>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy brodacza

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Juventus + BTTS (Tottenham vs. Monaco)
AKO: 2.97/winmasters
Stawka: 40zł
Zysk: ⛔ 40zł
Ronaldo strzeli + BTTS (Feyenoord vs. United)
AKO: 2.52/winmasters
Stawka: 30zł
Zysk: ⛔ 30zł

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Over 3.5 kartki (Feyenoord vs. United) + Barcelona (-1.5) + Over 1.5 gola (Chelsea vs. Liverpool)
AKO: 2.63/winmasters
Stawka: 100zł
Zysk: ⛔ 100zł
Analiza:

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Chelsea vs. Liverpool
Typ: Over 2.5 + BTTS - 1.95/bet365
Stawka: 70zł
Zysk: ✅ 66.5zł
Tottenham + Burnley (+1.5)
AKO: 2.05/winmasters
Stawka: 50zł
Zysk: ⛔ 50zł
Leicester vs. Burnley
Typ: Under 2.5 gola - 1.93/winmasters
Stawka: 40zł
Zysk: ⛔ 40zł

Leicester vs. Burnley
Typ: 1 połowa, LB = 0 - 2.96/winmasters
Stawka: 30zł
Zysk: ⛔ 30zł

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Wright + Suljovic + MVG + Huybrechts + Bunting więcej 180&#39;tek
AKO: 2.7/bet365
Stawka: 100zł
Zysk: ⛔ 100zł
Leganes vs. Barcelona
Typ: Over 2.5 i obie nie strzelą - 3.1/winmasters
Klaasen + Barcelona (-1.5)
AKO: 2.21/winmasters

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Benito + MVG (-1.5) + Over 8.5 lega (Mensur vs. Price)
AKO: 2.07/bet365
Stawka: 80zł
Zysk: ✅ 85.6zł
Mensur Suljovic vs. Gerwyn Price
Typ: Over 110.5 C/O - 1.83/bet365

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Statystyki Wrzesień 2016
Podane kupony: 36
Wygrane kupony: 14
Przegrane kupony: 22
Zainwestowane pieniądze: 2020zł
Zwrócone pieniądze: 2148.27zł
Bilans: ✅ 128.27zł
Yield: ✅ 6.35%

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Podsumowanie całego tematu:
Podane kupony: 86
Wygrane kupony: 35
Zwroty: 3
Przegrane kupony: 48
Zainwestowane pieniądze: 4855zł
Zwrócone pieniądze: 5460.77zł
Bilans: ✅ 605.77zł
Yield: ✅ 12.47%

Teraz jeszcze krótkie podsumowanie ode mnie. Cieszę się, że przy tak długiej inwestycji, bo za takie uważam te 5 miesięcy udało mi się uzyskać dodatni bilans. Te statystyki troszeczkę kłamią gdyż korzystałem pod czas prowadzenia tego tematu z 3 bonusów 100%, więc można by powiedzieć, że udało się zyskać 600 zł więcej. Do tego w lipcu po słabym początku nie prowadziłem już statystyk a Euro także dało zarobić. Nie mniej jednak nie o to tutaj chodzi. W całym temacie udało mi się zarobić ponad 120zł miesięcznie. Nie jest to za dużo ale plus cieszy. Niedługo startuję z nowym tematem w, którym będą podawane wszystkie moje typy w tym te live. Póki co mała przerwa do końca miesiąca z &quot;grubszym&quot; graniem. Jakieś tasiemki sobie pogram na dwa najbliższe weekendy oraz LM. Analizy będą nadal się pojawiać w działach tematycznych!

Pozdro i dzięki jeżeli komuś pomogłem ????

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Fish and Chips
Mój nowy temat z typami. Można by zapytać, który to już? Liczyć nie będę ale mam nadzieję, że ostatni. Po ostatniej sporej wtopie grałem tylko na sucho i myślę, że w końcu zaobserwowałem swoje błędy. Tyle by tytułem wstępu, ale przejdźmy jeszcze do suchych założeń tego tematu.

Co gram?

Odpowiem pytaniem na pytanie. Z czym wam się kojarzy &quot;Fish and Chips&quot;? Mi z typowym brytyjskim obiadem, który był opisywany we wszystkich moich podręcznikach do Języka angielskiego. Można, więc z tego wywnioskować, że grać będę głównie brytyjską piłkę a także pochodne (mecze brytyjskich klubów w LM/LE) a także inny sport z tego kraju - Dart. Myślę, że na tych dwóch kategoriach znam się najlepiej, więc spróbuję na tym zarobić. Dokładam jeszcze do tego NBA, którym interesuje się od paru lat ale na tym forum pisałem o nim mało. Mógłby się ktoś przyczepić, że to odejście od tematu ale przecież to Brytyjczycy skolonizowali USA, więc wszystko się ze sobą łączy.

Jak stawkuje?

Stwierdziłem, że najlepiej mi idzie, gdy gram 1j=20zł i właśnie teraz będę robił tak samo. Jednostki w przedziale 1-5. Przyjmijmy, że stałą stawką są 2j a maksymalną stawkę 5j mogę użyć tylko 2 razy w miesiącu.

Cele tematu

Chciałbym w każdym miesiącu osiągać dodatki bilans, który pozwoli mi zanotować plus na poziomie 5 do 10 jednostek aby móc odkładać sobie na upragniony wyjazd na Anfield. Poza tym chciałbym osiągnąć rangę typer oraz dostać się do VIP&#39;a ale to cele długoterminowe.

NAJWAŻNIEJSZE

Chciałbym w końcu nauczyć się w odpowiedni sposób selekcjonować typy, bo zawsze miałem z tym ogromny problem. Resztę typów, które będą mi siedziały w głowie wrzucę razem do tasiemki na dany dzień i będę ją grał stawką 0.5j tak samo jak DW i inne bajery, które mi się przyśnią. Wliczane będą do ogólnego podsumowania tematu.

Challenge

Jak chyba każdy lubię sobie czasami pokombinować co czasami daję mi fajny plusik a czasami minus. Nigdy nie są tak jakieś wielkie pieniądze, więc płakać nie powinienem. Będą się one pojawiały w tym temacie jednak nie będą wliczane do ogólnie podsumowania tematu, a będą posiadły swój osobny bilans.

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Miałem zacząć typowanie dopiero na początku listopada, ale jeden z polskich bukmacherów zmusił mnie do zagrania swoją nieudolnością w wystawianiu kursów.
Chelsea - Manchester United
Typ: Diego Costa otrzyma kartką - TAK - 4.4/STS (już po odjęciu podatku) ⛔
Stawka: 4/5j*
Zysk: ⛔ 2j
Analiza:
Sprawa wygląda bardzo prosto. Hiszpan ma na swoim koncie już 4 żółte kartki a co za tymi idzie kolejna kartka wyklucza go z gry w następnym spotkaniu. Biorąc pod uwagę fakt, że kolejny mecz &quot;The Blues&quot; mają w środku tygodnia w Pucharze Ligii to kartka wydaję się bardzo prawdopodobna. Nie chodzi tutaj o samą kalkulację, a o to, że Costa zapewne będzie prowokowany, kopany a stawka meczu przecież bardzo wysoka. Wydaję mi się, że jest to najlepszy bet na spotkanie.
*2j są darmowe od pierwszej wpłaty od STS&#39;a, więc w przypadku przegranej tylko 2 jednostki będą rozliczone jako minus.

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Liverpool - Tottenham
Typ: Remis - 4.1/unibet
Stawka: 1/5j
Zysk: ⛔ 1j
Analiza:

Obie drużyny powinny być zadowolone z początku sezonu. &quot;The Reds&quot; aktualnie zajmują 3 miejsce choć mają tyle samo punktów co liderujące City. Goście z Londynu po dwóch z rzędu remisach zajmują 5 miejsce jednak nadal są jedyną nie pokonaną drużyną w najwyższej klasie rozgrywkowej w Anglii. Obie ekipy spotkały się ze sobą już w tym sezonie na White Hart Lane, gdzie padł remis 1-1 choć warto wspomnieć, że sędzia w tamtym spotkaniu nie uznał prawidłowo zdobytej bramki przez zespół Kloppa.
Przejdę może do tego w jaki sposób spadł kurs w ten mecz. Początkowe kursy stawiały w roli faworyta zespół Liverpoolu jednak dawały nam kurs 2.0 a wczoraj wieczorem ten kurs wynosił nawet 1.55. Mega zbitka kursów, która jest spowodowana... no właśnie czym? Tak wielkie spadki kursów można zanotować, gdy druga drużyna przyjeżdża na mecz rezerwami lub też ma mega szpital. Z tego co wyczytałem to Pochettino ma zamiar dać odpocząć niektórym zawodnikom ale nie zamierzają wypuszczać tutaj młodzieży, która miałaby dostać oklep na Anfield. Co do zespołu gospodarzy to doczytałem się tylko póki tego, że w bramce wystąpi Simon Mignolet co raczej nie jest za dobrą informacją dla kibiców &quot;The Reds&quot;, gdyż grał on do tej pory słabo i puszczał dużą ilość bramek. Możliwe też, że swoją szansę dostanie Sturridge/Origi a na ławce usiądzie Coutinho. Mimo, że jestem fanem Liverpoolu to nie rozumiem takiego wystawienia kursów nawet biorąc pod uwagę fakt, że &quot;Koguty&quot; w weekend zagrają ważny mecz z Leicester w lidze a następnie zagrają rewanżowe spotkanie w LM z ekipą Levercusen. Klopp trzykrotnie grał z &quot;Kogutami&quot; i każde te spotkanie zremisował i wydaję mi się, że tak samo może być jutro. To jest Puchar Ligii, więc stawka nie będzie za duża ale próbuję czysty remis, bo dla mnie obie drużyny prezentują podobny poziom a kurs moim zdaniem jest genialny.

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Sunderland - Arsenal
Typ: Sunderland (-0.5) kartki - 1.9/unibet
Stawka: 2/5j
Zysk: ✅ 1.8j
Analiza:
Obie drużyny przystępują w zupełnie innych nastrojach do tego spotkania: Sunderland jako czarna latarnia ligi, która do tej pory zgromadziła na swoim koncie tylko 2 pkt i jako jedyna nie odniosła żadnego zwycięstwa w lidze oraz Arsenal, który aktualnie jest wiceliderem Premier League, a swoje ostatnie spotkanie przegrał w połowie sierpnia z Liverpoolem. Od razu narzuca się typ na zwycięstwo podopiecznych Wengera jednak poprzednia kolejka powinna nas nauczyć, że tak niskich kursów na zwycięstwo w Premier League się nie gra, a tym bardziej na wyjeździe. Do tego fakt, że kursy powoli rosną, powoduję, że ja wygraną Arsenalu omijam. Znalazłem inny ciekawy bet ale za nim do niego przejdę to pomyślmy sobie jak ten mecz będzie wyglądał? Z góry wydaję się, że to goście przez całe spotkanie będą prowadzili grę, tworząc ataki pozycyjne, a &quot;Czarne Koty&quot; będą się broniły na swojej połowie i wyczekiwały szansy na kontrę. Jeżeli ktoś grał w piłkę to wie, że jest to bardzo męczące oraz frustrujące. Właśnie w tym momencie doszedłem do głównego wniosku, który przyszedł mi do głowy kiedy szukałem typu na to spotkanie - FRUSTRACJA. Chyba właśnie to muszą czuć w głowie piłkarze Moyesa, którzy póki co wyglądają fatalnie, a dzisiaj Arsenal, który powinien prowadzić grę przeciwko nim powinien ich jeszcze bardziej wyprowadzić z równowagi. Co za tym idzie gracze &quot;Czarnych Kotów&quot; powinni dostać sporo kartek, może 2, 3 ale na pewno więcej niż gracze &quot;Kanonierów&quot;, którzy tych kartek nie dostają aż tak wiele.

Do góry Bottom