>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Turnieje Młodzieżowe Kobiet i Mężczyzn 2011

Status
Zamknięty.
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Nie wiem co Ci Polacy dziś zrobili...Dramat. Początek spotkania wyglądał całkiem ok, ale później :| Włosi nas rozgromili i to grając bez swojego najlepszego strzelca...Cóż...Po medalach. Byłem przekonany, że poradzą sobie z włochami i będą w 1wszej 4ce. Zastanawiam się czy nie miało czasem wpływu na ten turniej gra na turnieju U19 praktycznie tym samym składem.
No i parę zdań o Karnowskim...Chwalą go niesamowicie. W sumie były to 1wsze mecze kiedy go oglądałem. Jeśli to ma być zawodnik na miarę NBA no to ja się z tym kompletnie nie zgadzam...Tylko chyba w 1 meczu Karnowski żył. A w każdym następnym był jakiś przymulony...

smith90 0

smith90

Użytkownik
Polacy wyszli na parkiet z glowami w chmurach sądzili chyba że łatwo rozprawią się z rywalem i już na nich czeka półfinał. rzeczywistość okazała się inna Włosi zmotywowani pełni energi biegali po obwodzi szybkie konstruktywne akcje zaskoczyły naszych zawodników. Nie wiem czy w tym amoku nie mogli się obudzić czy co ale bardzo byli rozkojaerzeni nawet liczne zmiany nie pomogły. ale wszystko zebrało się do kupy i trzeba przyznać iż Włosi zagrali dobre spotkanie i zasłużyli w pełni zasłużyli na zwycięstwo nie ma nic na obrone naszych grajków po za tym że nie dawno grali takim samym składem i wysoce prawdopodobne że są zmęczeni. Ale ale to są chłopcy w wieku do 18 lat to ich organizm przy wieloletnim treningu powinien być przygotowany ich organizmy się regenerują o wiele szybciej niż starszych graczy.
Na podsumowanie miejmy nadzieję iż w przyszłości z tych graczy wyrośnie nam chodź jedna może dwie gwiazdy conajmniej o europejskim poziomie.

pozdrawiam basketowców z wrocka.

kolejna sensacja u 19 kobiet Canada bez porazki a tu 15 pkt w plecy i juz chzba po meczu
Co do twojej wypowiedzi nie dokońca spójrz na ostatnie wyniki hiszpanek tajpej ok wszyscy rowno leja ale, wyrównana walka i porazka i co prawda 2pkt ale po walce. Ponad to w statystykach tak źle nie wyglądają. Mogą sprawić sensacje wygrywając z kanadą która łatwo pokonała usa które zaś nie błyszczy na tych mistrzostwach.

edit sam jestem w amoku po tym co zrobili polacy... już poprawiam

z rewelacyjną australia też minimalna strata ale dziewczyny walczą i nie są tak strasznie do bicia.
kanadyjki no cóż grają co potrafią wykorzystują słabsze chwile nawet chinki były bliskie niespodzianki z usa takze sporo niespodzianek juz jest a ile jeszcze przed nami.

B 493

bodescu_wampir

Użytkownik
USA-FRANCE typ over 132.5 pts @1.85 7/10✅ betsson i USA -14,5 pts @1.85 5/10 bwin⛔

Amerykanki po kompromitacji w meczu z kanadyjkami na pewno zebraly ostre slowa reprymendy. Obrona w przegranym meczu byla dosc srednia, ale atak byl tragiczny ledwie 52 pts :eek:. Sadze iz kluczem do wygrania meczu bedzie atak w stylu amerykanek, czyli szybkie kontry i dominacja deski.

Francuzki wiadomo jak to w kraju z kogutem graja defensywnie, lecz po 1 kwarcie sadze iz obrona sie rozszczelni i beda musialy gonic wynik, ktorego oczywiscie nie dogonia.

Wszystko tak naprawde w rekach amerykanek. JEsli beda chcialy grac to +20 i wyzej powinno widniec na tablicy wynikow po meczu ...

B 493

bodescu_wampir

Użytkownik
Brazylia-Rosja typ Brazylia -9.5 pts @1.85 5/10 bwin ⛔i over 124.5 pts @1.85 8/10✅ fonbet

Brazylijki dobra stabilna forma. Z obrona francuzek sobie nie poradzily. Lecz slabszy dzien wg mnie juz nie nadejdzie. Martwi mnie iz to 7 mecz druzyny , ktora najlepszej lawki nie ma. Ostatnia wygrana bardzo pewnie z Australia robi wrazenie, niestety przy slabej skutecznosci z pol dystansu. Dzis licze na znacznie lepszy atak. Wyniki Brazylijek poza tym wymowne.

Po drugiej stronie rosjanki, ktorych forma jest tak latwa do przewidzenia jak to o ktorej wstaje w soboty. Bardzo nierowna gra. Wysokie porazki z dobrymi i klasowymi zespolami. HC duze dlatego dosc zachowawczo. Wkoncu to rosjanki i moga wszystkich zaskoczyc. Szkoda, ze nie moge znalezc zakladu do polowy, ale juz spiacy jestem ????

Lacznie oba zespoly rzucaja ponad 130 pts na mecz przy dosc dobrym procencie rzutow wolnych jak na kobiety.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Grecja - Czechy +9.5 1.85 ⛔
Bwin
4/10

Czechy 4.75 ⛔
Bwin
1/10

Grekom już ewidentnie nie chce się grać. Świadczą o tym rezultaty 2 ostatnich spotkań - w plecy -9 z Finami i -8 z Ukrainą, a także minuty jakie dostają gracze. Podstawa gra mniej, więcej rezerwowi. A Pepiki walczą, z Ukrainą byli blisko, z Finami wygrali. Dlaczego nie spróbować by z Grekami.

Polska - Francja 1.65 ✅
Bet365
5/10

Nie ukrywam, typ trochę patriotyczny. Ale wierzę, że po wczorajszym meczu nasi będą chcieli się naprawdę zrehabilitować, więc spróbuję. Na pewno nie są słabsi od Francuzów.

Serbia + Hiszpania 1.73 ✅
Bwin
6/10

Hiszpanie poradzą sobie wg mnie z każdym na tym Eurobaskecie. A Serbowie, no cóż, trzeba pomścić Polaków i tyle.

✅ 58.62

Otrzymane punkty reputacji: +6
salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Serbia + Hiszpania 1.73 Bwin 6/10 Hiszpanie poradzą sobie wg mnie z każdym na tym Eurobaskecie. A Serbowie, no cóż, trzeba pomścić Polaków i tyle.
gram podobny dubel, serbowie duzo mocniejsza ekipa od wlochow, ktorzy wczoraj no bardzo niespodziewanie rozjechali polakow, ale nasi troche sie chyba spalili, bo Wlosi nie sa na tym turnieju jakas potega, pozatym kontuzjowana jest ich glowna strzelba Della Valle i wczoraj nie gral.
co do hiszpanow to tak jak mowisz ciezko ich bedzie zatrzymac

Otrzymane punkty reputacji: +4
olo 2,4K

olo

Użytkownik
I Dywizja B:

Luksemburg - Austria 2.15 ✅
Bet365
3/10

Jedna drużyna gorsza od drugiej, ale wg mnie gorsza Austria.

Bułgaria -5.5 - Czarnogóra 1.83 ✅
Bet365
4/10

Bułgaria jest tutaj najmocniejszą ekipą. Widać to po wynikach. Czarnogóra też niezła, ale jednak to nie to. Ze Szwecją plecki, wcześniej z Holendrami też. Bułgarzy mają mega mocną piątkę, do tego niezłych rezerwowych. Do tego póki co nie była za bardzo ta piątka eksploatowana, 27 minut to najwyższa średnia zawodnika Bułgarii. Czarnogóra ciężko będzie miała.

Szwecja - Dania 1.72 ⛔
Bet365
4/10

Szwecja to wg mnie mocniejsza ekipa niż Dania. Podobnie jak Bułgaria bardzo mocna piątka i do tego niezła rezerwa. Dania nie ma tak mocnej piątki, tam akcenty są bardziej rozłożone. Nie mam pojęcia jak Duńczycy chcą powstrzymać duet podkoszowy Magarity - Eliasson i sobie średnio to wyobrażam.

✅ 64.02

B 493

bodescu_wampir

Użytkownik
Izrael-Estonia dyw B U18 typ Izrael -8 pts @1.83 7/10 bet365 ⛔

Najwiekszy przegrany tych mistrzostw gra o miejsca 5-8 a z powodzeniem moglby rywalizowac o wygrana. Jesli tylko Iraelczycy beda mieli motywacje bedzie +10 juz do przerwy. Druzyna rowna i kompletna, przez porazke ze szwedami a pozniej slabszy dzien w mecuz z Czarnogora zegna sie z turniejem.

Estonia nic nadzwyczajnego nie pokazala, zdolala awansowac ze sredniej grupy, lecz juz w walce o PF widac wyraznie odstawala poziomem od reszty.

Z ciekawostwek dodam , ze w juniorskich reprezentacjach na ostatnie 6 razy wszystkie mecze wygrali izraelczycy.

B 493

bodescu_wampir

Użytkownik
Szwecja-Dania U 18 dyw B typ Szwecja ML @1.72 10/10 ⛔

Szwedzi bez watpienia przyjechali tutaj walczyc o awans. Szwedzi pokazali, ze moga sie mierzyc z najmocniejszymi ekipami turnieju Izraelem czy Czarnogora i odniesc zwyciestwa.

Dunczycy wyszli bez szwanku ze sredniej grupy, lecz w walce o PF wyraznie ustapili bulgarom i szczesliwie ograli wegrow.

Austria-Luxembrug typ Luxemburg @2.15 6/10 bet365 ✅

Austria nie pokazala nic dobrego na tych mistrzostwach. Gladkie przegrane z przeciwnikami i nawet slabiutka Norwegia dystansowala ich 8 punktami do przerwy.

Luxemburg mial swoje dobre momenty. Zaciete spotkania z Gruzja, Szwajcaria czy Belgia wg mnie stawiaja ich w roli faworytow.

B 493

bodescu_wampir

Użytkownik
Norwegia-Gruzja U18 dyw B typ Norwegia over 58.5 pts @1.85 9/10 ⛔

Obie druzyny graja o nic. Norwegowie maja w skladzie znakomitego Chrisa, ktory rzuca ponad 20 pts na mecz. Dzis powinni mu pomoc wkoncu koledzy i zagrac na lepszym procencie, gdyz to mecz o nic i druzyny wg mnie nie beda bronic zaciekle. To ze Gruzja ma nieszczelna obrone pokazal chociazby slabiutki Luxemburg, z drugiej strony i Norwegowie, potrafia rzucic ze srednim rywalem nawet ok 70 pts...

Wegry-Holandia U18 dyw b typ under 127.5 pts @1.85 9/10 fonbet ✅

Obydwie druzyny graja mocna obrone... Linia wg mnie za wysoka o kilka pts. Ciezko tutaj jest wskazac faworyta... Kluczem do zwyciestwa bedzie obrona, a jesli wziac pod uwage fakt iz obie ekipy potrafia zdobywac wyniki ponizej 50 pts under wg mnie gotowy ????

W bet 365 linia 120.5

howardwebb 47

howardwebb

Użytkownik
gram podobny dubel, serbowie duzo mocniejsza ekipa od wlochow, ktorzy wczoraj no bardzo niespodziewanie rozjechali polakow, ale nasi troche sie chyba spalili, bo Wlosi nie sa na tym turnieju jakas potega, pozatym kontuzjowana jest ich glowna strzelba Della Valle i wczoraj nie gral.
co do hiszpanow to tak jak mowisz ciezko ich bedzie zatrzymac
a Della Valle gra dzisiaj??

B 493

bodescu_wampir

Użytkownik
Spain-Turkey typ Spain @1.2 i Serbia-Wlochy typ Serbia @1.45 + Izrael-Estonia typ Izrael @1.2 ako @2.09 8/10 fonbet ⛔

Zgadzam sie z przedmowcami. Dotychczasowe wyniki wyraznie wskazuja faworytow. Wlosi , ktorzy byli niepewnie awansu w meczu z lotyszami ograli naszych...lecz wynikalo to ze slabej gry Polakow niz dobrej postawy ich przeciwnikow. Wlosi sa na pewno solidnym przeciwnikiem i groznym dla kazdego...

Serbowie ograli mocna Francje. W Serbii nie ma zdecydowanego lidera, chlopaki graja max po 25-30 minut na mecz i najlepszy strzelec zdobywa zaledwie 10 pts na mecz. Druzyna jest naprawde wyrownana i dzis zmeczy Wlochow, ktorzy zaszli za daleko w tym turnieju.

Hiszpania tak jak pisalem od poczatku to jeden z faworytow do zwyciestwa obok Litwinow i Polakow, wiec faworyt zostal jeden. Hiszpanie wygrali wszystkie mecze i to dosc wyraznie.

Turcy juz przegrywali na tych mistrzostwach. Sa za slabi na final i dzis Hiszpania to udowodni.

B 493

bodescu_wampir

Użytkownik
Litwa-Chorwacja typ Litwa -5.5 pts @1.85 9/10 bwin ✅ i over 139.5 pts @1.83 7/10 bet365 ✅

Litwini na tym turnieju prezentuja sie o niebo lepiej niz chorwaci. Wczoraj po fatalnej 1 polowie zdeklasowali turkow w 3 kwarcie by oddac im mecz na koniec. Litwinom podobnie jak Polakom zostala walka o 5 miejsce, gdzie jest to dla nich na pewno porazka, gdyz obie ekipy liczycly na medal.

Chorwaci wygrali z Polakami dosc szczesliwie , pozniej szczesliwa wygrana z niemcami i deklasacja ze strony serbow i turkow. Wczoraj rowniez gladko przegrali z hiszpanami.
HC 5.5 pts naprawde warte ryzyka.

Do tego dorzucam over punktowy, gdyz w moim odczuciu bedzie to szybki mecz, a druzyny szczegolnie Litwa zdobywa sporo punktow na tych misztrzostwach.

B 493

bodescu_wampir

Użytkownik
Polska-Francja typ Polska @1.75 8/10 fonbet ✅

Polacy wg mnie sa w stanie wygrac z kazdym. Licze, ze beda chcieli sie zrehabilitowac za poracke w CF. Francuzi wiadomo, solidna druzyna, lecz jesli Polska zagra na swoim poziomie to ten mecz wygra.

Jedyna niewiadoma to forma Polakow...

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Finlandia +16.5 1.85 ✅
Bwin
8/10

Finlandia 6.50 ⛔
Bwin
2/10

Grać póki jest takie handi. Bet365 z miejsca wystawił 10. Na win na moich oczach na Bwinie kurs z 8 na 6.50. Grecy już nie spadną niżej, więc sobie mogą pozwolić nawet na porażkę z Finami, nic się nie stanie. Poprzedni mecz z Finami w plecy, a wtedy jeszcze o coś grali. Dla Finów to zawsze okazja, żeby coś wygrać na Euro.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Bułgaria + Szwecja 1.87 ✅
Bwin
4/10

Mecz o 3 miejsce i finał. Poważna gra, bo o medale. Odpuszczania żadnego nie będzie. A w kosza lepiej grają Bułgarzy i Szwedzi właśnie. Bułgaria z Danią już jeden mecz grała - 81:72, Szwecja z Czarnogórą też - 66:52. Ja tam gram tak, Wy róbcie co chcecie.

Hiszpania 1.40 ✅
Bet365
6/10

Hiszpania -5.5 1.83 ✅
Bet365
4/10

Finał, co prawda nie w takim składzie jak się spodziewano na początku i zdecydowanie nie w takim jakiego byśmy sobie życzyli, ale finał. To, że Hiszpanie się w nim znaleźli to żadne zaskoczenie, tak miało być od początku. Hiszpanie cisną każdego po kolei, ich wyniki mówią same za siebie:

21.07.2011 vs CZE [W] 84-60
22.07.2011 vs LAT [W] 79-58
23.07.2011 vs FRA [W] 72-63
25.07.2011 vs RUS [W] 94-59
26.07.2011 vs ITA [W] 73-66
27.07.2011 vs LTU [W] 84-75
29.07.2011 vs CRO [W] 64-50
30.07.2011 vs TUR [W] 77-54

Najniższa wygrana to +7 z Włochami. Wygląda to naprawdę imponująco. Dziś powinno być podobnie jak w meczach wyżej. Zwłaszcza, że wczoraj jakoś specjalnie się nie męczyli Hiszpanie. Z podstawowych tylko Diez grał minuty ponad stan, reszta sobie raczej tak wypoczynkowo. Na początku wypracowali przewagę i stykało do końca.
Serbowie z kolei wczoraj męczyli się bardzo z Włochami. Mecz na styku non stop, początkowo spora przewaga Włochów. Także nie zawsze udane początku Serbów vs dobre początki Hiszpanów to może być ważna sprawa tutaj.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Ostatni dzień dziewczynek to trzeba coś zapodać ;)

Ja to widzę tak:

Kanada - Francja 1.50 ✅
Bet365
4/10

Kanadyjki odpadły dość sensacyjnie, z Hiszpankami, które się przebudziły w fazie pucharowej. Odprawiły najpierw Kanadę, później Australie. Francuzki z USA, to już bez sensacji. Mecz o 5 miejsce, ale mobilizacja będzie i tak. Myślę, że to wygrają Kanadyjki.

Brazylia - Australia 2.20 ✅
Bet365
4/10

Brazylijki już pokazały raz Kangurom jak się gra, zniszczyły je 75:47. Zniszczyły je wtedy na desce, Dantas miała 16 zbiórek, z czego 4 w ataku. Ramona dołożyła 3 w ataku. Dantas to wgl jedna z bardziej dominujących zawodniczek na swojej pozycji. Główna siła Brazylii i Australijki jej raczej nie powstrzymają. Ostatnio nie dały rady w kilka podkoszowych, dziś powinno być podobnie.

Hiszpania +13.5 - USA 1.85 ⛔
Gamebookers
4/10

Hiszpania 6.00 ⛔
Bet365
2/10

Hiszpanki jak pisałem wyzej obudziły się w fazie pucharowej. Z Kanadyjkami 69:55, z Australią 55:49. Hiszpanki bazują na dobrej obronie, tracą średnio 56 punktów na mecz (Amerykanki 62). Amerykanki rzucają najwięcej, ale już dobrze broniąca Kanada pokazała, że da radę ograniczyć USA i pozwoliła im tylko na 52 punkty. Hiszpanki nie mają zdecydowanej liderki, ale mają dobre dwie podkoszowe Gil i Ndour, które potrafią zebrać niemało w ataku i dobijać. A Amerykanki mają momentami problemy z kryciem podkoszowych. Amerykanki tez zbilansowany skład i to wg mnie dobrze dla Hiszpanek, bo nie będą musiały jakoś specjalnie przestawiać obrony na którąkolwiek zawodniczkę, będą mogły bronić swoje i tyle. Generalnie widzę więcej szans dla Hiszpanii niż buki, a i moja sympatia po ich stronie więc tak pogram.

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom