_beafraid
Użytkownik
Spójrzcie sami, jak zalane są boksy, a co dopiero będzie na torze, oj może być dzisiaj różnie.. -> https://www.facebook.com/martinsmolinski84/videos/1460600203966305/
z tego co wiem do godziny 17 ma padać deszcz, pytanie czy organizatorzy dadzą radę w dwie godziny przygotować tor pod siebie ????jak tam z tym torem ? pojadą dziś ? orientuje się ktoś ?
Jeśli Szwedzi w kwestii przygotowania toru po opadach będą działać tak jak w Elitserien to spokojnie powinni objechać zawody. W lidze szwedzkiej niejednokrotnie przekłada się start zawodów o godzinę czy nawet więcej a w tym czasie organizatorzy robią tor.Łopaciński pisał, że chmury mają się przesunąć i ma być luz, także chyba pojadą
Na betsonie masz dwudrogowo +4 po kursie 2,03 na szwabów. A na sportingbecie +6,5 po 1,7. Polecam to drugie ????LOKATA
USA - NIEMCY (+5)
TYP: 2
@1,85 Bet365
Niestety, za ostatnią lokatę nie dostałem reputek, więc jeśli to po dziś się nie zmieni, więcej lokat nie będzie. ????
Już widząc kursy na zwycięstwo DPŚ wiedziałem, że tu będzie value, ale spodziewałem się jednak nieco więcej, niż @2,5 na Niemców w tym pojedynku. Jednak w zabezpieczenie +5 można ładować grubo. Jedyna przewaga USA to Greg Hancock, który w tym sezonie nie jeździ wcale nadzwyczajnie. Dziś może tracić punkty chociażby na Lindbäcku, Jonssonie, Doyle'u czy Holderze. W związku z tym również joker w jego wykonaniu może nie dać 6 punktów. Przewiduję jakieś 16-17 punktów w jego wykonaniu. Niby nieźle, ale jak dla mnie pozostali Amerykanie to punkty jedynie na trupach mogą zdobywać. Każdy Niemiec jest od nich lepszy. Smoliński to od lat ich lider i tu nie powinien mieć problemów z objeżdżaniem Amerykanów, fajnie w tym sezonie pokazali się Huckenbeck i Kroner. Myślę, że tę trójkę stać nawet na pojedyncze urywanie punktów Szwedom (Ljung? Lindgren?) czy Australijczykom (Masters). Nie mam przekonania do Woelberta, w jego miejsce wolałbym Buscha albo Grobauera, ale nawet on powinien radzić sobie z Amerykanami.
Podsumowując - Greg zrobi 17 punktów w 6 biegach. Zakładając, że w każdym z tych biegów Niemiec przywiezie 0 mamy 17-5 po 6 biegach. Pozostaje 14 biegów, w których Niemiec musi przyjechać przed Amerykaninem. Wtedy byłoby 17-19. Jeśli jednak ktoś ma urywać punkty Szwecji i Australii, to stawiam zdecydowanie na Niemców, stąd też ten kurs to dla mnie nieporozumienie i ja ładuję.
Btw: jak ma być pod koło, to nie widzę tych 17 punktów Hancocka.