>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

TYPY CS:GO - ROK 2023

Status
Zamknięty.
P 8,4K

PitaRajt66

Użytkownik
Wczoraj 3/3 kto pograł nie żałuje. Dziś lecę z kolejnym AKO lecz bez analizy bo piszę z pracy.

Fnatic WIN 1,44@ STS
Liquid 2:0 1,42@ STS
Nigma Galaxy 2:0 1,47@ STS

'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
Complexity vs Imperial
Complexity @ 1,81 pinnacle 1:2

Witam, niestety będę na sam mecz, więc nie zdążył bym cokolwiek napisać, więc na szybko. Dość przyzwoity kurs i pasuje to po prostu zagrać. Obie ekipy grały kilka tygodni temu, graliśmy wtedy Complexity, ktore zwyciężyło po zaciętym spotkaniu. Od esl nie zagrali żadnego oficjalnego spotkania, natomiast Imperial rozegrał bo1 ze sklejką grajków z niskiej półki, dla których to było dopiero trzecie oficjalne spotkanie. Nie biorąc już tego pod uwagę, uważam że Complex dziś znów może to wziąć, jeśli hallzerk będzie "sobą" to wydaje się to mocno prawdopodobne, no ale nie ma co tutaj mocniej grać bo ciężko powiedzieć czego się spodziewać po jednych i drugi, lecz osobiście uważam że Imperial tutaj polegnie.

Ostatnia edycja:
U 0

Usunięty użytkownik 163606

Gość
Complexity vs Imperial
Complexity @ 1,81 pinnacle

Witam, niestety będę na sam mecz, więc nie zdążył bym cokolwiek napisać, więc na szybko. Dość przyzwoity kurs i pasuje to po prostu zagrać. Obie ekipy grały kilka tygodni temu, graliśmy wtedy Complexity, ktore zwyciężyło po zaciętym spotkaniu. Od esl nie zagrali żadnego oficjalnego spotkania, natomiast Imperial rozegrał bo1 ze sklejką grajków z niskiej półki, dla których to było dopiero trzecie oficjalne spotkanie. Nie biorąc już tego pod uwagę, uważam że Complex dziś znów może to wziąć, jeśli hallzerk będzie "sobą" to wydaje się to mocno prawdopodobne, no ale nie ma co tutaj mocniej grać bo ciężko powiedzieć czego się spodziewać po jednych i drugi, lecz osobiście uważam że Imperial tutaj polegnie.
Jeśli chodzi o ten mecz to na tweeterze pojawiła się informacja że Hallzerk nie dotarł do Stanów i będzie grał z Norwegii. Nie jestem specem w temacie i nie wiem czy to ma aż takie znaczenie ale na forach piszą że będzie grał z większym pingiem. Kursy w każdym bądź razie na complex skoczyły do 2.25+

'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
BIG vs 9INE 🇵🇱
9INE @ 2,00 pinnacle
szkoda bo można było zamknąć 2-0

Niestety nie zdążę napisać. Gram znów naszych, znów polski piękny wieczór. Kursy niestety są małe na naszych zawodników co oczywiście jest spowodowane zwycięstwem nad Fnatic i szczerze mówiąc uważam, że BIG jest tutaj faworytem, ale znów idę serduchem i znów gram 9INE. Hades niech zagra swoje i powinniśmy walczyć ostro z Niemcami, którzy już od miesięcy nie są ekipą, która może walczyć z najlepszymi. Byle Tabsen nie miał swojego dnia i damy radę, w przeciwnym razie może być o to ciężko.

Ostatnia edycja:
P 8,4K

PitaRajt66

Użytkownik
Przedwczoraj 2/3 dziś lecimy znów z szybkim AKO.

9ine WIN 1.95@ STS
Cloud9 WIN 1.28@ STS
Spirit WIN 1.62@ STS

Polecam zakład w meczu PaiN vs Liquid, biguzera wiecej fragów od hardzao ( po raz kolejny) sam na razie nie moge znaleźć takiego zakładu. Jeśli ktoś by go spotkał to dajcie znać gdzie można go zagrać. Z fartem
Post automatycznie złączony:

Przedwczoraj 2/3 dziś lecimy znów z szybkim AKO.

9ine WIN 1.95@ STS
Cloud9 WIN 1.28@ STS
Spirit WIN 1.62@ STS

Polecam zakład w meczu PaiN vs Liquid, biguzera wiecej fragów od hardzao ( po raz kolejny) sam na razie nie moge znaleźć takiego zakładu. Jeśli ktoś by go spotkał to dajcie znać gdzie można go zagrać. Z fartem
EDIT: Biguzera wiecej fragów od hardzao 1.40@ BETFAN gram to do AKO ( zamiast SPIRIT)

'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
paiN vs Imperial
Imperial win @ 2,25 bet365

Nie no, ponosi tutaj niektóre buki, bo takie faworyzowanie ich to przesada i grał bym Fallena i spółkę po 1,8
Oczywiście kursy wystawione na podstawie ich zwycięstwa z Liquid, które wczoraj nie przekonało nikogo. TL mógł spokojnie wziąć to w dwóch mapach, gdyby nie głupie błędy na Nuke, gdzie przecież oddał mapę z 11-4.
Uważam, że paiN wcale nie jest lepszą ekipą od Imperial i osobiście postawił bym ich na jednej półce. Troszkę nie do końca przekonali mnie z Complexity, ale wczofraj to już na prawdę wyglądało dobrze i wystarczy dziś to powtórzyć a paiN, które przecież nie jest żadną potęgą, polegnie. Właściwie wszystkie ich spotkania między sobą były zacięte i dziś prawdopodobnie będzie podobnie, dlatego takie faworyzowanie paiN jest nie na miejscu.

Mouz vs forze
Mouz win @ 1,60 pinnacle

Dobrze, spróbujmy to Mouz.
Forze bardzo dobrze zagrało na esl, później przyszedł zjazd w kilku spotkaniach i zwycięstwo z bad i virtrusami, którzy zagrali jeden wielki piach. Mouz jest w kiepskiej formie? Kłócił bym się. Popatrzmy na ich ostatnie spotkania i ich przebieg, zmiażdżyli Apeks w dwóch mapach, porażka 1:2 z C9, ograli paiN, czy przegrali z Heroic do 12 i 14 z Furią 2:0. W spotkaniach Mouz o zwycięstwie często decyduje dosłownie jedna/dwie rundy które zauważają w dalszej części. Nie schodzą z pewnego poziomu a ten moim zdaniem wystarczy na Forze, które bywa bardzo mocne, ale bywa też słabiutkie j człowiek się zastanawia gdzie jest ekipa z przed kilku dni. Oczywiście będzie to ciężkie spotkanie dla Mouz, ale uważam że są bardziej solidni i zbytnio nie biorę pod uwagę tego zwycięstwa forze nad virtrusami.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1171
'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
OG vs Fnatic
OG win @ 2,00 bet365

halo halo baza! Buki znów szaleją i przesadnie faworyzują. Osobiście grał bym to OG nawet po 1,7 a taki kurs? Przesada jak w wczoraj imperial. Obie ekipy nie są w formie i to nie podlega dyskusji, ale OG miało swoje problemy, jak nie grał degster to znów flmez grał z gorączką, dziś panowie zwarci i gotowi. Od dawna powtarzam, że Fnatic z tym składem nie ma co się pchać na najwyzszą półkę bo ich na to moim zdaniem nie stać. Ostatnie ich spotkania wołają o pomstę do nieba bo oczekiwania były na pewno nie takie. Porażki z Polakami, let i 9ine, porażka z Godsen...dziś OG, które musi zacząć grać i które moim zdaniem dziś awansuje na IEMa. Ogólnie rzecz biorąc i stawiając obie ekipy obok siebie to OG jest po prostu lepsze. Nadal nie mogę się nadziwić tym kursem i korzystam zdecydowanie!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2318
P 8,4K

PitaRajt66

Użytkownik
Podpinam się do typu Cork'a i dokładam od siebie C9 vs Astralis, C9 win 1,42@ BETFAN do dubla. Nie widzę tutaj wygranej Astralis, nawet jedna mapa mnie zdziwi. Z fartem

Przepraszam bardzo ale czy ten cały betboom jak i fisurre to nie jest przypadkiem ruska organizacja ?!
Tak rosyjska organizacja

'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
OG vs Cloud9
OG +1.5 @ 1,78 pinnacle

OG myślało o Astralis a dostali C9, ale czy będzie ciężej? Astralis powoli wchodzi na swój poziom a na pewno device, który dziś dał im zwycięstwo, zagrał świetnie. Natomiast Cloud moim zdaniem nie sieje już takiego postrachu, choć to oczywiście nadal ścisłą topka. Dwukrotnie stracili mapę z nip a wczoraj z Big, które niemal że przegrało z naszymi. OG stać tutaj na jedną mapę, jeśli degster zagra swojego csa na awp to powinni powalczyć na obu mapach. Liczę na dobre i zacięte spotkanie.

Ostatnia edycja:
kriksus 6,2K

kriksus

Użytkownik
Podpinam się do typu Cork'a i dokładam od siebie C9 vs Astralis, C9 win 1,42@ BETFAN do dubla. Nie widzę tutaj wygranej Astralis, nawet jedna mapa mnie zdziwi. Z fartem

Tak rosyjska organizacja
A to nie jakiś skandal kiedy to drużyny uczestniczą w turnieju organizowanym przez rosjan ? Ja wiem że to niby tylko online ale i tak trochę niesmak pozostaje. Co innego przyjmować rosyjskie drużyny a co innego samemu uczestniczyć w rosyjskim turnieju.

Thalion 10,3K

Thalion

Użytkownik
A to nie jakiś skandal kiedy to drużyny uczestniczą w turnieju organizowanym przez rosjan ? Ja wiem że to niby tylko online ale i tak trochę niesmak pozostaje. Co innego przyjmować rosyjskie drużyny a co innego samemu uczestniczyć w rosyjskim turnieju.
Zgloś to do ONZ.

Otrzymane punkty reputacji: +483
P 8,4K

PitaRajt66

Użytkownik
'Corek 'Corek Mam prośbę. Jakbyś miał chwilkę to podrzuć jakąś tasiemke na jutro na RMR. Wiem, że cieżko jest ,,ustrzelić,, tyle spotkań ale jestem ciekawy Twojej opinii i na kogo stawiasz. Bez analizy (możesz napisać priv). Oczywiście jeśli tylko masz czas ;) Dzięki i z fartem. Ja myśle coś takiego:

IHC+RareAtom+VP+MOUZ+NaVi+FaZe+FURIA+Imperial+paiN i BNE,Sprout,Apeks w tych 3meczach over 25,5 rund.

12 spotkań kurs łączny 23.83 STS.

Oczywiście luźne spotrzeżenia bo to BO1 RMR ( LAN )

Otrzymane punkty reputacji: +130
'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
P PitaRajt66 nie gram tasiemek, rzadko kiedy.

Virtrus vs Saw / virtrus
Mouz vs B8 / Mouz
@ 1,73 pinnacle

Na jutro proponuję dubelka, który jest wysoce prawdopodobny a kurs na prawdę przyzwoity. Nie będę się tutaj rozpisywać bo trochę na śpiąco, ale nie wyobrażam sobie porażki żadnej z tych ekip. Mouz musi udowodnić, że nie są w żadnym dołku, bo moim zdaniem nie są a rywal mimo, że w jakiejś formie to zdecydowanie to nie jest ta liga. Saw coś pogrywa i czasem się coś stawia większym. Virtrusi nie wygrali od trzech spotkań, dziś to moim zdaniem spokojnie zrobią. Fajny dubelek, osobiście gram to mocno

Ostatnia edycja:
'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
Witam, niestety nie mam za grosz czasu i chciał bym się tylko podzielić. Dla mnie jest to bet dnia, można dorzucić do dubelka bo kurs nie zachęca na singla, choć ja tak gram. OG gra o życie i będzie żyć.

Saw vs OG / OG win @ 1,55 pinnacle

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2539
'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
1WIN vs OG
OG win @ 1,77 pinnacle

Witam, piszę teraz bo jutro mogę nie mieć czasu, szczególnie iż spotkanie koło 11.00
Bardzo a to bardzo fajny kurs na OG, które dziś zgodnie z planem ograło Saw, po za drugą mapą pełna kontrola, jedynie ta strona tt na inferno mnie martwi bo nie wyglądało to dobrze. Bombelek i spółka to nie jest jakaś najwyższa półka, skleili fajnych grajków jakiś czas temu i nie można im odmówić, że zaczyna to dobrze działać, choć tutaj wcale nie wyglądają potężnie, zresztą OG również nie. Tak jak mówię, moim zdaniem to OG idzie dalej, ogólnikowo są lepszą i bardziej zgraną ekipą. Po takim kursie na pewno tego nie odpuszczę.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1658
'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
Spirit vs Aurora / Spirit win oddali z 10-5
BIG vs iNation / BIG win
@ 2,35 pinnacle

Spotkania jutro do południa, więc już teraz parę słów. Oczywiście ostrożnie bo to BO1, ale nie widzę w tych spotkaniach niespodzianki. Spirit ostatnio wyglądało słabo i tutaj trzeba odpalić, nie wyobrażam sobie, aby mieli odpaść, choć oczywiście porażka ich tutaj, nadal nie skreśla awansu, ale jak zacząć to od zwycięstwa, szczególnie z Au, których po prostu nie można stawiać na tej samej półce co Spirit. Aurora potrafi przegrać z Apeks czy akademią spirit, która swoją drogą wygląda potężnie, ale to nie jest jeszcze to. Spirit to lepsza ekipa w praktyce jak i teorii.
Drugim spotkaniem jest zwycięstwo Niemców, którzy moim zdaniem nie powinni mieć problemów. iNation to zdecydowanie gorsza ekipą od Niemców, na papierze i nie tylko. Ich ostatnie wyniki są tragiczne a jak popatrzeć na to z kim te porażki to już wiele wniosków można wyciągnąć. Nie ta półka. Będę zdziwiony jeśli BIG polegnie

Ostatnia edycja:
'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
Spirit vs 500 / Spirit win
Heroic vs Aurora / Heroic win
@ 2,05 pinnacle

Idę w to mocno. Spirit jak ostatni...no. Oddali spotkanie z ruskimi z 10-5 i jeśli to spotkanie by przegrali to byli by już w lekko mówiąc nie ciekawej sytuacji. Przegrać na wejście z Au i 500? Nie wyobrażam sobie tego, doskonale wiedzą jaka jest ich sytuacja i mają świadomość, że to spotkanie po prostu trzeba wygrać, rywal jest jeszcze prostszy bo Bułgarzy to żadna potęga.
Drugie spotkanie na dokładkę, Heroic=się pewna stabilność, nawet gdy są pod formą to z takimi rywalami po prostu wygrywają a oni wcale nie są w dołku, wręcz przeciwnie. Widzę ich pewne zwycięstwo.

Otrzymane punkty reputacji: +85
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom