>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Turnieje Młodzieżowe Kobiet i Mężczyzn 2011

Status
Zamknięty.
pawelstrzala 313

pawelstrzala

Użytkownik
KArnowski nie będzie tak szybki jak Ponitka czy Gielo poza tym Karno to center gra z pod kosza i zbiera i walczy.

edit: poza tym mecz trwa 4q a nie 1.5q zobaczymy 2q o wiele lepsza ????
mecz dla turasów i to na luzie karnowski stoi nic nie gra a center brudasów mobilny i skacze na tablicach a nasz BAWÓŁ stoi a .......&quot;DRZEWA UMIERAJA STOJAC&quot;

a Ponitka za dużo indywidualnie

16 zbiórek w ataku turasó a Bawół stoi .............................
jeszcze szansa jest trzeba stanac strefa tak jak w srodku 2 kwarty było tylko 5pkt straty
i poprawic zastawianie w obronie po rzutach turasów

WIKTORIA ODSZCZEKUJE SWOJE PANOWIE I SZACUN ZA PODNIESIENIE SIE
druga połowa to była inna druzyna kebaby nie wytrzymały presji w koncówce mieli szanse na remis na 7 sekund przed koncem ich gracz nie trafił za 3 pkt

braowo polacy

smith90 0

smith90

Użytkownik
Mecz pełen emocji ale dobra taktyka szambelana i bardzo modyfikowana w trakcie spotkania zaowocowała odrobieniem strat z 1q i sumiennym zbieraniem pkt az do końca, finalizując to zwycięstwem. Brawo w ostatnich momentach cwaniactwo michalaka bardzo się przydała ale mecz ogolnie emocjonujacy tylko ze oczekiwaliśmy latwego i szybkiego zwycięstwa. Zwycięstwo cieszy o medal będzie cięzko.

B 493

bodescu_wampir

Użytkownik
Niemcy-Chorwacja U18 20:15 typ under 135.5 pts @1.85 8/10 betgun ✅

Obydwie ekipy graja mocna obrone,albo inaczej slaby atak ????

wyniki sparingowych meczow oraz na tych mistrzostwach potwierdzaja defensywnosc obu ekip...

dzis ✅ 15.33 j
skutecznosc typow 80% (4/5)

R 31

rafaln90

Użytkownik
Nie chwaląc się to piękny kuponik mi dziś wszedł z owej koszykówki ;) pozdrowienia dla Ola bo dzięki niemu najpierw zacząłem podpatrywać jego typy później analizować mecze i samemu obstawiać, a kuponik ładnie wszedł z ako dokładnie 6,16 ;D

pozdrawiam wszystkich forumowiczów ;)

Tu jest dowód bo zdjęcie sie coś nie chce wczytać.

http://zapodaj.net/6a7041e20352.png.html

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Polacy dzisiejszy mecz, gdyby zagrali na swoim poziomie w obronie wygraliby 10-15 pkt. To co dali sobie w 1 połowie zbierać Turkom w ataku to jest coś nieprawdopodobnego. Dawno nie widziałem takiej samowolki na atakowanej tablicy. No, ale jak to się mówi zwycięzców sie nie sądzi, więc najważniejsze jest to, że mecz wygrany. Jutro wg mnie najcięższy mecz jak do tej pory - z Serbią. Choć ta z Turkami np przegrała...Zobaczymy jakie kursy i linie buki zaproponują, aż jestem ciekaw.

Otrzymane punkty reputacji: +1
B 493

bodescu_wampir

Użytkownik
Polacy dzisiejszy mecz, gdyby zagrali na swoim poziomie w obronie wygraliby 10-15 pkt. To co dali sobie w 1 połowie zbierać Turkom w ataku to jest coś nieprawdopodobnego. Dawno nie widziałem takiej samowolki na atakowanej tablicy. No, ale jak to się mówi zwycięzców sie nie sądzi, więc najważniejsze jest to, że mecz wygrany. Jutro wg mnie najcięższy mecz jak do tej pory - z Serbią. Choć ta z Turkami np przegrała...Zobaczymy jakie kursy i linie buki zaproponują, aż jestem ciekaw.
Moim zdaniem Polacy wciaz beda faworytami.... choc kursy beda zblizone...

wg mnie bedzie to 1.65-2.3 mniej wiecej i Hc na poziomie 2.5 i wstepnie widze zwyciestwo Polski ????

powodzenia

pawelstrzala 313

pawelstrzala

Użytkownik
ogladałem cały mecz bardzo uważnie i sporo nerwów mnie kosztowała pierwsza połowa nie moze byc tak ze pod naszym koszem jest karnowski Gielo a kebaby sobie dobijaja po 2-3 razy i zdobywaja punkty dobry manewr zrobił trener od połowy drugiej kwart zaczelismy bronic strefa co przyniosło efekty o ile mnie pamiec nie myli kebaby w 1 połowie za 3 nic nie rzucili moze jeden rzut wszedł
druga połowa poprawa gry w obronie zrobiła swoje kebaby miały spory problem zeby cos trafic
cieszy jedno ze mimo ze nasi liderzy czyli Ponitka , Karnowski( jakos nie trawie tego centra) zagrali słbo zwłaszcza center wygralismy z mocna Turcja jesli odpali Karnowski i Ponitka rozjedziemy Serbów
do boju ........:razz:

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Dziś ciężkie mecze do typowania, prędzej coś na live się pogra, przynajmniej z grupy E. A z grupy F spróbuję coś tutaj potypować, dla mnie jest 3 faworytów w 3 meczach, Hiszpania, Rosja i Litwa. Na Hiszpanów i Rosję kursy bez szału, ale w sumie pewne mecze dość.

Można zagrać tak:

Hiszpania + Rosja 1.56 ✅
Betsafe
5/10

Handi to jednak wolę na żywo cisnąć, chociaż w sumie, co mi szkodzi podać jeden typ ;)

Rosja -7 1.83 ✅
Bet365
3/10

No i jak pisałem moim faworytem jest Litwa. W moim odczuciu powinni pokonać Francuzów. Wczoraj mieli dzień odpoczynku - mecz z Łotwą, także mogli się lepiej zregenerować, co napewno się przyda. A kurs na naszych sąsiadów zacny.

Litwa 1.80 ⛔
Betsafe
4/10

To by było na tyle dziś z męskiego kosza.

A z kobitek mam takie coś:

Japonia +8 1.83 zwrot
Bet365
5/10

Japonia 3.80 ⛔
Betsafe
2/10

Cały czas na Japonię, bo wcale nie są słabsze niż Kanadyjki w mojej opinii. Już trafiałem Japonię jako doga 2 razy, to czemu by nie trafić po raz trzeci. Tak do porównania wyniki tylko, bo nie mam za wiele czasu, bo miały obie ekipy dwóch wspólnych rywali. Japonia - Włochy 97:69, Kanada - Włochy 75:51. I Japonia - Rosja 90:64, Kanada - Rosja 66:50. Na mnie większe wrażenie robi pierwszy wynik. Poza tym Japonki przegrana 63:85 z USA i wygrana 90:71 z Argentyną. Kanada zaś 76:49 z Chinkami i 99:54 z Egiptem. Zresztą co ja będę dużo pisał, widać, że Japonki mi sprzyjają.

Rosja 2.41 ✅
Betsafe
3/10

Chiny pograły dobrze z USA i już faworytki, dla mnie nie. Zwłaszcza, że USA cieniuje trochęna tych MŚ. Dla mnie buki za bardzo się podnieciły wczorajszym wynikiem po prostu.

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Francja U18 - Litwa U18 Litwa@1.72 bet365
Jestem tego samego zdanie co Olo.
Litwini powinni sobie poradzić z Francją, która wczoraj toczyła ciężki bój z Italią.
Litwa wczoraj na spokojnie pyknęła sobie Łotwę i dzisiaj wypoczęcie podejdą do tego meczu. Litwa, Polska i Hiszpania jak dla mnie trójka najmocniejszych i głównych kandydatów do medalu!
7/10
Chorwacja U18 - Turcja U18 [email protected] bet365
Chorwaci już powoli tracą dobrą grę, która i tak była zaskoczeniem z takim składem jaki mają. Turcją wczoraj przegrała w meczu z Polską ale nawiązali walkę i sprawili duże problemy Polakom. Chorwacją wczoraj bardzo szczęśliwie wygrała z Niemcami i dzisiaj z Turcją liczę na ich pierwszą porażkę. Jeżeli Turcy potrafili ograć Serbów to mogą też dać radę z Chorwacją.
6/10
Reszta poźniej ;)

smith90 0

smith90

Użytkownik
Japonki są kuszącym kąskiem po takim kursie. Na co można zwrócić uwage :
Motokawa 57% skuteczności za 3pkt 18 na mecz
Takada 53% skuteczności za 3pkt 16 na mecz
Watanabe 50% skuteczności za 3pkt18 na mecz
Japonki pomimo niskiego wzrostu grają rewelacyjnie po obwodzie szybko i dokładnie gubią blok czasem z zasłony rzucają holerdalnie duże ilości za 3pkt ze wspaniałą skutecznością
Sądze że będzie to bardzo wyrównana walka i warto pokusić się na hendi a na live ewentualnie kontrować.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Kanadyjki -7,5
Michelle Plouffe zanotuje dzisiaj double-double - bo kto ją powstrzyma? Wg mnie Japonki już tak nie będą trafiały i wynik będzie bliższy tego z USA (63:85). Kanada pewnie zacznie mocno tak jak wczoraj z Rosją by po pierwszej połowie dać już odpocząć najlepszym, ale przewagę 10pkt utrzyma.
Chinki -4,5
Chinki zaczęły te MŚ bardzo słabo (spotkanie z Kanadą) ale potem już się zaczęły rozkręcać i wczorajsze spotkanie z USA pokazało, że drzemie w nich potencjał ???? W spotkaniach przed mistrzostwami Chinki grały z Rosjankami i wygrały 66:57 a w pewnym momencie prowadziły nawet 17 punktami! Dzisiaj liczę na odjazd i pewną wygraną.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Z większością typów i uzasadnień jeśli chodzi o U18 się zgadzam. Od siebie proponuję:
???? Niemcy U18 - Słowenia U18 --&gt; 1 - 1,65 (z dogrywką) ⛔ 65-69
Niemcy mają jeszcze szansę na awans. Słowenia co prawda też, ale już bardzo nikłą. Niemcy mają bilans 1-2, a Słowenia 0-3. Wczoraj pechowo przegrali z Chorwacją 52-51. Słowenia natomiast walczyła dość dzielnie z Serbią, ale w końcu też uległa. Myślę, że Słoweńcy już pękli i chyba nawet sami nie widzą szans na awans. Natomiast Niemcy ciągle jeszcze w grze dzięki grupowemu zwycięstwu nad Turkami (którzy zresztą mają taki sam bilans 1-2). Tak więc osobiście upatruję dziś zwycięstwo Niemców, ale na pewno po zaciętym spotkaniu. Chyba, że Słoweńcy odpuszczą, ale póki minimalne szanse są to pewnie walczyć będą.

Do tego zgadzam się z typami i analizą na Rosję i Litwę dodając parę słów od siebie.

???? Rosja U18 - Łotwa U18 --&gt; 1 - 1,25 (z dogrywką) ✅ 72-64
2 najsłabsze na chwilę obecną drużyny 2 fazy turnieju grupy F. Co nie oznacza, że bez szans dla Rosji na awans dalej. Szanse co prawda małe, ale jednak zawsze są. Łotwa niby też, ale jednak Łotysze dostają baty w zasadzie od każdego w 2 fazie. 3 porażki - każda ok 20 pkt i więcej. Myślę, że Rosjanie dziś pokonają Łotwę i przedłużą swoja nadzieje na awans. Linia HC na poziomie 7,5 pkt. Rosjanie powinni ją pokryć, ale z 2 strony Łotysze też nie chcą przegrywać każdego spotkania 20 i więcej, więc może zagrają choć 1 lepszy mecz.

???? Francja U18 - Litwa U18 (HC 0/-1,5) --&gt; 2 - 1,85 (z dogrywką) ⛔ 61-56
Tu w zasadzie zostało tyle powiedziane, że mało co można dodać. Dodałbym jedynie tyle, że w razie zwycięstwa Litwinów nad Francuzami zapewniają oni sobie co najmniej wyjście z grupy na 2 miejscu, a może i 1 miejsce jeśli wygrają z Hiszpanią. Więc mają o co grać. Są w bardzo dobrej formie - co widać po wynikach i praktycznie zero osłabień.

K 23

kajzer

Użytkownik
Polska U18 - Serbia U18

Typ:1
Kurs:1.54

A teraz trochę eksperymentalnie postanowiłem postawić na rozgrywki juniorskie a z nimi różnie to bywa ale miejmy nadzieje, że się sprawdzi. W ramach kolejnego meczu grupowego mistrzostw europy odbywających się u Nas w Polsce, gospodarze zmierzą się z Serbią a zapomniałem dodać, że są to rozgrywki do 18 lat. Według bukmacherów faworytem będą Polacy, którzy będą mieli po swojej stronie fantastyczną publiczność, która z pewnością doda im skrzydeł. Obserwowałem gre naszych koszykarzy i powiem, że grają naprawdę fajnie tylko niestety często zawodzi skuteczność, w meczu z Chorwacją z która ponieśliśmy jak dodtąd jedyną porażkę, spotkanie było jak najbardziej do wygrania ale nasi fatalnie pudłowali z rzutów osobistych a Chorwaci widząc to z pełną premedytacją co chwile nas faulowali. Myślę, że młodzi Polacy zagrają znowu dobre spotkanie i uda im się wygrać.

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Mówiłem reszta poźniej, ale to był mój bład bo kursy lecą na łeb, na szyje.. Dobrze, że Betsafe jeszcze nie zaniżył! ????
Polska U18 - Serbia U18 Polska@1.75 Betsafe
W Betsafe jeszcze dość dobry kurs.
Polacy pokazali wczoraj charakter i mimo bardzo słabej pierwszej połowy wyciągnęli ten mecz. Wierze w Karnowskiego. Mam nadzieję, że tylko jeden mecz mu nie wyszedł i dzisiaj będzie dużo rzucał i zbierał. Ponitka, Niedzwiedzki i Michalak na dobrym poziomie, a jeżeli zaczną grać jeszcze lepiej to zmieciemy dzisiaj Serbów. Serbia może i ma mocny i wyrównany skład, ale to MY jesteśmy faworytem tego Eurobasketu i dzisiaj im to pokażemy.
7/10
Niemy U18 - Słowenia U18 Niemcy@1.75 Betsafe
Niemcy wczoraj pechowo przegarli z drużyna Chorwacji. W niełatwiej grupie potrafili sobie poradzić z Turcją. Slowenia niczym szczególnym się nie wyróżnia i myślę, ze dzisiaj Niemcy potrzymają szanse na awans dalej.
7/10

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Włochy +31.5 - USA 1.83 ⛔
Bet365
3/10

Włoszki ok, nie szaleją, ale Amerykanki grają poniżej oczekiwań. Z Japonkami +22, z Rosją +23, z Argentyną +34 i z Chinami +3, a było nawet blisko porażki. Dla porównania Włoszki z Chinkami +6, ale za to -21 z Japonią. Jednak Japonki z Włoszkami zagrały wyjątkowo dobry mecz, 16/26 trójek to świetny wynik, głównie to zrobiło różnice. Amerykanki jak pisałem nie szaleją, oczekiwania były dużo większe, sam myślałem przed zawodami, że będzie im lepiej szło. Dziś mecz z Włoszkami, a jutro z Kanadą o 1 miejsce w grupie. Dziś myślę, że mogą trochę odpuścić, bo wygrana z Włoszkami to raczej pewna sprawa (choć z Chinkami też miało być spokojnie), więc różnica nie jest tak istotna.

Argentyna -2.5 - Słowenia 1.85 ✅
Bwin
3/10

over 131.5 1.85 ✅
Bwin
3/10

Obie ekipy to outsiderzy, ale jednak Argentyna jest lepsza i powinna spokojnie rozwalić Słowenię. Do tego spodziewam się dużej ilości punktów, bo zwłaszcza Argentynki naprawdę potrafią rzucać, a obrony obu ekip nie powalają na kolana.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Francja -7.5 - Rosja 1.83 ✅
Bet365
4/10

Się zastanawiałem i się zastanowiłem. Francja dobrze gra - Łotwa +20, Czechy +23, Włochy +2, Litwa +5. Tylko Hiszpania -9, ale Hiszpanie są mocni fest. Rosja nie szaleje tak, z Włochami blamaż, z Litwą porażka, wygrana z Ukrainą, 35 w plecy od Hiszpanów, wczoraj wygrana z Łotwą, ale łatwo nie było. Francja gra o 2 miejsce, które pozwoli im trafić na słabszych rywali. A okazja na zajęcie 2 miejsca jest dobra, bo Litwa dziś gra z Hiszpanią i im po wygraną będzie ciężko. Także myślę, że żadnego odpuszczania nie będzie i pokryją to handi.

Grecja -23.5 - Finlandia 1.85 ⛔
Bwin
5/10

Grecy z czwórki walczącej o 13-16 są zdecydowanie najmocniejsi i tyle. Z Ukrainą +26, z Czechami +28, dziś powinno być podobnie. Mają największy potencjał i go pokazują. Nawet Polakom sprawili kłopoty. Finlandia to najsłabsza ekipa tych mistrzostw obok Czechów i tu nawet przewaga ponad 30 punktów mnie nie zdziwi. Bet365 ma 25.5 handi, także warto się pospieszyć ;)

I póki co 2 bety z Dywizji B:

Austria - Szwajcaria -7.5 1.83 ✅
Bet365
3/10

Rumunia -12.5 - Norwegia 1.83 ✅
Bet365
3/10

Nie mam czasu teraz na opisy, a zanim będę miał czas to już się mecze zaczną.

Otrzymane punkty reputacji: +2
B 493

bodescu_wampir

Użytkownik
OK, nowy dzien ????

Luksemburg-Portugalia U18 dyw B typ over 131.5 pts @1.83 10/10 ✅ bet365

Boj miejsca 9-18. Obydwie ekipy nie zachwycaja na tych mistrzostwach. LUX jedna z najslabszych obron do tej pory srednia straconych pts 91.66 ppg zdobytych pts 69 ppg (dogrywi z Gruzja nie licze). Widac zatem, ze zespol nie koncentruje sie na obronie i dosc duzo pts rzuca.

Naprzeciw ekipa z Portugalii , tora juz na tych mistrzostwach ograla wyraznie srednich anglikow i przegrala minimalnie ze srednimi belgami. Zdecydowanymi faworytami sa portugalczycy i choc statystyki tego nie potwierdzaja, to widac iz w kazdym meczu przynajmniej do 3 kwarty walczyli jak rowny z rownym.

Linia wg mnie powinna byc okolo 140 pts, wiec uwazam to za okazje... mysle, ze im blizej meczu tym linia bedzie wieksza...

Pozdrawiam

Austria-Szwajcaria U18 dyw B typ Szwajcaria -7 pts @1.87 9/10 ✅ betsson i Szwajcaria -3.5 pts 1 half @1.87 9/10 ✅ betsson

Austria to byc moze najslabsza ekipa mistrzostw. Slabiutcy rumuni do przerwy ograli Austrie roznica 19 pts. Austria to zespol bez lidera, grajacy na fatalnej skutecznosci, chlopcy do bicia.

Szwajcaria to zespol, ktory potrafi zagrac na conajmniej srednim poziomie. Lider zespolu to czarnoskory Clitnt, ktory zdobywa 15ppg i 14.5rpg, do tego Gaillard 14ppg i tworzy sie grozny duet dla inncyh zespolow a dla takiego slabeucza jakim jest austria to jest zabijczy duet ???? . Szwajcarzy graja powyzej oczekiwan. Dzis dostana zespol gdzie beda mogli pocwiczyc zagrania... Ogromna przewaga na deskach, ktora przelozy sie na wynik to kolejny argument aby grac na szwajcarow.

Otrzymane punkty reputacji: +4
zapala81 228

zapala81

Użytkownik
Rumunia U18-Norwegia U18 dyw B typ over 128.5 pts @1.83 sportingbet ⛔
na szybko bez analizy bo mecz zaraz się zaczyna.
// 79-49 // 9-9 ostatnia kwarta.... całe szczescie udało się złapac linie 126.5

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Rosja u18 @4,2 Unibet
Francja wczoraj wygrała z Litwą i awans już pewny do ćwierćfinałów. Rywalizuje jeszcze o 2.miejsce w grupie właśnie z Litwą, ale Litwa gra dzisiaj z liderem grupy - Hiszpanią. Jeżeli Francja wygra z Rosją to i tak musi liczyć na wygraną Hiszpanów, żeby zająć 2.miejsce. Jak Hiszpania przegra to wtedy trzy drużyny mają 4-1 i liczą się punkty w meczach między nimi. Tutaj Francja nie wygląda dobrze bo ma z Litwą +5 a z Hiszpanią -9 zatem bilans -4.
Zatem wg mnie Francja mecz może odpuścić i liczyć na wygraną Hiszpanii. Dlatego pograne średnią stawką.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Łotwa +12.5 - Italia 1.83 ✅
Bet365
4/10

Łotwa ML 6.80 ⛔
5dimes
2/10

Nie widzę powodu, by Włosi mieli ten mecz jakoś bardzo cisnąć. Z drugiej strony nie widzę też powodów by Łotysze mieli się spinać. Ale to przed Włochami 1/4 finału i ciężkie mecze, więc odpoczynek się przyda. Włosi jeżeli nie przegrają z Łotyszami 25 punktami to tak czy siak wejdą dalej, 4 miejsce w grupie mają zapewnione, wyżej też nie będą. Więc dlaczego nie odpocząć. Łotysze grają tu już o honor właściwie, potem im zostanie o 9-12. Łotyszy pewno sporo we Wrocławiu, mają niedaleko, a lubią jeździć. Więc spróbuję tu coś potypować, choć może okaże się, że moje kombinowanie było sztuką dla sztuki.

I ostatni typ (prawdopodobnie) na dziś z męskiego basketu.

Luksemburg - Portugalia
over 131.5 1.84 ✅
Betsson
3/10

Luksemburg nawet potrafi rzucać, z Gruzją wrzucili 98. A Portugalia to drużyna pokroju Gruzji. Anglii wrzucili 74, Estonii 65. Tutaj powinni spokojnie wrzucić z 80-90. A Luksemburczycy reszte dorzucą, spokojnie.

Dobra jednak jeszcze jeden, bo mi się typ w Betssonie spodobał ;)

Luksemburg over 61 1.87 ✅
Betsson
3/10

Jak wyżej. Luksemburg z Bułgarią 59, z Węgrami 58, z Gruzją 101. Portugalia jest słabsza od Bułgarii i Węgier, poza tym dziś otwarty mecz wg mnie będzie.

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom