>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Turnieje Młodzieżowe Kobiet i Mężczyzn 2011

Status
Zamknięty.
c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
olo 2,4K

olo

Użytkownik
Holandia - Włochy 1.50 ✅
Bwin
5/10

Holandia -4.5 1.85 ✅
Bwin
3/10

Holenderki mocniejsze niż Włoszki w mojej opinii, świadczą o tym choćby mecze poprzednie. Włoszki bez zdecydowanej liderki, zawodniczki, która bierze ciężar gry na siebie. Średnio sobie radzą z bronieniem podkoszowych, a czołowe Holenderki to właśnie wysokie zawodniczki. W dodatku muszą wygrać, żeby być spokojne o 1/4, a Włoszki już nie grają o nic.

Francja - Belgia 1.83 ✅
Bet365
3/10

Wygrały z Belgijkami przed Euro raz, więc dlaczego nie mają wygrać teraz. Zwłaszcza, że radzą sobie na Euro dobrze.

Serbia - Czechy 1.52 ✅
Bet365
3/10

Do tego meczu później dołożę może jeszcze jakąś stawkę albo typ z handi. Jeżeli Holandia wygra, a wygra, to Serbia musi wygrać ten mecz, żeby zająć 3 miejsce w grupie. Czwarte to zawsze ryzyko gry z Hiszpanią, która zapewne wygra ze Szwecją. Więc jeżeli Hiszpania wygra, to dodatkowa stawka na Serbki, bo kto by chciał grać z Hiszpankami jak są Szwedki do wyboru. Także napiszę coś o tym meczu jeszcze koło 20 zapewne.

Polska - Rumunia
under 111.5 1.85 ✅
Bwin
3/10

Ani jedna, ani druga ekipa nie umieją za dobrze rzucać, więc wychodzi mi under.

Hiszpania - Szwecja
over 122.5 1.85 ⛔
Bwin
5/10

Dwie tak dobrze grające i tak dobrze rzucające ekipy nie pokryją overa :?: Nie wierze.

Otrzymane punkty reputacji: +5
olo 2,4K

olo

Użytkownik
I Dywizja B:

Luksemburg - Austria 1.50 ✅
Bwin
5/10

Luksemburg -4.5 1.85 ✅
Bwin
3/10

Austriaczki mają wyższy skład, to jedyny mankament typu. Ale nie mają takich liderek jakimi są Hetto (zwłaszcza) i Marcus, które dobrze rzucają, dobrze zbierają, są często faulowane i rzucają dobrze wolne. Powinny sobie spokojnie poradzić tutaj z Austriaczkami.

Grecja - Finlandia 2.02 ⛔
Bwin
3/10

Greczynki mają w składzie 8 zawodniczek, które grały na ME U20 i zajęły tam 3 miejsce. Z tym, że póki co nie ma jakiegoś pokazu mocy. Dziś nadeszła na niego pora. Przyda się bardzo wygrana z mocną Finlandią. Izrael i Łotwa wygrają swoje mecze, więc jeśli Greczynki przegrają to spadną na 3 miejsce, co oznacza grę z Białorusią lub Chorwacją, dobrymi ekipami. Jeżeli wygrają to Niemcy lub Portugalia. Jeżeli Finki przegrają to i tak grają z Niemcami lub Portugalią, więc nie robi w sumie tak bardzo. I tak rywala poznają dopiero po swoim meczu.

Otrzymane punkty reputacji: +4
c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
no to trzy sprostowania do Twoich typów Olo (jak ktoś się sugeruje nimi to niech troszkę uważa na te mecze):
1. Holandia - Włochy
Włoszki wciąż mają szanse na awans. Muszą wygrać minimum 10 punktami z Holenderkami i liczyć na wygraną Serbii z Czechami. Wtedy mała tabelka i Włoszki w niej mają +3 (jeżeli wygrają o 10pkt), Holandia +2 i Czechy -5 i wchodzą Włoszki. Oczywiście nie twierdzę że tak będzie. Ja też stawiam na Holandię dzisiaj, ale teoretyczne szanse Włoszki posiadają ????
2. Francja - Belgia
Piszesz że Francja pokonała Belgię przed ME. Jednak była to drużyna Francji U19 - więc troszkę inna niż ta tutaj. Jedyny wynik jaki znalazłem między tymi zespołami to wygrana Belgii nad Francją 49:46. No ale i tak to bardzo wyrównane zespoły, więc może być w jedną albo w drugą stronę wynik.
3. Serbia - Czechy
Jeżeli Holandia wygra to oczywiście Serbia będzie walczyć o 3.miejsce i najlepiej dla niej wygrać. Ale nawet jak przegra z Czeszkami 5 punktów to i tak będzie miała to 3.miejsce. Bowiem gdy Czeszki wygrają to 3 zespoły (Holandia, Serbia i Czechy) będą miały taki sam bilans czyli 2/3. Mała tabelka i wg niej:
Serbia +9 i np. -5 = +4
Holandia +12 i -9 = +3
Czechy -12 i np. +5 = -7
Więc teoretycznie Serbia może odpuścić końcówkę spotkania i przegrać minimalnie a i tak będzie miała 3.miejsce.
Jeżeli coś pomyliłem to sorry i jedna rada dla wszystkich: najlepiej samemu sprawdzać zanim się pogra ???? Ja też myślałem że Włoszki już dzisiaj grają o nic i zagrałem na Holandię dosyć konkretnie a potem nagle zonk i jednak mają o co grać ????

olo 2,4K

olo

Użytkownik
no to trzy sprostowania do Twoich typów Olo (jak ktoś się sugeruje nimi to niech troszkę uważa na te mecze):

1. Holandia - Włochy
Włoszki wciąż mają szanse na awans. Muszą wygrać minimum 10 punktami z Holenderkami i liczyć na wygraną Serbii z Czechami. Wtedy mała tabelka i Włoszki w niej mają +3 (jeżeli wygrają o 10pkt), Holandia +2 i Czechy -5 i wchodzą Włoszki. Oczywiście nie twierdzę że tak będzie. Ja też stawiam na Holandię dzisiaj, ale teoretyczne szanse Włoszki posiadają ????

2. Francja - Belgia
Piszesz że Francja pokonała Belgię przed ME. Jednak była to drużyna Francji U19 - więc troszkę inna niż ta tutaj. Jedyny wynik jaki znalazłem między tymi zespołami to wygrana Belgii nad Francją 49:46. No ale i tak to bardzo wyrównane zespoły, więc może być w jedną albo w drugą stronę wynik.

3. Serbia - Czechy
Jeżeli Holandia wygra to oczywiście Serbia będzie walczyć o 3.miejsce i najlepiej dla niej wygrać. Ale nawet jak przegra z Czeszkami 5 punktów to i tak będzie miała to 3.miejsce. Bowiem gdy Czeszki wygrają to 3 zespoły (Holandia, Serbia i Czechy) będą miały taki sam bilans czyli 2/3. Mała tabelka i wg niej:

Serbia +9 i np. -5 = +4
Holandia +12 i -9 = +3
Czechy -12 i np. +5 = -7

Więc teoretycznie Serbia może odpuścić końcówkę spotkania i przegrać minimalnie a i tak będzie miała 3.miejsce.

Jeżeli coś pomyliłem to sorry i jedna rada dla wszystkich: najlepiej samemu sprawdzać zanim się pogra ???? Ja też myślałem że Włoszki już dzisiaj grają o nic i zagrałem na Holandię dosyć konkretnie a potem nagle zonk i jednak mają o co grać ????

Co do Włoszek to faktycznie. Jednak sam piszesz, że grasz na Holandie. W mojej opinii Holenderki są na tyle mocniejsze, że powinny i tak pokonać Włoszki dość izzi.

Co do Francuzek, to już na gadu Ci pisałem, pokonały Belgię, news tutaj:
http://www.eurobasket.com/Belgium/basketball.asp?NewsID=232584&amp;amp;Women=1
Była to drużyna U18 przygotowująca się do tych mistrzostw.

A co do Serbii to faktycznie przeoczyłem też, pardą. Z tym, że dodam, że nie podejrzewam Serbek o kombinowanie, bo wiadomo jak to jest jak się odpuszcza, meecz może wymknąć się spod kontroli i zamiast 5 punktów jest 6 i Hiszpania w 1/4.

malin157 78,8K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
mi dzisiaj najbliżej do grania Rosjanek (-18,5)... ✅
ponieważ w końcu się odblokowały wygrywając bardzo wysoko z Ukrainkami.
a Litwinki są najsłabszym zespołem w dywizji A, od pierwszego meczu wygranego z Polską kompletne zero, wysokie porażki ze Słowenkami, Ukrainkami i Słowaczkami.
Zastanawia mnie tylko czemu ciągle spada linia handi w tym meczu... (z 21,5 na 18,5)
a w dywizji B zastanawiam się nad zagraniem Anglii (choć handi 24,5 jest jednak dość wysokie) ⛔, Szwajcarki są mega słabe, baty od każdego. no i zastanawiam się nad zagraniem Luksemburga ✅, kurs elegancki uważam, martwi tylko krótka ławka.
co sądzicie?

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
no typy na Holandię i Serbię mam takie same, jedynie piszę to małe sprostowanie, żeby inne osoby co się nie znają i nie liczą tego wszystkiego się nie wkopały a potem z pretensjami pisały typu: &quot;a jednak Włoszki awansowały a pisaliście że nie mogły już&quot;

a ten link co podajesz ze spotkania Francja - Belgia to tam pisze jak byk U19 przy Francji ! No chyba że na eurobaskecie się pomylili i źle oznaczyli tą drużynę.

malin157:

Rosja powinna faktycznie pojechać Litwinki, jednak trochę mi się ich gra nie podoba. Bardzo nierówno grają Rosjanki. Wygrać wygrają ale czy przebiją handi to nie wiem.

handi Anglii nie ruszam - prowadziły bez problemu wysoko z Austrią (+24 po połowie) i trener wpuścił rezerwy i te przegrały drugą połowę 24:36. Wiem, że Szwajcaria bardzo słaba, ale obawiam się identycznego scenariusza jak w spotkaniu Anglia-Austria.

malin157 78,8K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
no właśnie zastanawiam się czy w tej dywizji B nie zaczekać na live i pograć handi do połowy, bo Angielki rozjadą te Szwajcarki bez dwóch zdań, tylko zawsze pozostaje co zrobi trener w 4Q, odwieczny problem :]
jak Luksemburg widzisz?
co do Rosjanek, wiadomo martwi ich dotychczasowa gra, ale potencjał jest spory, myślę że teraz już pójdzie do przodu, wyniki Litwy: Polska +3, Słowenia -16, Hiszpania -52, Ukraina -18 i Słowacja -29.
Jakoś nie chce mi się wierzyć by coś tu jeszcze nagle ugrały i chyba wejdę w to handi ;)
aha, no i w betssonie ciągle trzymają +17,5 na Szwedki ✅ (wszędzie pospadało do 14,5) a różnicy aż takiej nie ma między tymi ekipami by się taki pogrom szykował...

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Luksemburg widzę tak samo jak Olo, czyli powinien wygrać. Austria wyższa ale mega padakę gra a ich osobiste na poziomie 39/80 (48,8 %) to żenada.
Bardzo podoba mi się typ na Grecję, która musi dzisiaj wygrać by zająć 1./2.miejsce i trafić na słabszy zespół w ćwierćfinałach - tak jak to Olo opisał! Jak przegrają to spadają na 3.miejsce i wtedy już zdecydowanie gorzej.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Ciekawy jestem czy Turcja nie będzie kombinować/kalkulować by zająć 4.miejsce. Dla nich to chyba obojętne czy w ćwierćfinale zagrają z Belgią czy Francją (i tak nie wiedzą na kogo trafią bo grają wcześniej) bo obie ekipy bardzo mocne i podobny poziom prezentują. A jak uda się przejść ćwierćfinał to zdecydowanie lepiej grać z każdą inną drużyną niż Hiszpania ???? Więc dzisiaj Turcja może przegrać 6-13 punktami i będzie miała 4.miejsce w grupie.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Kilka typów na dzisiaj:
Francja - Polska, Francja -22,5 bwin 6/10 81:54 ✅
Polska na tych Mistrzostwach nic dobrego nie pokazała. Przed mistrzostwami zagrała towarzysko z Francją i przegrała tak: Polska - Francja 19:60 (8:8, 10:18, 0:18, 1:16). Nie wiem co by się musiało stać by nagle Polska była w stanie nawiązać walkę z nimi. Ostatnie zwycięstwo Francji nad Belgią 68:48 zrobiło na mnie bardzo duże wrażenie (szczególnie tablica wygrana 42:24).
Jedyny minus tego typu to taki że Francja może odpuścić końcówkę, no ale może do tego czasu uda się zagrać kontrę? ????
Ukraina - Litwa, Ukraina -9,5 bwin 6/10 63:68 ⛔
Kilka dni temu obie ekipy grały ze sobą i Ukraina bez problemów wygrała 59:41 (w zbiórkach 62:47!). Litwa to zdecydowanie słabsza ekipa.
Hiszpania - Holandia, Holandia +26,5 bwin 5/10 88:50 ⛔
Hiszpania jest mega mocna i dotychczas bez większych problemów wygrywała. Jednak jak trafiła na nieco silniejsze ekipy to już nie było takiej miazgi - z Turcją 69:57, ze Szwecją 58:47. Holandia w mojej opinii aż tak słaba nie jest by tutaj przegrywać blisko 30 punktami. Z Francją przegrała 60:67 a z Belgią 54:71. Liczę, że skończy się wygraną Hiszpanii w okolicach 17-22 punktów. Jasne że mogą wygrać wyżej ale z drugiej strony teraz już tylko mocni przeciwnicy będą i lepiej oszczędzać siły i rotować składem.
Z dogów ciekawie wyglądają kursy na Słowację (2.7) ⛔ oraz Grecję (2.95) ✅. Słowacja kilka dni temu pokonała Rosję, pytanie czy jest w stanie to powtórzyć. Grecja to zespół, który z całą pewnością może pokonać Białoruś.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
i jeszcze dwa typy z u16:
Belgia - Polska, Belgia -13,5 Fonbet 6/10 69:40 ✅
Polska wczoraj zaprezentowała się fatalnie, porażka 41:58 ze Słowacją (która przecież potęgą nie jest), z czego w zbiórkach Polki przegrały 36:65 !!! Nikola Dudasova, zanotowała wczoraj 15 zbiórek a ma tylko 1,69m wzrostu !!! No śmiech na sali. Dodatkowo w towarzyskich Polska dostawała baty od Włoszek: 49-76, 59-69, 49-65.
Belgia to bardzo mocna drużyna (wygrała mocno obsadzony turnieju w Turcji, gdzie pokonała m.in Rosję i Francję). Wczoraj zanotowała porażkę ze Szwecją i dzisiaj będzie mega mobilizacja.
Szwecja - Słowacja, Szwecja @1.6 toto i fortuna 5/10 63:50 ✅
Wczoraj obie ekipy zanotowały zwycięstwa. Jednak to wygrana Szwecji robi duże wrażenie! Szwedki pokonały jednego z kandydatów do medalu. Słowacja natomiast wygrała ze słaba Polską. Wyników spotkań przed mistrzostwami nie znalazłem. Widzę natomiast że Fonbet oferuje tutaj na 1 kurs 1.3 - i taki wydaje mi się prawdziwy. Ten 1.6 to wg mnie value.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Luksemburg -18.5 - Szwajcaria 1.85 ⛔
Bwin
4/10

Luksmeburg jest dużo lepszy. Szwajcarki są naprawdę beznadziejne. One przegrały 14 punktami z Austrią nawet, to już jest naprawdę bardzo, bardzo słabo. Luksemburg to potęgą też nie jest, niemniej jednak wygrywają tutaj mecze ze słabiakami, a Szwajcaria właśnie do słabiaków należy.

Finlandia - Portugalia
over 118.5 1.85 ✅
Bwin
3/10

Finki lubią overowe mecze, oj bardzo lubią. Dziś szykuje im się spokojna wygrana, choć handi niemałe. Nie wiadomo czy nie odpuszczą trochę w obronie jak będą miały przewagę. A ataku są bardzo dobrze dysponowane i powinny pokryć tu over.

Francja -23.5 - Polska 1.85 ✅
Bwin
4/10

Jak wyżej, Francja przed Euro złoiła nasze fest. Nie widzę powodu, by dziś miało być inaczej. Ostatni mecz Francji to +20 z mocną Belgią.

Słowenia
- Włochy 2.70 ⛔
Bwin
3/10

Słowenki wcale nie są gorsze wg mnie niż Makaronki. W Italii brak liderki, która potrafi zdobyć jakieś większe punkty, wziąć ciężar gry na siebie.

Łotwa - Węgry 2.55 ✅
Bwin
3/10

Podobnie jak z meczem Słowenii, jakoś nie widzę takiej różnicy, a wręcz myślę, że Łotyszki mają niemałe szanse na wygraną.

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Data: 12.08.2011 18:15
Dyscyplina: Koszykowka ME U18B Kobiet
Spotkanie: Białoruś-Grecja
Typ: -6,5 pkt Bialorus
Kurs: 1,85
Bukmacher: Bwin

Analiza
Dziś w spotkaniu cwiercfinalowym mistrzostw europy dywizji b kobiet do lat 18 Bialorusinki spotkaja sie z Greczynkami. Faworytkami bukmacherow sa zawodniczki naszych wschodnich sasiadow. Rzeczywiscie Bialorusinki na tym turnieju spisuja sie duzo lepiej. Warto wspomniec ze przegraly one jak do tej pory tylko jedno spotkanie z niezwykle silnymi Chorwatkami, ktore sa juz w polfinale. Greczynki natomiast jak do tej pory maja na swoim koncie 2 porazki. Z reprezentacjami Izraela i Finlandii. W dzisiejszym spotkaniu cwiercfinalowym Chorwatki pokonaly druzyne Izraelek roznica az 36 punktow! Bialorusinki natomiasst toczyly wyrownana walke z druzyna Chorwacji, ulegajac zaledwie roznica 6 punktow. Izrael natomiasst okazal swoja wyzszosc nad ekipa Greczynek. Pokazuje to ze Bialorusinki sa zdecydowanymi faworytkami tego pojedynku. Reprezentacja Bialorusii od poczatku turnieju spisuje sie bardzo dobrze. Jesli tylko nie zje ich dzis presja oraz zagraja na swoim normalnym poziomie mozemy oczekiwac ze strony tej reprezentacji pogromu nad reprezentacja Grecji. Bialorusinki w tej kategorii wiekowej maja silniejsza ekipe i to one powinny dzis cieszyc sie z awansu do czolowej czworki turnieju.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Francja + Hiszpania + Słowacja 1.85
Bwin
4/10

Francja gra ze Szwecją. I muszę przyznać, że Francuzki mają większe szanse. Szwedki bazują na środkowej Zahui. Francja grała już z jedną ekipą, która w tak dużym stopniu bazuje na środkowej, Belgia i Emma Meesseman. Skończyło się 68-48 i mimo nie za dużej stawki tego spotkania to robi wrażenie.
Hiszpania gra z Belgią i tu również podobna sytuacja jak wyżej, z tym, że na odwrót. Hiszpania grała ze Szwecją i było +11. Hiszpania nie przegrała jeszcze meczu tutaj, te 11 punktów ze Szwecją to najniższa ich wygrana. Dodatkowo Hiszpanki mają od wczoraj 7 godzin więcej odpoczynku, a to też może mieć znaczenie.
Słowacja powinna pojechać Litwę. Niby nie muszą, niby wszystko pod kontrolą, ale Litwinki wymęczyły tylko jeden mecz z Ukrainą tutaj i nie widzę szans na więcej wygranych.

malin157 78,8K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
nie ma na co czekać, bet365 wystawił linie na Rosje u18 i ja ją pobieram -19,5 1.83.
Rosjanki zaczęły w końcu grać, po 4 bardzo słabych meczach odniosły 3 zwycięstwa w walce o utrzymanie,i dzisiaj zniszczą Ukrainki, kilka dni temu wygrały różnicą 29pkt, a od tamtego czasu pokonały też Litwinki różnicą 32pkt i Słowaczki 22pkt. Ukrainki przegrały ze Słowaczkami 11pkt i z bardzo słabymi Litwinkami 5pkt.

Otrzymane punkty reputacji: +3
c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Ja dzisiaj próbuję takie coś:
FRANCJA - SZWECJA, Francja @1,45 (Fortuna) 6/10 80:37 ✅
Tak jak pisałem wczoraj - Francja prezentuje się na tych ME znakomicie, no i ten mecz wygrany 20 punktami z Belgią! Szwedki też prezentują się bardzo dobrze, ale wczoraj już bardzo się męczyły i dzisiaj podobnie jak Olo widzę je już za burtą.
FINLANDIA - GRECJA, Grecja @2,91 (Fortuna) 5/10 45:67 ✅
Wczoraj pisałem, że interesująco wygląda typ na Grecję w spotkaniu z Białorusią. Dzisiaj również bardzo podoba mi się typ na Grecję. Obie ekipy grały trzy dni temu ze sobą i lepsza okazała się Finlandia wygrywając 58:46. Śledziłem tamto spotkanie na live i nie zgodzę się z tym, że Finlandia była aż tak lepsza by teraz stawiać ją w tak mocnej roli faworyta.
Po pierwsze Finlandia zaczęła rewelacyjnie za 3 punkty w tamtym spotkaniu: w pierwszej kwarcie trafione 4 x 3pkt w tym trzy razy trafiła Juvonen. W drugiej kwarcie znowu dołożone 3 x 3pkt. Zatem w pierwszej połowie siedem 3jek celnych. W drugiej połowie już tak nie siedziało, za 3 punkty wpadło tylko dwa razy i... druga połowa przegrana przez Finlandię (no dobra, Finki już niby nie musiały szarżować bo prowadziły ładnie). Jednak Grecja wygrała w tym spotkaniu zbiórkę 33:25 co może być istotne dzisiaj. Poza tym mecz ten miał o wiele mniejszą stawkę niż ten dzisiejszy. Grecja ma potencjał (3.miejsce na u20 dywizji B.). Dzisiaj będzie kryła obwód na 100% i Juvonen nie zanotuje już drugi raz takiej dobrej 1.połowy.
Wczoraj Grecja udowodniła, że jak musi wygrywać to robi to bez problemów.
HISZPANIA - BELGIA, Belgia +15,5 @1,85 bwin 4/10 63:65 czyli 63:80,5 ✅
Tylko czekałem aż to handi skoczy do góry i skoczyło z 13,5 na 15,5. Teraz już mi się podoba by spróbować je zagrać ???? Belgia to mocna ekipa, która już nie raz sprawiła problemy Hiszpanii. Dwa lata temu na ME u16 Hiszpania pokonała Belgię w finale dopiero po dogrywce 57:53! Rok temu na MŚ u17 Belgia wygrała z Hiszpanią 55:54 wygrywając ostatnią kwartę 20:7. Wychodzi na to, że Belgia zupełnie nie siedzi Hiszpankom. Dzisiaj widzę tutaj zwycięstwo Hiszpanii ale nie aż tak wysokie.
Odnośnie typów w spotkaniach o miejsca 13-16 to nie ruszam już.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Turcja - Holandia 1.40
Bwin
4/10

Turcja -5.5 1.85
Bwin
2/10

over 118.5 1.85
Bwin
3/10

Dla Holandii to już bardzo dobry rezultat. Nie mówię, że odpuszczą, ale z Turczynkami nie pograją wg mnie. Mają 3 solidne liderki, które ciągną ekipę do przodu. Zresztą to widać po wynikach, ze Szwecją -2, z Belgią -2, tylko z Hiszpanią -12, ale to już jest wgl półka wyżej. Zresztą Holenderki się o tym przekonały wczoraj jak dostały 50:88 od Hiszpanek.
A co do overa to overy są tak holenderskie, że aż szkoda nie zagrać tutaj tego.

Chorwacja - Łotwa
under 134.5 1.85
Bwin
3/10

Wiem, że to dobrze rzucające ekipy, ale ponoć mistrzostwa wygrywa się obroną.

Do tego co pisałem wyżej o Hiszpankach dokładam tak:

Hiszpania -13.5 1.83
Bet365
3/10

Finlandia - Grecja
over 120.5 1.85
Bwin
2/10

Just like that, jak to mówi Lipski.

Szwajcaria - Austria
under 120.5 1.83
Bet365
3/10

Jak się nie umie rzucać to są undery.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
z u16 takie coś mam:

GRECJA - CZECHY, Grecja @1,8 Fortuna, 6/10 53:43 ✅

Obie ekipy wygrały z Chorwacją i przegrały z Rosją. Dzisiaj ważny mecz bo będzie liczył się do dalszej fazy.
Z Chorwacją Grecja bez problemów wygrała pierwszą połowę 31:18 a potem już tylko kontrolowała grę i skończyło się 68:56. Natomiast Czechy z Chorwacją to już męczarnia, na 30 sekund do końca Czeszki prowadziły tylko 70:68.
Z Rosją oba zespoły przegrały zdecydowanie więc nie ma co porównywać nawet.
Bardziej podoba mi się Grecja a kurs ładny.

BELGIA - SŁOWACJA, Belgia -13,5 Fonbet 5/10 81:49 czyli 81:62,5 ✅

Tak jak wczoraj pisałem, Belgia już jedną porażkę zanotowała i wystarczy. Słowacja aż tak mocna nie jest. Wczoraj 13 punktami przegrała ze Szwecją, a Belgię cenię sobie jednak wyżej. Wg mnie są w stanie wygrać spokojnie 20 punktami.

SZWECJA - POLSKA, Polska +18,5 Fonbet 3/10 40:46 czyli 40:64,5 ✅

Szwecja ma dwa ważne zwycięstwa i dzisiaj gra spotkanie z Polską, która szans na awans już nie ma i wynik dzisiejszego spotkania nie będzie się liczył Szwecji w dalszej fazie. Szwecja zatem nie musi tutaj niczego udowadniać i może dać pograć rezerwom - może się przecież okazać że to jedyna okazja do tego ???? Polki w sparach potrafiły wygrać trzy spotkania z Czeszkami oraz trzy razy z Ukrainkami, więc z ewentualnymi rezerwami Szwecji też powinny nawiązać walkę.

malin157 78,8K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
brawo c1amak ????
świetne typy, to jest kolejny bardzo udany dzień z juniorskimi mistrzostwami w kosza ????
jeszcze tylko Włoszki -15,5.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom