>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typowanie na nie faworytów ! - Faza testów

cock 756

cock

Użytkownik
Mógłbyś to rozwinąć?
Stawiamy 1 bądź 2 i do tego cześć stawki tak by w przypadku remisu dostać zwrot wkładu??
Proszę o przykład;).
Pescara - AS Roma 5,63-5,04-1,55
Pescara DNB:
5j * 5,63 = 28,15j
i teraz by przy remisie się zwróciło:
5,04 * x = 5j + x
Wynik niestety idealny nie będzie, bo waluty mamy do 2go miejsca po przecinku...

Otrzymane punkty reputacji: +1
A 22

asza

Użytkownik
Dziekuje ;) miałem drobny błąd w obliczeniach.
Sprawdziłem dla pierwszego z brzegu bukmachera ten mecz
Pescara - AS Roma
1 _ x _ 2 _ payout
5.25 4.5 1.53 93.8%
DNB
1 _ 2 _ payout
4.0 1.22 93.5%

I tak stawiając 2j na remis by otrzymać zwrot w wysokości 9j mamy 7j na gości bądź gospodarzy.
Gospodarz
7j*5,25 daje 36,75j minus koszt gry = 27,75j
Gość
7j*1,53 daje 10,71j minus koszt gry = 1,71j
Natomiast gra na DNB
Gospodarz
9j*4 daje 36j minus koszt gry = 27j
Gość
9j*1,22 daje minus koszt gry = 1,98j

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Dzisiejszy dzień w typowaniu na nie faworytów już teraz można zakuczyć do udanych. Mam już teraz 10% zysku, a trwają jeszcze 4 mecze.

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Hej, tutaj znajdziecie wszystkie odpowiedzi jeśli chodzi o moje typowanie za real cash. Dzisiaj +18,48% czyli 9,24e zysku. Na jutro postawiłem 12 meczy: 9 po 2 euro, 3 po 1 euro. Za 1 euro grałem kursy 10,00+.
Link: [URL='https://www.dropbox.com/s/kupstoxiddq73oi/Przeciwko%20faworytom.pdf']https://www.dropbox.com/s/kupstoxiddq73oi/Przeciwko%20faworytom.pdf[/URL]
Czekam na wasze spostrzeżenia.
PS. Szkoda meczu Twente - Zwolle. Zwolle w 89min strzeliło na 1-2 i wchodziłby kurs 11,00, jednak chwilę później Twente wyrównało. Jednak nie ma co gdybać. Jest co jest i chyba nie jest źle.
Typy z 25 listopada: http://cubsonart.com/upload/images/bettingonl.png
Jakby ktoś chciał zobaczyć co gram na jutro to podaję moje typy z 26 listopada: http://cubsonart.com/upload/images/bettinzqz.png
PS.2. Gram aktualnie w Coralu, jednak oferta jest tam dość uboga. Ok są najważniejsze ligi + trochę takich drugorzędnych, jednak brakuje co najmniej kilkunastu lig &quot;mniej ważnych&quot; z Europy i Ameryki Płd.
Na kursy w Coralu nie można wcale narzekać jednak, nic nie szkodzi zapytać. Zna ktoś buka online z wysokimi kursami na nie faworytów (1x2, niefaworyt + x jako podpórka oraz DNB), posiadającego w miarę rozległą ofertę ?
Wiem że jest Marathon, ale tam nie można już wpłacać przez Skrill. Gdy chcę wpłacić kasę na Neteller to, prosi mnie o nr id online klienta banku, byłem w banku i prosiłem o ten numer jednak oni nic nie wiedzą (zajdę jeszcze raz bo babka w okienku wydawała się mało kompetentna i okazywała brak chęci do odszukania danych mojego konta w systemie). Neteller odpowiedział mi że muszę podać ten nr id online konta bankowego zeby poprawnie przelac kase z banku do nich. Wpłacajac na skrill o taki nr nie bylem proszony.

Otrzymane punkty reputacji: +2
D 77

dalik

Użytkownik
No i pięknie cubsonart. Tak trzymać!
Ja na dzisiaj poleciałem po całości (Chyba ominąłem z 5 spotkań, a to tylko dlatego, że nie było tam wyraźnego faworyta) ???? (w załączniku lista)
Będę sprzedawał kursy jeśli na to sytuacja pozwoli, bo wczoraj np. mecz Roda czy też Reggina można było sprzedać po 15 min zdobywając mniejszy ✅ ale jednak ✅
Po wczorajszym meczu Śląska po raz kolejny utwierdzam się w przekonaniu, że każdy wynik jest możliwy, a kursy tylko zachęcają ????

Ps.
Zastanawiam się, czy nie można by było wykorzystać tego typu gry do spotkań w hokeja na lodzie. Co o tym myślicie ?

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Dalik, widzę że zagrałeś kilka niskich kursów... poniżej 1,50. Skąd te oderwanie od reguły ?
Co do hokeja, to nie mam przekonania na starcie, aczkolwiek przejrzę sobie tą dyscyplinę pod względem niespodzianek.
Jeszcze jedna uwaga:
Powoli będą kończyć się mecze ligowe a drużyny ze środkowej i wschodniej europy zaczną rozgrywać sparingi. Jak dobrze wiemy, w sparingach często dzieją się rzeczy, o których nawet Andersen by nie pomyślał. Upatrywałbym tam szansy na dodatkową kaskę poprzez granie w takich meczach niefaworytów.
To samo będzie pod koniec sezonu, gdy, dla przykładu gra drużyna która walczy o awans/puchary lub pozostanie w lidze z drużyną która już w danym momencie ma zapewnione byt w lidze na kolejny sezon. Wtedy także dzieją się cuda na boiskach.
Pozdrawiam i oby dziś znowu zaliczyć plus.

