czy spotkania, które zostały przełożone, będą później doliczane?
Nie, nie będą.
nie rozumiem.
w regulaminie nie ma wzmianki o zastępczych typach.A czego nie rozumiesz?
Daj spokój mi to nie przeszkadzaWściśliłem temat, jeśli komuś to baardzo przeszkadza to mogę mój zastępczy typ usunąć (mecz się jeszcze nie zaczął), żeby nie było posądzenia o jakieś nieuczciwe zachowania. Proszę tylko o tym napisać tutaj przed rozpoczęciem tego spotkania. Głównie dotyczy to tych, którzy są blisko w klasyfikacji (RADULA, akselek itd..)
Nie ma problemu, choć konkurs się jeszcze nie skończył więc trochę za wcześnie na podziękowania..Panowie chciałbym podziękowac za tak częste aktualizacje wyników i tabeli ????
Nie próbuj uśpić mojej czujności. Jestem pewny, że powalczysz w ostatniej kolejce :razz:Daj spokój mi to nie przeszkadzaI tak JUŻ CI można gratulować wygranej ????
Hehe bardzo ciężko będzie zdobyć ponad 60 pkt aby Cię wyprzedzić ale ja mam podobnie jak Ty miejsce na podium to będzie sukces:wink:Nie próbuj uśpić mojej czujności. Jestem pewny, że powalczysz w ostatniej kolejce :razz:
Ja będe zadowolony z miejsca na podium..![]()
miałeś poprawić Mi w tabeli punkty za poprzednią kolejkę !!! i zapomniało się !!!Dobrze, poprawię przy następnej aktualizacji tabeli !!!
Nie tylko przeze mnie. Również przez pitkka i kacmona i to im należą się również podziękowania.Hehe bardzo ciężko będzie zdobyć ponad 60 pkt aby Cię wyprzedzić ale ja mam podobnie jak Ty miejsce na podium to będzie sukces:wink:
A co do ostatniej kolejki to pewnie powalcze chociaż jeszcze zobaczę jak rywale zagrają![]()
Pozdrawiam
Ps. Naprawdę aktualizacja tabeli po każdej kolejce jest błyskawiczna. Konkurs świetnie przez Ciebie prowadzony.SZACUNEK!!!
Uznałem, że zrobie to w końcowej tabeli, bo krzyczysz, a ja nie lubię jak ktoś krzyczy!!miałeś poprawić Mi w tabeli punkty za poprzednią kolejkę !!! i zapomniało się !!!
lepiej robić na bieżąco, bo zbliża się meta i zacznie się kalkulacja.Uznałem, że zrobie to w końcowej tabeli, bo krzyczysz, a ja nie lubię jak ktoś krzyczy!!