Tak małe jest prawdopodobieństwo, ale luknij w moje testy na sucho oraz za real cash.. nawet wczoraj udało się ostatnim meczem wyciągnąć na lekki plusik... Jak dotąd nie było jeszcze ani jednego dnia który przyniósłby straty !ja mialem wyprobowac ten system dzisiaj ale jak popatrzylem na mecze to stwierdzilem ze raczej zysku z tego male prawdopodobienstwo i chyba dobrze zrobilem, moze jakos jeszcze na dniach sie pobawie w testowanie, aczkolwiek zaraz zostane zjechany przez kogos ze testuje na zywca ????
Dalik, no widzisz wczoraj wpadło by trochę więcej groszy grając X2. Grając DNB miałem 1,5e zysku. Jednak jeden mecz, zrobiłby tam już różnice na korzyść DNB (mecz Anzhi lub np Moreirense, które prowadząc 2-0, dało sobie strzelić 2 bramki i zremisować).thecakeisaspy - własnie zadziałał na ciebie czynnik psychiczny. Wysoki kurs = nie stawiam. Takim rozumowaniem postaw na Barcę w weekend po kursie 1.10. Ja na pewno będę stawiał X lub X2.
Wiele spotkań można ratować dzięki Betfair (m.in Moreirense - Sporting Lisbon wczoraj).
Testowanie na żywca - jak widać po tygodniu gry nie ma jakiś większych strat (a raczej są zyski) na tym sposobie gry ale wiemy też, że: nie można selekcjonować spotkań - ze wszystkich spełniających warunek (wysoki kurs) grać minimum 70% tych spotkań.
Jednak czego dalej nie wiem? Nie wiemy czy lepiej grać samo X , X2 , samo 2 czy DNB ?
Takim oto sposobem poniżej przedstawiam wczorajsze mecze cubsonart'a przy grze na X2. Jeszcze można było wyciągnąć lepsze kursy grając dutchingiem X i 2 ale wtedy giełda odpada co może cubsonart dla Ciebie może być dobrą alternatywą na zwiekszenie zysków.
Ja dzisiejsze mecze, które będą miały wysokie kursy zagram X2, pozostałe DNB.
2 czy DNB? X2 czy X i 2? A do czego służy prosty kalkulator, a ty na longrun obliczysz sobie marżę na swojej grze?Jednak czego dalej nie wiem? Nie wiemy czy lepiej grać samo X , X2 , samo 2 czy DNB ?
Tego zdania nie rozumiem, bo jestem za tępy.2 czy DNB? X2 czy X i 2? A do czego służy prosty kalkulator, a ty na longrun obliczysz sobie marżę na swojej grze?
*zaznaczam, że nie jest to żaden atak - tylko merytoryczna uwaga i pyt.2 czy DNB? X2 czy X i 2? A do czego służy prosty kalkulator, a ty na longrun obliczysz sobie marżę na swojej grze?
I jeszcze jedno - jak gamblujesz na Betfair posługuj sie tylko BACK!!! Nad kursami są takie dziwne %, które zapewne pomijasz w swojej grze, nad BACK jest zawsze większy stopień zwrotu...
Zauważyłeś, choć może i nie zauważyłeś, że choć kurs nie drgnął można zakład sprzedać z zyskiem - to wynik zmieniającego się przeciwnego zdarzenia back...
Domyślam się, bo byłby bezpodstawny.*zaznaczam, że nie jest to żaden atak - tylko merytoryczna uwaga i pyt.
Back ma wyższą stopę zwrotu. Nad kursami masz powiedzmy 102%. Zauważyłeś coś takiego? Oznacza, to, że gdyby nie bylo prowizji - kursy back byłyby surebetem na poziomie 2%... Nad layem widnieje powiedzmy 98%, gdy zagrasz pomijając prowizję wszystkie zaklady, jesteś 2% w plecy. A dochodzi jeszcze prowizja...
No własnie tak jak piszę... Generalnie nie rozumiesz opcji cash out.Ale jak? Wybieram dowolny mecz, stawiam back i od razu mogę sprzedać zakład z zyskiem? Nie rozumiem...
Źle to rozumiesz. Powinno być tak: Im bliżej 100%, tym bliżej 100% payout, nie ma tu żadnego surebeta.Domyślam się, bo byłby bezpodstawny.
Back ma wyższą stopę zwrotu. Nad kursami masz powiedzmy 102%. Zauważyłeś coś takiego? Oznacza, to, że gdyby nie bylo prowizji - kursy back byłyby surebetem na poziomie 2%... Nad layem widnieje powiedzmy 98%, gdy zagrasz pomijając prowizję wszystkie zaklady, jesteś 2% w plecy. A dochodzi jeszcze prowizja...
No własnie tak jak piszę... Generalnie nie rozumiesz opcji cash out.
...
Mówię o tym:
100,5% i 99,2%
http://www.gamingfloor.com/imagebank/BetfairArgentinaSKorea.gif