>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Turnieje Młodzieżowe Kobiet i Mężczyzn 2011

Status
Zamknięty.
B 493

bodescu_wampir

Użytkownik
Rosja-Grecja typ over 141.5 pts @1.85 6/10 betsson ✅ i Rosja over 74.5 pts @1.85 7/10 fonbet✅

Wiem, ze jest to bardzo wazny mecz dla Rosjan, ktory musza wygrac jesli mysla o CF. Ruscy graja szybko i ofensywnie, naprzeciw sredniej Grecji powinno wystarczyc do zdobycia wielu pts. NIe wiem na ile beda kontrolowac przebieg spotkania, jednak poprzednie wyniki przemawiaja za overem. Zadna z druzyn dobrze nie broni, wiec tym wieksza szansa na over dla Ruskich, ktorzy rzucac potrafia...

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka
Rozgrywki: ME do lat 16
Spotkanie: HISZPANIA - SERBIA 74:72
Typ: Serbia @3 Totomix lub @3,05 Sportingbet, Stawka: 3/5 ⛔
Opis: Rosja wygrała więc Serbia musi wygrać z Hiszpanią żeby awansować bo jak przegra to będzie miała taki sam bilans jak Rosja ale z Rosją przegrała 83:91 i to Rosja wejdzie w takim przypadku. Czechy wygrały właśnie z Niemcami a że mają również na swoim koncie zwycięstwo 70:67 nad Hiszpanią to mają już pewne 1.miejsce w grupie. Zatem Hiszpania jak wygra z Serbią to ma i tak 2.miejsce. Jak przegra z Serbią to mała tabelka i mamy takie coś:
2. Hiszpania 3/2 +12
3. Serbia 3/2 -6
4. Niemcy 3/2 -6
Hiszpania pokonała Niemcy 54:42. Niemcy pokonali Serbię 74:68.
Niemcy już tego wyniku &#39;-6&#39; nie poprawią, a Hiszpania jak przegra małą ilością punktów (do 8pkt) to i tak zostanie najwyżej z tych drużyn - czyli na 2.miejscu w tabeli.
Więc:
- Serbia musi wygrać żeby awansować
- Hiszpania może przegrać do 8 punktów a i tak ma 2.miejsce
- Jeżeli spotkanie zakończy się zwycięstwem Serbii max 8 punktami to Serbia zajmuje 3.miejsce = czyli Hiszpania i Serbia mogą się spotkać dopiero w finale
Wygrana Serbii małą różnicą punktów pasuje obu zespołom. Ostatnio na ME u20 jak była podobna sytuacja między Niemcami i Turcją to wynik padł taki, który pasował obu zespołom. Może teraz też taki padnie? ????
ps. muszę jednak zaznaczyć, że Hiszpania to wg mnie ostatnia ekipa tutaj która mogłaby kalkulować - ale kto wie, to są ME do lat 16, potem te same zespoły będą grały pewnie za dwa lata na ME do lat 18, i za cztery lata na ME do lat 20 - więc może nadarzyć się jeszcze w przyszłości okazja do &#39;rewanżu&#39;

Otrzymane punkty reputacji: +4
olo 2,4K

olo

Użytkownik
Under na mecz Francuzek fajny ;)

Teraz coś ode mnie.

Belgia -18.5 - Ukraina 1.83 ✅
Bet365
3/10

Belgijki w towarzyskich ogrywały Hiszpanię(+10), Egipt (+22), Francje (+3) czy Turcję (+8). Ukraina się do tych drużyn nie umywa, więc widzę tu pogrom. Belgijki naprawdę są faworytem tego Euro.

Turcja - Szwecja 2.60 ✅
Bet365
3/10

Wyniki sparingów:

Szwecja
Rosja 58-57
Włochy 88-62
Hiszpania 58-68
Francja 53-60
Polska 58-49
Francja 70-68

Turcja
Francja 48-37
Chiny 53-81
Belgia 70-78

Szwedki pokonywały mocne ekipy jak Rosja, Francja czy Włochy. Wg mnie kurs przesadzony na nie. Już myślę, że bliższy prawdy kurs ma Bwin - 2.20, ale 2.60 to przegięcie.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Dobra więcej teraz.

