>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy brodacza

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Whitlock x Suljovic over 89.5 C/O
AKO: 2.52/unibet
Stawka: 3/5j
Zysk: ⛔ 3j
Analiza:
Whitlock - Smith
Typ: Whitlock - 1.4/Unibet
Wczoraj podobną sytuację miał White i zepsuł to w bardzo niewiarygodny sposób. Tutaj sprawa powinna wyglądać troszeczkę inaczej, bo Whitlock w ostatnim czasie notuje zwyżkę formy, a &quot;Diamentowy&quot; mało grał i na tym turnieju średnio rzucał. W meczu z Wrightem zagrał totalne ***** rzucając na średniej 88. Pierwsze spotkanie z Evettsem miał dość dobre i wygrał gładko tracąc przy tym jednego lega. Dzisiaj ma bezpośredni pojedynek ze Smithem o wyjście z grupy. Ten do tej pory gra słabo, bo mimo wygranej z Evettsem nie przekroczył on średniej 90. Czarodziej grający na swoim optymalnym poziomie (AVG 93+) bez większego problemu powinien pokonać swojego przeciwnika z BDO.
Suljovic - Barney
Typ: Suljovic over 89.5 C/O - 1.8/Unibet
https://forum.bukmacherskie.com/f35/...ml#post6186786
W tym poście grałem już zamek Mensura, który Austriak pokrył. Dzisiaj linia troszeczkę mniejsza jednak mecz trudniejszy. Mimo wszystko atakuje, gdyż Mensur musi dzisiaj zagrać na 110% jeżeli nie chce sensacyjnie odpaść. Barney gra bardzo dobrze do tej pory i meczu bez walki nie odda. Suljović nie rzuca 180, więc będzie musiał nadrobić zamkiem. Kombinacja dwóch lotek, więc myślę, że Austriak pokryje. Do tej pory w obu spotkaniach w grupie pokrywał linię i miejmy nadzieję, że dziś także to zrobi.
AKO: 2.52/Unibet
Stawka: 3/5j

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Podsumowanie Listopad 2016
Podane kupony: 28
Wygrane kupony: 9
Zwroty: 1
Przegrane kupony: 18
Zainwestowane jednostki: 67j
Zwrócone jednostki: 58.69j
Bilans: ⛔ 8.31j
Yield: ⛔ 12.4%

Jestem na siebie zły, że nie uzupełniałem sumiennie swojego tematu. Wystraszyłem się sporego minusu, a tak naprawdę nie jest źle. Kolejny miesiąc to intensywniejsza gra w Premier League oraz MŚ w darcie, więc będzie sporo grania. W tym miesiącu zwiększam maksymalną stawkę do 10 jednostek jednak mogę użyć ją tylko 2 razy. Pozdro!

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Liverpool/Liverpool x Over 10.5 RR
AKO: 3.2/bet365
Stawka: 1/10j
Zysk: ⛔ 1j

Analiza:

Wczoraj tak średnio wyszła mi próba zarobku na Premier League, dlatego odpuściłem wcześniejsze spotkania i skupiam się tylko na spotkaniu Liverpoolu z West Hamem. Skoncentruję się głównie na ekipę gospodarzy. Po fatalnej porażce z &quot;Wisienkami&quot; w poprzednim spotkaniu nie ma już śladu w ekipie gospodarzy. Kapitan drużyny Henderson czy trener Klopp mówią, że był to chłodny prysznic, po którym jednak nie ma śladu. Cały zespół koncentruję się na dzisiejszym spotkaniu, które jest bardzo ważne po wygranej Chelsea oraz Arsenalu. Jeżeli &quot;The Reds&quot; nie chcą zostać z tyłu to dzisiaj nie mają prawa stracić punktów. Niemiecki szkoleniowiec zrobił coś czego do tej pory nie było na Anfield, a mianowicie zabrał swoich podopiecznych do Barcelony w środku tygodnia aby Ci odpoczęli po ciężkim początku sezonu oraz zapewne zapomnieli o tej porażce z Bournemouth. Do składu wraca dzisiaj Matip co jest świetnym wzmocnieniem dla obrony, gdyż Lucas to nie jest optymalny środkowy obrońca, który zagrał bardzo słabe zawody w poprzedniej kolejce. Poza Coutinho oraz Sturridgem, który i tak by nie grał to kadra LFC jest w pełni zdrowa, więc Klopp może wystawić najsilniejszą &quot;11&quot;. W ekipie gości wygląda to troszeczkę inaczej, gdyż kontuzjowani są Kouyate, James Collins, Reece Oxford oraz Diafra Sakho, a występ Cresswella oraz Antonio stoi pod znakiem zapytania, gdyż dopiero wrócili do treningów. Warto także wspomnieć, że dostępny będzie Andy Carroll. Powrót angielskiego snajpera daje Bilicowi w końcu nominalnego snajpera, który potrafi grać świetnie głową. Czy jest to jednak lekarstwo na słabą grę ekipy z Londynu? Moim zdaniem niezbyt, gdyż mimo wszystko strzelają oni bramki jednak tracą ich bardzo dużo. Ponad 2 bramki tracone na spotkanie dawało przed tą kolejką 2 najgorszą defensywę tylko za Swansea. Gdy spojrzymy na to, że &quot;The Reds&quot; przed tą kolejką mieli najwięcej strzelonych bramek możemy się dziś spodziewać sporej pracy dla bramkarza ekipy West Hamu. Mógłbym próbować BTTS&#39;u lub jakiegoś overka jednak mam coś innego. Mianowicie wyobrażam sobie jak zmotywowana będzie dziś ekipa Liverpoolu i jak mocno zaatakuje swojego przeciwnika od początku. Do tej pory tylko Sunderland, Southampton oraz Burnley nie straciły gola w 1 połowie meczu z Liverpoolem. Dzisiaj myślę, że &quot;The Reds&quot; już od początku wezmą sprawy w swoje ręce i od początku obejmą prowadzenie i nie puszczą go do końca spotkania jak robili już to wielokrotnie w tym sezonie.
Liverpool/Liverpool - 1.79/unibet
Do tego polecam przyjrzeć się RR w tym spotkaniu, gdyż linia 10.5 wydaję się bardzo kusząca. Gospodarze zazwyczaj nabijają bardzo dużo rożnych: 9, 9, 6, 8, 3. Ekipa Młotów także ma dobrą statystykę rożnych jednak dzisiaj nie będę tego przytaczał, gdyż widzę to jeszcze troszeczkę inaczej. Prawdopodobnie od początku będzie grał Andy Carroll, a ten napastnik żyje z wrzutem, które często kończą się rzutami rożnymi. Jak na moje warto próbować overka.
Over 10.5 RR - 1.85/bet365

Można w singlach, ale polecam również dubelka;
Over 10.5 RR x Liverpool/Liverpool - 3.2/bet365

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Smith - Evans
Typ: Smith wygra, więcej maxów, wyższy C/O - 3.5/unibet
Zysk: ✅ 2.5j
Analiza:
Szukałem czegoś żeby sobie zagrać na lepsze oglądanie i znalazłem bardzo fajny becik. &quot;Bully Boy&quot; to chyba największy zawód tego sezonu. 2015 rok bardzo dobry, wygrany ET, dobry występ na MŚ a do tego awans do Premier League. W tym roku było dużo, dużo gorzej. Słabe występy na prawie każdym turnieju i żenująca passa 9 porażek z rzędu w turniejach telewizyjnych! Taka passa musi się w końcu skończyć, a dzisiaj jest ku temu genialna okazja. Pojedynek z Evansem, który nie jest żadnym wybitnym darterem. 3 ostatnie jego telewizyjne, które odbyły się bardzo dawno to odpowiednio średnie 86, 98 oraz 94. Są to średnie jak najbardziej do osiągnięcia przez Smitha, a nawet powiedziałbym, że Michael przyzwyczaił nas do tego, że potrafi rzucać na około 100, a nawet na 100+. Jednak te 1.4 na jego wygraną nie satysfakcjonuję, więc dorzucam maxy i zamek. Zacznę może od tego drugiego. Z nim jest różnie, bo potrafi męczyć bułę na pojedynczym dablu i zmarnować 6 lotek a potrafi też rzucić dwa wysokie treble i skończyć niekonwencjonalnym dablem zamykając 140+. Dzisiaj liczę na tą druga opcję, a szans pewnie będzie miał zapewne sporo. Do tego idę w 180&#39;s czyli kiedyś standardowy bet na tego Pana. Liczę na to, że znów obudzi w sobie tą maszynę, która potrafi rzucać b2b 180&#39;s w jednym legu. Jestem dobrego zdania i wierzę w Smitha. Bylebyś nie kręcił głową po zejściach w okolicach 60, a będzie dobrze.

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Over 3.5 kartki (WBA-United) x Price
AKO: 2.7/unibet
Stawka: 2/10j
Zysk: ⛔ 2j

Analiza:
W środku tygodnia grałem w stronę United i w sumie się nie pomyliłem, bo wygrali. Wygrali po wielu kontrowersjach w tym przy 1 bramce, gdzie moim zdaniem była ręka oraz spalony w jednej akcji. Stylem nie zachwycili ale, które drużyny Mou zachwycały stylem? Wygrali, czołówka im nie uciekła. Dzisiaj jednak mają przed sobą bardzo trudny pojedynek, na bardzo trudnym terenie. &quot;The Hawthorns&quot; to może nie jest twierdzą jak Anfield jednak gra się tutaj bardzo trudno. Ostatnie 3 spotkania WBA na własnym boisku to pewne 9 pkt. Tony Pullis to w tym sezonie moim zdaniem najlepszy trener obok Kloppa oraz Conte. Jego drużyna gra lepiej, dużo lepiej choć nadal widać twardą, solidną grę jaką zawsze prezentowały jego zespoły. I właśnie na twardą grę liczę dzisiaj z obydwóch stron. Ekipa gospodarzy to &quot;drwale&quot; i mniejsza liczba żółtych kartek w tym sezonie raczej tego nie zmieni. Spójrzmy na 3 mecze z czołówką na własnym boisku (City 4 kartki, Totki 2 kartki, Everton 3 kartki). Pokazuję to, że w meczach, gdzie trzeba się spiąć i zagrać na 100% to ekipa Pulisa walczy na całym boisku. Dzisiejsze spotkanie z United nie będzie łatwe dla jednych i drugich, bo walka toczy się o przysłowiowe 6 punktów. Ostatnie 5 spotkań United poza domem to aż 14 kartek co daje nam prawie średnią na mecz w okolicach 3. Dzisiaj bukmacherzy wystawili linię na 3.5, co moim zdaniem jest strzałem w stopę i po prostu musimy to spróbować. Warto także wspomnieć, że dzisiejsze spotkanie sędziować będzie Anthony Taylor, który w tym sezonie pokazał 54 kartki w 14 spotkaniach. Średnia w okolicach naszej dzisiejszej linii, jednak pokazał on w tym sezonie już, że nie boi się wyciągać kartek wyrzucając Aguero oraz Fernandinho w niedawnym hicie.

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Norris więcej maxów x Webster
AKO: 2.2/betsafe

Analiza:
Taki dubelek mnie naszedł dzisiaj i spróbujemy minimalną stawką. Alan Norris notuje dość dobry sezon. Ostatnio 9darter a do tego wygrana w jednym z ET. Zaliczam go do grupy ludzi, których nie lubię, gdyż jak im coś nie idzie to zaczynają kręcić głową - coś jak Thorn. &quot;Chuck&quot; charakteryzuje się jednak tym, że potrafi rzucać sporo maxów co zresztą pokazał rzucając 9dartera. Dzisiaj naprzeciw siebie będzie miał dość słabego Michaela, który ostatnio w TV wystąpił w lipcu, gdzie odpadł w 2 rundzie w pojedynku z Mensurem. Na tamtym turnieju rzucił 4 maxy w 14 legach co jest dość dobrym wynikiem jednak jestem zdania, że dzisiaj może się spalić. W mojej opinii Norris jest zawodnikiem lepszym, a 180&#39;s to coś z czego żyje ten zawodnik. Wydaję mi się, że typ na więcej maxów tego Pana jest warty zagrania. Do dubelka dorzucam wygraną Marka Webstera. Słabsza wersja James&#39;a Wade. Nie tak dawno Webster zagrał bardzo dobry turniej i doszedł aż do ćwierćfinału ET eliminując po drodze Kinga, Smitha czy Jenkinsa. Każdego z wyżej wymienionych zawodników stawiam dużo wyżej niż Murnana. &quot;Scooby&quot; w tym sezonie parokrotnie pokazał się na ET dwukrtonie dochodząc do 1/8 finału jednak żadne z tych występów nie było jakieś niesamowite. Ostatni przegrał 0-6 na PC, gdzie rzucał na średniej 78! Webster to raczej regularność i notoryczne rzucanie 100/140, bez wielkich fajerwerków. Do tego dobry dabel i moim zdaniem spokojna wygrana dzisiaj z Murnanem.

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Tottenham - Burnley
Typ: Jeff Hendrick otrzyma kartkę - TAK - 6/unibet
Stawka: 0.5/10j
Zysk: ⛔ 0.5j
Analiza:

Czekałem na składziki do ostatniej chwili żeby podać wam moim zdaniem 3 ciekawe bety na dzisiejsze spotkanie. Faworyt jest jeden i są nim Koguty, ale kurs ewidentnie nie jest warty gry. Prawda jest taka, że jeżeli Tottenham strzeli bramkę szybko to powinni rozstrzelać Burnley a jak nie to zapewne mecz będzie wygląda tak jak na OT. Burnley głęboko cofnięte, które za wszelką cenę będzie chciało przerywać ataki &quot;Kogutów&quot;. Jakieś stałe fragmenty gry i przede wszystkim kontry Burnley mogą im jedynie przynieść. Ja znalazłem jednak inny bet, a mianowicie więcej kartek ekipy gości. Prawda jest taka, że Tottenham na własnym boisku dostaje mało kartek w szczególności, gdy przeciwnik jest dużo słabszy, a wynik nie jest zagrożony (0 kartek z Hull, 0 z Swansea oraz 0 z Gillingham). Dzisiaj także liczę na spokojnie spotkanie, dlatego nie dopuszczam do siebie myśli żeby Tottenham miał wycinać swoich przeciwników. Inaczej ma się w przypadku gości, którzy w meczach wyjazdowych otrzymują niecałe 2 kartki na spotkanie (zaniża to mecz bez przeszłości z WBA, gdzie otrzymali 0 kartek). Dzisiejszy sędzia średnio pokazuje ponad 4 karki na mecz i myślę, że dzisiaj także powinien podtrzymać swoją średnią. Newralgicznym miejscem na boisku będzie środek, gdzie Marney oraz Hendrick powinni próbować przerywać akcje ekipy &quot;Kogutów&quot;. Obaj Panowie mają po 2 kartki w meczach wyjazdowych co stanowi 1/3 kartek na wyjeździe. Irlandczyk dzisiaj ustawiony na pozycji &quot;6&quot;, a nie jak ma to miejsce, gdy gra Defour na &quot;10&quot;. Jestem zdania, że któryś ze środkowych pomocników Burnley otrzyma kartkę, dlatego polecam zagrać tak.

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Smith x Anderson więcej maxow
Ako: 2.16/unibet
Stawka: 2.5/5j
Zysk: ✅ 2.9j

MVG (-1.5) x Taylor (-1.5) x Anderson (-1.5) x Wright (-1.5) x Wade x Barney
AKO: 2.48/Bet365
Stawka: 7.5/10j
Zysk:
Dużo tutaj pisać nie będę, bo jest to po prostu tasiemka po najniższej linii oporu. Wydaję mi się, że wyżej wymieni zawodnicy to aktualnie najlepsi darterzy na świecie, którzy prezentują równy, solidny poziom. Do tego chyba są to zawodnicy, którzy mają największe szansę osiągnąć cokolwiek na tych MŚ. Każdy z nich w 1 rundzie grał na dobrym poziomie i bez większych problemów wygrał swoje spotkanie nie oddając ani jednego seta. Ominę Panów, gdzie mam delikatne handi, gdyż poziomy ich przeciwników są zupełnie inne i wydaję mi się, że nie mają oni prawa ugrać więcej niż seta, a zabezpieczam się jeszcze 2 wygranymi przez dogi. Co do Wade to będzie on rzucał z Beatonem, który rzucał w 1 dniu mistrzostw. Wygrał on swoje spotkanie z Devonem 3-1 jednak rzucał na średniej 88. Przy tak długiej perspektywie spotkania nie jest on wstanie zagrozić Wade&#39;owi, który kręci się na avg 95. Moim zdaniem Wade solidnie będzie wygrywał swoje legi od czasu do czasu łamiąc przeciwnika. James ma świetne d20/d10, które pozwala mu zamykać zamki pokroju 120, więc myślę, że spokojnie parokrotnie połamie Beatona mającego przestoje na dablu. Na koniec jeszcze Barney, który w ostatnim czasie nie zawodzi. Świetny mecz z Greenem i pewne 3-0. Przeciwnik w 2 rundzie dużo lepszy, bo Norris, który niejednokrotnie w tym sezonie pokazał, że potrafi rzucać. Notuje on jednak takie przestoje jak w 1 rundzie, gdzie notorycznie nie potrafił kończyć lega i tylko i wyłącznie dzięki słabej grze przeciwnika po 2 secie był wstanie wyciągnąć to spotkanie. Holender jest dużo bardziej doświadczonym zawodnikiem, którzy rzadko miewa takie przestoję, więc jestem zdania, że bez problemu pokona Norrisa.

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Wade (-1.5) x Klaasen (-1.5) x Huybrechts x Wright więcej maxów
AKO: 3.71/bet365
Stawka: 2.5/10j
Zysk: ✅ 3.5j

ZAMKNIĘTE PRZY STANIE 1-0 w setach 0-0 w 180&#39;s w spotkaniu Wright-Lewis.

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Barney-Lewis
Typ: Barney - 1.9/bet365
Stawka: 5/10j
Zysk: ✅ 4.5j
Over 4.5 seta (Gary-Benito) x Over 15.5 180&#39;s (Barney-Lewis)
AKO: 3/bet365
Analiza:
Nie przypadkowo wrzucam wam analizę z poprzednich mś, gdyż dzisiaj mam deja vu. Wtedy w roli wielkiego faworyta stawiałem Barneya, a bukmacherzy mieli odmienne zdanie. Ich zdaniem był to mecz 50:50 nawet z małym wskazaniem na Smitha i w sumie wiele się nie pomylili, bo Holender wygrał dopiero po deciderze. Dzisiaj sytuacja ma się praktycznie tak samo jednak przeciwnik troszeczkę inny - Adrian Lewis. &quot;Spocony&quot; ten sezon miał strasznie słaby i wielu mówiło, że może nawet zabraknąć dla niego miejsca w Premier League. Anglik na MŚ pokazuję jednak, że nie zapomniał jak się rzuca i póki co bez straty seta zameldował się w 3 rundzie pokonując Cullena oraz Carrisa ze średnią 102 oraz 93. Czy to jednak powoduje fakt, aby wystawiać kursy 50:50 przeciwko Barneyowi? Przecież Holender w drugiej części sezonu jest świetny. Pisałem już o tym w paru swoich analizach w ostatnich tygodniach, więc powtarzać się nie będę. Spójrzmy jednak na cyfry: AVG 99 (Green)|AVG 103 (Norris) oraz 44% i 56% na dablach. Jak na moje mimo wszystko faworytem jest Holender, który w ostatnich tygodniach prezentuję dobrą, równą formę, a to powinno wystarczyć na pokonanie Adrianka, który jeszcze nie udowodnił swojej regularności. Kursy moim zdaniem troszeczkę źle wystawione, więc próbuję, bo dostrzegam Value.

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
MVG - Webster
Typ: MVG (-3.5) - 2/winmasters
Stawka: 3/10j

MVG (-2.5) x Anderson x Wright
AKO: 2.25/bet365
Zysk: ✅ 3.75j

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Podsumowanie Grudzień 2016
Podane kupony: 13
Wygrane kupony: 7
Zwroty: 0
Przegrane kupony: 6
Zainwestowane jednostki: 42j
Zwrócone jednostki: 91.07j
Bilans: ✅ 49.07j
Yield: ✅ 53.5%

Październik 2016
Bilans: ✅ 5.44j Yield: ✅ 29.5%

Listopad 2016

Bilans: ⛔ 8.31j Yield: ⛔ 12.4%

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Over 7.5 lega (Barney-MVG) x Over 8.5 lega (Gary-Pita)
AKO: 2.1/bet365
Stawka: 10/10j
Zysk: ✅ 11j

Barney-MVG
Typ: 170 C/O - TAK - 5.5/bet365

Do góry Bottom