na własnym stadionie. Juz w meczu z Tottenhamem zagrali swietną pierwszą połowe dominują gospodarzy. Wrócić może Taarabt, braki sa w obronie, gdyż nie ma Bosingwy fabio Ferdinanda, ale nawet jak straca to dla mojego typu tym lepiej gdyż będą musili gonic. Z przodu jest moc i dzisiaj to pokażą. West Ham jest idealnym zesołem na przełamanie dla gospodarzy i dzisiaj spowdziewam sie strzelania po stronie QPR.

⛔100

D 238

daw1910

Użytkownik
Piłka Nożna , Szwecja
Spotkanie : Djurgarden - Mjallby
Typ : over 2,5
Kurs : 2,05
Buk : bet365
Analiza:
Dziś o godzinie 19 zmierzą sie ze sobą zespoły srodka tabeli.Gospodarze zajmujący 8 pozycję zagrają z 11 Mjallby.Gospodarze ostatnie 3 mecze przegrali fatalnie prezentując sie w meczach przed własną publicznoscia.W 2 meczach stracili az 6 bramek.Goscie natomiast przyjada na ten mecz podbudowaniostatnim ligowym triumfem 1-2 nad Kalmar.Goscie dzisiejszego meczu jeszcze nie moga byc pewni utrzymania dlatego beda dazyc do wywiezienia punktów.Ekipa Djurgarden utrzyamanie ma praktycznie zapewniony i własnie dlatego liczę na dużo bramek w tym meczu.Ostatni mecz obi zespołow zakończył sie wynikiem 4-3.W ostatnicj 5 meczach gospodarzy dzisiejszego meczu padał wynik overowy.Uważam ze dzis bedzie podobnie.

⛔100

C 9

cr7-81275

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Holandia/Erste Divisie
Spotkanie: Helmond - Dordrecht
Typ: Helmond (-1,5)
Kurs: 2,6
Analiza:
Dzisiejszym typem dnia jak dla mnie jest spotkanie na zapleczu Eredivisie pomiędzy v-ce liderem tabeli Helmond a plasującą się na 6 pozycji drużyną Dordrecht. Gospodarzy wymienia się w gronie faworytów do awansu do najwyższej klasy rozgrywkowej w Holandii i jak narazie udowadniają to, bo po pierwszych 6 kolejkach stracili zaledwie 2 punkty w meczu z Fortuną Sitard. Goście jak narazie zgromadzili 11 punktów w tym 5 w meczach wyjazdowych ( Emmen 1:1, Den Bosch 2:4, Fc Oss 1:1 ). Drużyna z Helmond przystąpi do meczu wypoczęta, ponieważ w tygodniu w Pucharze Holandii grali rezerwowym składem, natomiast gościom po ciężkim meczu z pewnością będzie brakowało świeżości. Jak narazie bilans bezpośredni pomiędzy tymi dwoma drużynami to: 16-4-9 i w bramkach 48:38 na korzyść gospodarzy. Wydaje mi się, że dzisiaj powinniśmy zobaczyć kolejne zwycięstwo gospodarzy co da im objęcie prowadzenia w tabeli. Mój typ to 3:1 dla Helmond. Mam nadzieje, że moja analiza była przydatna, czy tak się stanie dowiemy się po meczu, którego początek zaplanowano na godzinę 20:00.

⛔100

raiders 164

raiders

Użytkownik
Piłka Nożna , Szwecja, Allsvenskan
Spotkanie : Goteborg-Hacken
Typ : over 2,5
Kurs : 1.66
Buk : Bet365
Analiza:
Zapowiada się bardzo ciekawe spotkanie 3 drużyna ligi Hacken niepokonana od 10 spotkań jedzie do Goteborga po 3pts .... punkty które mogą zaważyć o mistrzostwie bowiem do końca sezonu pozostało raptem 6 kolejek . Ale czy będzie tak różowo .... gospodarze to nie wygodny rywal dla Hacken szczególnie na własnym terenie gdzie na 10 rozegranych spotkań Goteborg wygrał 5 zremisował 4 ,a jedo przegrał . Także łatwo skóry nie sprzedają co warte uwagi w 6 spotkaniach na 10 rozegranych padły overy 2,5 !
W lidzie Goteborg legitymuje się 13 overami na 24spotkania (54%) natomiast Hacken az 19 na 24 spotkania (79%)
Spodziewam się bardzo ciekawego spotkania obfitującego w bramki Hacken wygrywając dzisiaj równa się punktami z Eflsborg ,ale żeby to uczynić trzeba strzelić przynajmniej jedną bramkę więcej od gospodarzy którzy na pewno nie będą czekali i przyglądali się gościom tylko sami zaatakują

⛔100

D 5,8K

davccio

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Izrael
Spotkanie: H. Beer Sheva Maccabi Tel Aviv
Typ: Maccabi -1 AH
Kurs: 2,15

Maccabi w obecnym sezonie ma tylko 1 cel mistrzostwo , nowy wlasciciel sypnął kasą i zarudnił wielu nowych graczy i trenerea z Barcy ( trenował druzyny juniorskie). Jak na razie widac efekty bo bilans jest znakomity 4wygrane na 4 mecze. Dzisiaj zadanie jest lekko ulatwione poniewaz u gospodarzy nie zagraja zawodnicy wypozyczeni wlasnie z Maccabi a ponadto podstawowy napastnik jest kontuzjowany.

⛔100

aleksander21 416

aleksander21

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Włochy, Serie B
Spotkanie: Cesena - Varese
Typ: 2DNB
Kurs: 1,7
Bukmacher: Betfair
Analiza:

Co tu dużo mówić... Varese w chwili obecnej to dużo lepsza drużyna od Ceseny, czego najlepszym przykładem są wyniki obu drużyn.
*Cesena 19 miejsce: 1-1-4 (porażki z Sassuolo, słabą Vecenza, będąca bez formy Novarą oraz Ascoli, remis z beniainkiem no i...jedna minimalna wygrana (1:0) z Cittadella
*Varese 4 miejsce: 4-1-1 (wygrane z Ascoli, Lanciano, Modena oraz Juve Stabia na wyjezdzie, remis z Bari (stracili obie bramki w ok 90 minucie) i ostatnio porażka z Verona).
Widać, że gospodarze nie potrafią się jeszcze ocknąć po spadku z elity Italii oraz stracie takich zawodników jak Eder, Parolo, Colucci czy Rodriguez. Varese natomiast na pewno nie będzie chciało być łąskawe dla Ceseny i będą chcieli &#39;odegrać&#39; się ze ostatnią wysoką porażke. Warto również zauważyć, że Varese to drużyna wyjazdowa... im nie robi różnicy gdzie grają. Ich bilanse w meczach domowych i wyjazdowych są bardzo podobne, więc teoretycznie nie ma się czego obawaiać.

⛔100

matejo 9

matejo

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna
Spotkanie : Jablonec - Dukla Praga

Typ : 2/1
Kurs : 26,00
Bukmacher : Bwin
Analiza :
Bardzo fajny kurs, który wypatrzyłem w spotkaniach między tymi ekipami… praktycznie raz w sezonie dochodziło do fajnego „fixu” http://www.betexplorer.com/soccer/czech-republic/gambrinus-liga-2011-2012/matchdetails.php?matchid=811644 1/2 - (1-0 ; 1-3),
http://www.betexplorer.com/soccer/czech-republic/pohar-ceske-posty-2011-2012/matchdetails.php?matchid=908217 2/1 - (1-2 ; 3-2). Dlaczego dziś nie może być podobnie? Jablonec jest faworytem w tym spotkaniu, i to Oni potrzebują punktów aby walczyć o pozycję lidera, dlatego moja opcja to końcowe zwycięstwo gospodarzy. Dodam iż obie ekipy dzieli różnica zalewie 100km, i z tego co wyczytałem oba kluby żyją w zaprzyjaźnionych stosunkach. W ekipie gospodarzy zabraknie pierwszego bramkarza Romana Valesa, goście przyjadą w optymalnym składzie.

⛔100

kierpcuch 16

kierpcuch

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - T-Mobile Ekstraklasa, Polska
Spotkanie: Piast Gliwice - Wisła Krakow
Typ: over 1,5 gola w II połowie
Kurs: 2.45
Bukmacher: Bwin

Analiza:
Od dłuższego czasu over 2,5 gola to w meczach z udziałem Piasta po prostu norma. Trener Piasta wystawia 2 napastników, a styl gry ma być mocno ofensywny bez względu na aktualny wynik. Skoro Piast wraca na Okrzei po 2 z rzędu wyjazdowych zwycięstwach, to forma drużyny na pewno zwyżkuje. W pucharze z Legią przegrali głównie zmiennicy, a i tak pozostawili dobre wrażenie wg większości komentatorów.
Ze składu wypada kontuzjowany Alvaro. Reszta gotowa do gry.

Wisła gra słabo, Wisła dostaje do zera w Bielsku i w okrutnych bólach pokonuje Lechię u siebie - czy trzeba lepszego miernika aktualnej formy? Trener Probierz był na meczu pucharowym Piast - Legia i nastroju mu to nie poprawiło. Jednak zawsze można liczyć na słabość obrony Piasta, która może ułatwić takiemu spryciarzowi jak Genkov zostanie bohaterem meczu.

Liczę na over 2,5 a może nawet 3,5 gola, z czego dwa padną po przerwie, bo nie zanosi się, żeby ten mecz mógł być rozstrzygnięty już do przerwy.

⛔100

S 6

szyners

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna Polska Ekstraklasa
Spotkanie: Piast Gliwice vs Wisła Kraków
Typ: Bramki w 1. połowie - Powyżej 0.5
Kurs: 1.50
Bukmacher: William Hill
Analiza: Dziś skłonny jestem postawić na to, ze padnie chociaż jedna bramka w pierwszej połowie. Główną statystyka która mnie zainteresowała jest to, ze we wszystkich spotkaniach tych drużyn w obecnym sezonie pada co najmniej jeden gol w pierwszej połowie (10/10). To daje do myślenia. Do tego dochodzi fakt, iż podopieczni Michała Probierza musza się wziąć w garść jeśli chcą sezon zakończyć na wyższym miejscu niż obecnie. To oznacza, ze będą musieli zaatakować a co za tym idzie możemy oglądać ciekawe spotkanie od pierwszej minuty. Warto również dodać, ze w ostatnich 5 spotkaniach miedzy Piastem i Wisłą padała co najmniej jedna bramka w pierwszej połowie.

✅50

arthas-orc 334

arthas-orc

Użytkownik
Dyscyplina- Pilka Nozna Rosja Primier Liga
Spotkanie: Mordovia-Alania
Typ: 2 DNB
Kurs: 2,20
Bukmacher: William Hill
Analiza: Mordovia w ostatnich 5 spotkaniach stracila 19 bramek, ich dyspozycja jest katastrofalna. W tym sezonie odniesli tylko 1 zwyciestwo i o kolejne bedzie im bardzo ciezko. Przyjezdz do nich bowiem Alania Wladikaukaz, ktora moze nie nalezy do czolowoki ale jej miejsce w tabeli nie odzwierciedla calkiem ich formy poniewaz ostatnie mecze grali z Anzhi i CSKA. Z Anzhi po ciezkim boju ulegli 1:0. Od 2 spotkan nie strzelili rowniez bramki. Sadze, ze ten mecz jest dla nich dobra okazja na przelamanie. Uwazam, ze z to Alania jest lepszym zespolem a przede wszystkim nie jest pograzona w glebokim kryzysie w przeciwienstwie do ich rywali. Zycze udanych typow i pozdrawiam! ????

z/0

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Dyscyplina: Grecka superliga - piłka nożna
Spotkanie: Gianinna - Levadiakos
Typ: X2
Kurs: 1,55
Bukmacher: Bet365http://adserver.itsfogo.com/click.aspx?zoneid=141401 23/09/2012 Super League Veria vs. PAS Giannina P - 1:0 15/09/2012 Super League PAS Giannina vs. Olympiakos P - 1:2 31/08/2012 Super League Panathinaikos vs. PAS Giannina R - 1:1 25/08/2012 Super League PAS Giannina vs. Platanias R - 0:0 22/09/2012 Super League Levadiakos vs. Panionios Z - 3:0 15/09/2012 Super League Levadiakos vs. Veria R - 0:0 07/09/2012 Towarzyskie Klubów Levadiakos vs. AEK P - 1:3 02/09/2012 Super League Olympiakos vs. Levadiakos P - 4:0 Zespoły środka tabeli poprzedniego sezonu po czterech kolejkach nowego sezonu nisko w hierarchii, ale wydaje się, że Levadiakos przełamuje fatalny start, ogarnął się w defensywie a ostatnio rozbił bardzo dobrze spisujący się Panonios, zaś Gianna przegrywa ostatni mecz z beniamikiem i nie powinno to ich stawiać w roli faworytów tego pojedynku. Ponieważ to liga underowa, może dojść do sytuacji że będzie 0:0, więc nie daję czystej 2, bo skromny remis realny!

⛔100

dibetto 152

dibetto

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Piast - Wisła
Typ: Wynik do przerwy/Wynik końcowy 1/1
Kurs: 4.6
Bukmacher: Tobet
Analiza: Obserwuję grę Piasta od kilku meczów. Są świetnie przygotowani fizycznie, doskonale się poruszają po murawie, inteligentnie - więc mają siły, żeby dzisiaj zatrzymać Wisłę. Wisłę widziałem kilka razy w tym sezonie, ale każdy chyba przyzna - Biała Gwiazda nie zachwyca. Nie widziałem niestety meczu z Wartą Poznań, więc trudno mi powiedzieć czy zrobili jakiś postęp. Co prawda zbliża się mecz z Legią, ale nie sądzę, by Probierz miał specjalnie budowac formę drużyny an ten mecz, skoro po drodze stracił już tyle punktów i nieustannie ich potrzebuje. Myślę więc, że Wisły nie stać na wiele więcej niż do tej pory pokazywała.
Jesli Piast umiejętnie się ustawi w obronie i skupi się na skutecznych kontrach to może ten mecz wygrać. Ważne, żeby gola nie stracili, a wpakować jak najbardziej mogą. Pomijając nazwiska i potencjał obu drużyn, Piast na razie jest zespołem lepszym.

✅360

Otrzymane punkty reputacji: +4
T 10

tswks

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Włochy Serie B
Spotkanie: Citadella- Pro Vercelli
Typ: Obie drużyny strzelą
Kurs: 1,90
Bukmacher: Unibet
Analiza: W spotkaniu 7 kolejki zaplecza Serie A spotykają się drużyna Citadelli zajmująca obecnie 13 miejsce z zajmującym 16 miejsce zespołem Pro Vercelli,faworytem spotkania są gospodarze którzy w dotychczasowych meczach u siebie zdobyli komplet punktów czyli 6 ???? Moją uwagę zwróciła skuteczność obu zespołów które w poprzednich spotkaniach strzelały przynajmniej jedną bramką w 5 na 6 rozegranych meczy,mam nadzieję że dalej podtrzymają tak dobrą passę strzelecką i w tym meczu również uda się obu drużynom znaleźć drogę do bramki rywali,dla odważniejszych graczy ciekawym rozwiązaniem jest over 2,5 po kursie 2.20

⛔100

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom