czy spotkania, które zostały przełożone, będą później doliczane?
Nie, nie będą.
nie rozumiem.
w regulaminie nie ma wzmianki o zastępczych typach.A czego nie rozumiesz?
Daj spokój mi to nie przeszkadza I tak JUŻ CI można gratulować wygranej ????Wściśliłem temat, jeśli komuś to baardzo przeszkadza to mogę mój zastępczy typ usunąć (mecz się jeszcze nie zaczął), żeby nie było posądzenia o jakieś nieuczciwe zachowania. Proszę tylko o tym napisać tutaj przed rozpoczęciem tego spotkania. Głównie dotyczy to tych, którzy są blisko w klasyfikacji (RADULA, akselek itd..)
Nie ma problemu, choć konkurs się jeszcze nie skończył więc trochę za wcześnie na podziękowania..Panowie chciałbym podziękowac za tak częste aktualizacje wyników i tabeli ????
Nie próbuj uśpić mojej czujności. Jestem pewny, że powalczysz w ostatniej kolejce :razz:Daj spokój mi to nie przeszkadza I tak JUŻ CI można gratulować wygranej ????
Hehe bardzo ciężko będzie zdobyć ponad 60 pkt aby Cię wyprzedzić ale ja mam podobnie jak Ty miejsce na podium to będzie sukces:wink:Nie próbuj uśpić mojej czujności. Jestem pewny, że powalczysz w ostatniej kolejce :razz:
Ja będe zadowolony z miejsca na podium..
miałeś poprawić Mi w tabeli punkty za poprzednią kolejkę !!! i zapomniało się !!!Dobrze, poprawię przy następnej aktualizacji tabeli !!!
Nie tylko przeze mnie. Również przez pitkka i kacmona i to im należą się również podziękowania.Hehe bardzo ciężko będzie zdobyć ponad 60 pkt aby Cię wyprzedzić ale ja mam podobnie jak Ty miejsce na podium to będzie sukces:wink:
A co do ostatniej kolejki to pewnie powalcze chociaż jeszcze zobaczę jak rywale zagrają
Pozdrawiam
Ps. Naprawdę aktualizacja tabeli po każdej kolejce jest błyskawiczna. Konkurs świetnie przez Ciebie prowadzony.SZACUNEK!!!
Uznałem, że zrobie to w końcowej tabeli, bo krzyczysz, a ja nie lubię jak ktoś krzyczy!!miałeś poprawić Mi w tabeli punkty za poprzednią kolejkę !!! i zapomniało się !!!
lepiej robić na bieżąco, bo zbliża się meta i zacznie się kalkulacja.Uznałem, że zrobie to w końcowej tabeli, bo krzyczysz, a ja nie lubię jak ktoś krzyczy!!