D 77

dalik

Użytkownik
te na pomarańczowo?
To LAY czyli odwrotność:
1.22 lay = 5.55 back
(dniepro - metalurg --&gt; lay dniepro czyli nie wygra dniepro)
więc nie ma tu żadnego oderwania od reguły.
Masz racje, że tak będzie z tymi friendly, pucharami ale buki chyba też skorygują trochę kursy chociaż nic nie stoi na przeszkodzie by szukać tych najwyższych kursów

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Co do giełdy, masz rację, pomyliło mi się (wczesna godzina ???? )
Hmm tak skorygują, jednak co roku zimą i latem grałem takie mecze i wchodziły takie kursy i w dużych ilościach. Ostatnio Fiorentina grała z Montrealem.. 0-1, kurs 6,00 ;) Takich przypadków jest masa ;)

mareq_7 354

mareq_7

Użytkownik
Sam jestem ciekawy jak to wyjdzie, zagrałem twoje dzisiejsze typy cubsonart, tyle, że na betfair- wyższe kursy, no i zobaczymy jak to wyjdzie.
Powodzenia życzę!

D 77

dalik

Użytkownik
Ps.
Zastanawiam się, czy nie można by było wykorzystać tego typu gry do spotkań w hokeja na lodzie. Co o tym myślicie ?
Taki krótki test na w/w pytanie:

Jak widać na załączonym obrazku skuteczność nie jest porywająca. Wiadomo,że na kursach by się zarobiło ale czy byłby ✅ ? Może lekki.

Na 177 meczów 55 zakończyło się oczekiwanym wynikiem.

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Dalik, nie uwzględniłeś tutaj kursów. Skuteczność 31%, czyli przy kursach równych 3,00 mamy lekki minus.
Ja zostaje jednak przy piłce.

D 77

dalik

Użytkownik
Spoko, odpuszczamy hokej.
Co do piłki trzeba policzyć jeszcze raz temat DNB i X2 czy 2 lub X bo biorąc pod uwagę DNB i X2 to różnica kursów jest kolosalna ale w obu przypadkach przegrywamy gdy padnie 1 - to oczywiste ale dlaczego nie mamy zarobić na X ?
Jak wiemy (strzelam) 80% trafionych typów na niefaworyta kończy się remisem pytanie tylko co wyjdzie lepiej:
mecz 1 - wynik 2
mecz 2 - wynik 2
mecz 3 - wynik X
mecz 4 - wynik X
mecz 5 - wynik X
Dla DNB z meczów 1 i 2 będzie zysk a z 3,4,5 zwrot.
Przy X2 będzie wszędzie zysk tylko czy lepszy niż wersja DNB ?
Trzeba jakąś przykładową próbę sprawdzić

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Może zrobimy tak ? Każdy z nas przez najbliższe 7 dni gra na sucho te same mecze ale przy DNB i przy X2. Potem podliczymy wyniki i zobaczymy co się bardziej opłaca.
Zacznijmy od powiedzmy 100j. i gramy płaską stawką 1j. na mecz. Co Ty na to ?

D 77

dalik

Użytkownik
Nie ma sprawy, jest to do zrobienia.
Ja typy będę mógł podawać z rana więc jak znajdziesz czas prędzej niż do jutra rana do 7:00 to wrzuć listę, a ja sobie poszukam do nich najlepszych kursów X2 (1X).

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Listę wrzucę jeszcze dzisiaj późnym wieczorem, po rozliczeniu dzisiejszych typów.
edit.
Co myślicie o graniu kursów 8,00/9,00 + na 1X/X2, a nie na DNB ? Takie kursy wchodzą rzadko, i najczęściej jako remis. Osobiście spróbuje właśnie w ten sposób, gdyż ostatnio kilka zdarzeń z takimi kursami kończyło się moją porażką w ostatnich minutach meczu: Twente - Zwolle (wczoraj. 1-2 dla Zwolle w 89min, 2-2 w 91min.), Amkar - Anzhi (Anzhi strzeliło bramkę dającą zwycięstwo w 93min.), Kazań - Wołga(remis, kurs na Wołga DNB miałem 10,00) (oba dziś).
To przykłady z wczoraj i dziś jednak takich meczy było dość dużo...

cock 756

cock

Użytkownik
Co myślicie o graniu kursów 8,00/9,00 + na 1X/X2, a nie na DNB ? Takie kursy wchodzą rzadko, i najczęściej jako remis. Osobiście spróbuje właśnie w ten sposób, gdyż ostatnio kilka zdarzeń z takimi kursami kończyło się moją porażką w ostatnich minutach meczu: Twente - Zwolle (wczoraj. 1-2 dla Zwolle w 89min, 2-2 w 91min.), Amkar - Anzhi (Anzhi strzeliło bramkę dającą zwycięstwo w 93min.), Kazań - Wołga(remis, kurs na Wołga DNB miałem 10,00) (oba dziś).
Może 1x/x2 jako dutching, bo marza strasznie będzie kąsać na DC. ;)

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Cock widzę że jesteś wielkim fanem dutchingu, jednak ja preferuję zostać przy płaskiej stawce, ew. modyfikować odpowiednio, jednak ograniczając się tylko do 1j, 1/2j, 2j. itp..

D 77

dalik

Użytkownik
Duthing rozumiem - wychodzi kurs na korzyść ale najlepiej grać u buków z najlepszymi kursami a ja gram na Betfair więc temat chyba odpada.
Gdzieś porównywałem jeden mecz to 0.5 było różnicy między X2, a X/2 na korzyść dutchingu.
cubsonart masz racje, duże kursy grać X2, sam tak robiłem ale w ogóle myślę czy odpuścić sobie DNB - sprawdzimy to w tym tyg.

Do góry Bottom