Fnatic vs OG
Win OG @ 1,82 pinnacle
Często gram OG i rzadko mnie zawodzą, ale oczywiście każde spotkanie jest inne. Buki niemal że na równi stawiają to spotkanie, natomiast osobiście widzę to zespół Polaka jako faworytów. Widziałem ich oba spotkania tutaj, wygrane z Vitality czy wczorajsze bardzo ciekawe i zacięte spotkanie z Cloud9, gdzie jedna runda mogła decydować o końcowym zwycięstwie.
Fnatic po chaotycznym spotkaniu przegrało z Furią i wygrali tracąc mapę z 9z. Dziś mieli by zwyciężyć z OG? Wczoraj oddając mapę z 9z a na deciderze, niemal zrobili na nich comeback. Już pisałem tutaj kilka razy, że Fnatic jest to ekipa której po prostu nie stać na najwyższą półkę. Zatrzymali się w pewnym momencie i na tym poziomie są od dłuższego czasu. OG po tym minimalnie przegranym spotkaniu z C9 dziś na pewno w głowie mają tylko zwycięstwo. Osobiście obie ekipy, gdy są w formie to mimo wszystko stawiam na OG. Czy tutaj są? Można by podyskutować, ale ja po takim kursie pobieram Fika i spółkę bez zastanowienia.
Edit:
Heroic vs NiP
Heroic 1,66 @ pinnacle
Dorzucam jeszcze Heroic. To śmieszne, ale nie napisałem wcześniej bo nie brałem tego spotkania pod uwagę, ponieważ nawet nie spojrzałem na kursy, mają w głowie maksymalnie 1,4 na Heroic co by było średnio opłacalne. Widząc 1,66 jestem w szoku. Nie rozumiem kompletnie tych kursów. Pisałem odnośnie Heroic w poprzednim poście z nimi, jest to ekipa moim zdaniem najbardziej stabilna, nie schodząca poniżej pewnego poziomu, natomiast nim owszem ostatnio wyniki coraz lepsze, ale to nie są żadne dominacje z rywalami z topki. Wczoraj przez głupotę Polaków wygrali spotkanie, nie domknąć z 15-8 to trzeba się postarać, jeszcze ta sytuacja mynia przy oknie...mecz zamknięty. Może mi o czymś nie wiaodmo, ale ten kurs to jest zdecydowanie value.