Luksemburg - Finlandia
over 119.5 1.83 ✅
Bet365
4/10

Luksemburg nawet potrafi rzucać. W sparach tak było - Holandia 59:70, Rosja 56:95, Słowenia 59:70.
A Finki tym bardziej potrafią rzucać - Estonia 77:54, Litwa 88:73, Łotwa 74:60, Norwegia 89:45, Dania 75:57. Tylko ze Szwedkami 42:72, ale Szwedki mocne, poza tym każdemu może się słabszy mecz trafić.
Tutaj właściwie nie wiem dla kogo i ile będzie, ale over powinien wpaść spokojnie. Zastanawiam się nad handicapem na Luksemburg, ale to się jeszcze pomyśli.

Niemcy -11.5 - Anglia 1.83 ✅
Bet365
2/10

Problemy z kotuzjami w Anglii jakieś. Mają nadzieję, że się wyleczą, ale w końcu nadzieja matką głupich. A koszykówka to gra dla ludzi inteligentnych, tak mi zawsze trenerka mówiła.

Hiszpania -20.5 - Słowenia 1.85 ✅
Bwin
3/10

Są dużo mocniejsze od Słowenii. Tyle.

Slovenia U18 registered the initial win at the International Tournament.
In Day 1 Russia U18 edged Slovenia U18 71:46. The favorites started strong and opened the game with 20-8. Moreover they added 16-14 in the second period to take 36:24 halftime advantage. Russia also won the third and the last periods in the game. For Slovenia U18 Nina Gabrovsek (168-G-94) scored 15 points and Alina Gjerkes (177-F-94) notched 9.
In Day 2 Holland U18 overcame Slovenia U18 62:58. The Dutch side started with 16-11, but Slovenia needed 12-11 to reduce to 4 points at the halftime. Both teams exchanged the victories in the second half that left the same difference on the board. Richelle Van Der Keijl (196-C-93) paced all the winners with 15 points and 14 boards. For Slovenia Nina Gabrovsek poured in 16 points and Alina Gjerkes netted 15. Ziva Macura (184-F-95) ended up with 15 points, while Rebeka Abramovic (170-G-93) delivered 8.
In Day 3 Slovenia U18 overcame Luxembourg U18 70:59. The latter started better and won the first period 18-16. Slovenia erupted with 23-13 in the second frame to take the 8-point deficit when the teams left the court for the break. Slovenia also added 15-14 and 16-14 in the third and the last periods respectfully to win the initial game. Rebeka Abramovic top-scored for the winners with 22 points and Ziva Macura followed her with 12. Lena Hetto (184-F-93) replied with 23 points in defeat and Schulte posted 13.
Spain U18 wins Torneo Internazionale di Codroipo with 4 participating teams. Spain won over Russia, Sweden and Italy to win the title.
Spain U18 opened the campaign with the win over Sweden U18 68:58. Trailing 1 points at the halftime, Spain needed 23-17 in the third period and 20-15 in the last to seal the victory. For Sweden Amanda Zahui (191-C-93) chipped in 14 points and Allis Nystrom (183-F-93) added 10.
Spain U18 reached the second win at the tournament beating Russia U18 57:51. Spain started the game with 19:16 and added 16-10 in the second frame. Russia bounced back with 17-11 in the third period, but lost the last stanza 8-11. De Alfredo paced all the winners with 13 points and Barcelo posted 9. Razeva posted 17 points in defeat and Zamaraeva scored 14.
In Day 3 Spain U18 rolled over Italy U18 74:40. The guests started with 19-6 and had 29:23 at the halftime. The last quarter became decisive in the game as Spain won 32-6. Andrea Vilaro (178-F-93) stepped up with 18 points and Liobet netted 14. Francesca Melchiori (170-G-93) replied with 8 points in the losing effort.

Otrzymane punkty reputacji: +5
olo 2,4K

olo

Użytkownik
Rosja - Rumunia
under 122.5 1.85 ✅
Bwin
4/10

Rumunki jak przekroczą 40-45 punktów to będę bardzo zaskoczony. Szczerze mówiąc jakieś 32-35 z ich strony by mnie wgl nie zdziwiło. A Rosjanki też nigdy nie są znane z jakiegoś totalnego ataku i zdobywania miliarda punktów, taka szkoła. Raczej wolniejsze przemyślane akcje i dobra obrona. Buki liczą chyba na mega pogrom, ale jakoś mnie to nie przekonuje i łapię under.

Grecja -15 - Łotwa 1.83 ⛔
Bet365
4/10

W Greckiej kadrze jest 8 zawodniczek, które grały na ME U20 i zajęły tam 3 miejsce.
Łotwa w sparingach średnio - z Finkami 60:74, Litwinkami 81:80, z Estonią 98:78. Z tym, że Litwinki i Estonki to naprawdę nie są dobre ekipy.
Grecja zamiast sparingów miała EuroBasket i dobrze im tam szło.

I taki składak na koniec:

Grecja + Chorwacja + Niemcy + Belgia 1.82 ✅
Bwin
3/10

Otrzymane punkty reputacji: +5
olo 2,4K

olo

Użytkownik
Dzień drugi Euro U18 kobiet

Hiszpania -20.5 - Polska 1.85 ✅
Bwin
5/10

Hiszpanki wczoraj spokojne +34 ze Słowenią. Załatwiły sprawe w 2 kwarty, a potem już odpoczynek. Zresztą wgl odpoczywały, najwięcej 23 minuty zagrała jedna zawodniczka. Także było bez szaleństw i przemęczania się. A Polki wczoraj totalna masakra, porażka z Litwą. Teraz to już czarno widzę losy w tym turnieju, bo bez wygranych w następnej rundzie będzie ciężko. A dziś, no cóż, będzie pogrom.

Holandia -5.5 - Słowacja 1.85 ✅
Bwin
4/10

Słowacja pokazała swą potęgę rzucając wczoraj 3 punkty w 1 kwarcie i 32 w całym meczu. Oczywiście Holenderki grają dużo bardziej ofensywnie niż Francuzki, taka narodowa przypadłość chyba w każdym sporcie, swoją drogą ciekawe skąd to się wzięło. Jednak jakoś nie wierzę, że odmieni to oblicze słowackiej ekipy i myślę, że dziś tak samo jak wczoraj przegrają i to pokrywając handi.

Belgia - Włochy 1.60 ✅
Bwin
5/10
Belgia -3.5 1.85 ✅
Bwin
3/10

Wczoraj grałem na Belgijki, pisałem o nich, że są faworytkami tego Euro. I nadal się tego trzymam, bo to mocna ekipa wg mnie. Włoszki wczoraj były faworytkami z Serbkami, ale dały ciała. Dla mnie Makaronki są przereklamowane troche. Wczoraj dały ciała pod koszem i pozwalały Serbkom na sporo. Słabe wolne. A Belgijki mają swoją wysoką liderkę - Meesseman, która bardzo dobrze zbiera i nieźle jak na młodzieżówki rzuca wolne (wczoraj 3 zbióry w ataku, na 18 drużyny, a do tego 7/9 z wolnych). Dziś powinna zanotować równie dobry występ w mojej ocenie i poprowadzić swoją ekipę do spokojnej wygranej.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Składak jeszcze z faworytów:

Francja + Holandia + Belgia + Szwecja 2.88 ✅
Bwin
4/10

O Belgii i Holandii pisałem wyżej. Francuzki zniszczyły wczoraj Słowację i szczerze mówiąc z Czechami powinno być podobnie. Może nie tak niski wynik, ale wygrana izi się zapowiada. Szwedki wczoraj zgodnie z moim planem wygrały z Turczynkami, a Rumunki zaskakująco pokonały Rosjanki. Rumunki wczoraj miały mega farta, bo są słabiutkie pod koszem. Rosjanki miały 21 zbiórek w ataku, ale wysokie Rosji miały straszną skuteczność. Dziś Szwedki dobrze zbierające nawet w ataku powinny im pokazać jak się gra z ponowienia, zwłaszcza Zahui i Fontaine, swoją drogą bardzo szwedzkie nazwiska.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Rosja - Turcja
over 116.5 1.83 ⛔
Bet365
4/10

Nie wierzę, że Rosja zagra drugi tak słaby mecz jak z Rumunią. Po prostu nie wierzę. A jak zagrają lepiej to i rzucą więcej. W sparach i Rosjanki niemało rzucały - 71 ze Słowenią, 95 z Luksemburgiem i 66 z Holandią. Wierzę, że
wczorajszy mecz to tylko wypadek przy pracy Rosjanek i dziś będzie dużo lepiej.

Hiszpania - Polska
over 118.5 1.85 ✅
Bwin
3/10

Pisałem już wyżej, że powinien być dziś pogrom. Wyniku spodziewam się podobnego do wczorajszego meczu Hiszpanek, czyli, że one rzucą coś pod 80. Polska powinna wrzucić im z 45-50 punktów wg mnie, więc na moje wychodzi over.

A i to co pisałem wyżej przy składaku o Szwedkach to w sumie myślę, że można pograć też handi, także:

Szwecja -8.5 - Rumunia 1.85 ✅
Bwin
3/10

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Belgia 1.60 ✅
Bwin
5/10

Belgia -2.5 1.85 ✅
Bwin
3/10

Grania na Belgijki ciąg dalszy. Wczoraj mimo trudności pokazały moc w końcówce i wydarły zwycięstwo pokrywając handicap. Grały bardzo dobrze na desce, zwłaszcza atakowanej, 22 zbiórki w ataku, sama Meesseman miała 10. Serbki też nie szaleją na bronionej desce, Ukrainki zebrały im 22 piłki wczoraj. Z tym, że Belgia poza tą zbiórką ma więcej argumentów koszykarskich po swojej stronie. Chcą wygrać, bo to zawsze jedna wygrana więcej w następnej rundzie, nie odpuszczą, a że są wg mnie lepsze to gram na nie.

Otrzymane punkty reputacji: +4
olo 2,4K

olo

Użytkownik
Włochy -14.5 - Ukraina 1.85 ⛔
Bwin
4/10

Ukrainki -27 z Belgią, -20 z Serbią. Nie są to za dobre wyniki. Włoszki z Serbią -9, z Belgią -8. To już wygląda lepiej. Wczoraj Włoszki bardzo długo trzymały Belgijki, nawet była szansa na wygranie tego, bo dobrze broniły. Nie udało się, bo w końcówce jednak przeważył skil Belgii. Z tym, że Ukrainki odbiegają skilem od Włoszek jednak, także ja widzę wygraną wysoką Makaronek.

Francja -8.5 - Holandia 1.85 ⛔
Bwin
3/10

Francuzki bardzo mocne w obronie. Wczoraj duże wrażenie zrobiły na mnie swoją drugą połową. Do przerwy plecki od Czeszek, a później 2 kwarty 21:8 i 16:8, także jest moc naprawdę. Holenderki wczoraj miały nerwówkę w końcówce, bo Slowaczki grały bardzo dobrze ostatnią kwartę. Co prawda wciąż był dystans, ale wiadomo, że nie można pozwolić przeciwnikom za bardzo się rozpędzić. Jak pozwolą dziś na to Francji to koniec.

Turcja - Rumunia
over 116.5 1.85
Bwin
4/10

Rumunki nie mają super obrony, Szwedki wczoraj to znakomicie pokazały. Rosjanki po prostu nie potrafiły tego wykorzystać. Rumunki są i tak bardzo dużym zaskoczeniem dla mnie. Turczynki powinny wykorzystać dziś to, że Rumunki dużo faulują, bo Turcja dobrze rzuca wolne. To zawsze jakieś punkty. No nie będę pisał dłużej over mi się widzi i tyle.

I dubel z Dywizji A:

Słowenia + Czechy 1.98
Bet365
5/10

B 493

bodescu_wampir

Użytkownik
Lotwa-Rosja typ LOTWA @2.15 8/10 betsson i Lotwa +2.5 pts @1.85 10/10 fonbet i under 142.5 pts @1.85 8/10 betsson

Lotwa prezentuje sie nienacznie gorzej na tych mistrzostwach od Rosjan. Jednak wg mnie dzis przegraja, gdyz prawdopodobnie nie bedzie grac jeden z liderow zespolu u Ruskich Fedorchenko... Ponadto sadze iz mecz bedzie mocno underowy, gdyz Lotwa jest jedna z lepiej broniacych druzyn na tych mistrzostwach...

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
bez urazy ale czlowieku dajesz po raz kolejny 10/10 i jest to wtopione z kretesem. ogarnij cos ze stawkami bo wprowadzasz ludzi w blad przez to.. nie znam sie na danej dyscyplinie ale widzac ze ktos niby jako &quot; znawca&quot; daje 10/10 to chyba wie co pisze a tu taka mina. pozdrawiam i radze troche dystansu na przyszlosc

malin157 78,8K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
rusza druga faza mistrzostw europy kobiet do lat 18, powoli buki wystawiaja kursy

troche moich przemyśleń...
Francuzki do tej pory bilans 3:0,
wszystko zgodnie z planem,
Włoszki słabiutka postawa,
wygrały tylko ze słabą Ukrainą,
nie dziwi porażka z Belgią
ale z Serbkami powinny były bardziej powalczyć
Francja 1.28 ✅
-7 1.83 zwrot
Belgijki poradzą sobie z Czeszkami,
ale nad handi 14,5 jeszcze muszę się zastanowić
Belgia 1.12 ✅
Szwedki zdecydowanie wygrają ze słabymi Słowenkami,
było handi 13,5 z rana, teraz już wzrosło na 15,5
ale nadal można to grać
Szwecja 1.12 ✅
Szwecja -13,5 1.85 ✅
Turczynki też powinny pokonać nasze
Turcja 1.20 ✅
na Hiszpanki trzeba zaczekać na handi do przerwy, bo 40-kilka punktów na mecz nie ma sensu.
w dywizji B podobnie, Chorwatki i Finki powinny wysoko wygrać, ja poczekam na handi do przerwy.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Rosja - Słowacja +15.5 1.83 ✅
Bet365
3/10

Rosjanki dają bardzo ciała na tym turnieju. Z Rumunią -2, z Turcją -5, ze Szwecją -24. Słowaczki tak samo - z Francją -23, z Holandią -7, z Czechami -9. Obie ekipy bez szału. Jakoś nie widzę tak wielkiej różnicy między tymi ekipami, żeby to było aż 16 punktów. Słowacja z Rosją to będzie raczej defensywny mecz, mniejsza ilość punktów, a co za tym idzie mniejsze różnice, tak wg mnie.

Rumunia - Hiszpania
over 125.5 1.85
Bwin
4/10

Hiszpanki gromiły póki co:

vs SLO [W] 76-42
vs POL [W] 93-37
vs LTU [W] 94-42

Prawie 88 punktów na mecz średnio. Rumunki średnio tracą 61, ale dla przykładu Szwecja, mocniejsza niż Rosja i Turcja, rzuciła im 79. Myśle, że Hiszpanki rzucą tutaj ponad 80, a Rumunki dołożą reszte.

Belgia -15.5 - Czechy 1.85 ⛔
Bwin
3/10

Czeszki mają spore problemy pod koszem, pozwalają rywalkom na dużo w ataku, zwłaszcza na desce. Słowaczki zebrały im 30 piłek w ataku. A Belgia pod koszem mocna, w 3 mecze 51 zbiórek w ataku, z czego sporo ponowień wykoszystanych. Tutaj upatruję głównej przewagi i to takiej, która zadecyduje o wysokiej wygranej.

I jeszcze daję:

Szwecja -15.5 - Słowenia 1.83 ✅
Bet365
3/10

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Anglia + Luksemburg + Białoruś 2.19 ✅
Bwin
4/10

Austria i Szwajcaria są cieniutkie. Austria miała jeden mecz -9 tylko dlatego, że grała z równie słabą Norwegią. Anglia wyższy level. A o Szwajcarii to wolę nie pisać, masakra totalna. W 3 meczach rzuciły 106 punktów, cienizna. Luksemburg lepszy zdecydowanie. A Białoruś na dokładkę do tripla bo lepsze od Portugalii i tyle.

Anglia -6.5 1.85 ✅
Bwin
5/10

Luksemburg -7.5 1.85 ✅
Bwin
4/10

Oba typy jak wyżej w triplu, tylko, że z handicapami. Dla mnie naprawdę łatwo powinny siąść te typy, zwłaszcza Anglia, bo na tle tych ekip są niezłe.

Norwegia - Finlandia
over 127.5 1.85 ⛔
Bwin
4/10

Finki tutaj powinny zniszczyć spokojnie Norweżki, myślę, że coś pod 8 dyszek rzucą, a Norweżki resztę. Te ponad 40 są w stanie rzucić, zwłaszcza, że Finki niespecjalnie się troszczą o obronę.

Otrzymane punkty reputacji: +10
c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Olo, uwaga na tą Anglię, z tego co widzę to ich najlepsza zawodniczka - Christina Gaskin - nie grała w ostatnim spotkaniu z Białorusią - nie wiem dlaczego, ale jeżeli kontuzja i dzisiaj też nie zagra to duże osłabienie, nie dość że najlepsza w dosyć słabej drużynie to i najwyższa, a Austria ma wyższe zawodniczki - to może zrobić różnicę dzisiaj.
ja czekam na live, może ktoś da (bwin, b365)

malin157 78,8K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
mi z tych dwóch spotkań o miejsca 13-16 w dywizji B rozpoczynających się o 13:45 bliżej do zagrania Luksemburgu, w unibecie nadal jest dość niska linia 6,5 (1.80). W sparingach przed mistrzostwami grały ze Szwajcarkami kilka razy i radziły sobie bardzo dobrze.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Hiszpania - Turcja
over 124.5 1.83 ✅
Bet365
4/10

Nadal uparcie będę grał na over Hiszpanek. Wczoraj bardzo rażąca nieskuteczność, zwłaszcza spod kosza. W ataku 29 zbiórek, a mało punktów z ponowienia. No nie mówię już o tym co wczoraj Rumunki odstawiły. Ale dziś Turcja powinna jednak te 40 przekroczyć, a Hiszpanki myślę, że zagrają lepszy mecz niż wczoraj, więc wychodzi over dla mnie.

Słowenia - Rumunia 1.50 ✅
Bwin
4/10

Po tym co wczoraj odstawiły Rumunki nie mogę nie zagrać przeciwko nim. Ja wiem, Hiszpania, mocny przeciwnik, ale żeby 25 punktów w 40 minut:?: 9/49 z gry:?: To już przegięcie totalne. Słowenia z tą samą Hiszpanią rzuciła 42 punkty i miała z gry 13/49, a do tego 10 trafionych wolnych więcej. Lepiej sobie radziły i tyle. No ja nie widzę sposobu, żeby Rumunki wygrały.

Serbia - Francja 2.95 ⛔
Bwin
3/10

Dla mnie kurs przeszacowany, nie widzę aż takiej różnicy.

Belgia -7.5 - Holandia 1.83 ✅
Bet365
2/10

Lekko, ale spróbuję. Są mocniejsze wg mnie, pytanie czy nie odpuszczą końcówki jak wczoraj, dlatego lekko.

Ukraina - Rosja 2.70 ⛔
Bwin
3/10

Po takim kursie trzeba spróbować, zwłaszcza, że Rosjanki grają słaby turniej. Bet365 ma 2.00 i to jest bardziej poprawny kurs wg mnie.

malin157 78,8K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
overa w meczu Hiszpanek ponownie bym nie ryzykował.
według mnie Słowaczki (1.71) to najlepszy bet dzisiejszego dnia.
Litwinki tak jak zaczęły od wygranej trzema punktami z Polkami tak się skończyły, świadczą o tym wysoka przegrana ze Słowenkami i baty od Ukrainy (była też porażka z Hiszpankami) . Słowaczki miały silną grupę w pierwszej fazie, pewnie w nieco słabszej odniosły by zwycięstwo, dla mnie Litwinki główny kandydat do zajęcia ostatniego miejsca.

Otrzymane punkty reputacji: +1
olo 2,4K

olo

Użytkownik
Składak:

Austria + Szwecja + Słowenia + Finlandia 2.23 ✅
Bwin
4/10

O Słowenii pisałem, Szwedki pojadą po Polkach, Austriaczki pokonają jeszcze słabszą Szwajcarię, a Finki to jedna z mocniejszych ekip na Euro, a na pewno mocniejsza niż Łotwa.

Finlandia -6.5 - Łotwa 1.85 ⛔
Bwin
3/10

Nie pierwszy raz już daję na Finki, bo wg mnie są tu jedną z mocniejszych ekip, a na pewno mocniejszą od Łotwy.

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom