T
126
tajemniczy
Użytkownik
Bukmacher Fortuna, więc tak jest podatek, ale myślę że podobny typ da rade też wyłowić u bukmacherów bezpodatkowych. Mówiąc typ dnia mam na myśli bardziej okazje dnia, gdyż moim zdaniem kurs na Norwega w tej parze powinien być w okolicach 1,30 zamiast 1,60, dlatego że Norweg chyba w każdym konkursie był lepszy od Petera. I kurs jest wysoki tylko dlatego że bukmacherzy sugerują się wczorajszym dniem, a jak napisałem wyżej Norweg ewidentnie olewa dzień przed zawodami (bierze gorszy kostium, nie przykłada się, nie wiadomo - ale ewidetnie to widać w przytoczonych przeze mnie rezultatach). Uważam że jedyna szansa żeby ten typ nie wszedł to złe warunki dla Norwega przy jednocześnie dwóch perfekcyjnych skokach Prevca (takich jak ten w kwali). Ale o to może być ciężko (Prevc nie jest powtarzalny - w 1 treningu był 22, w mistrzostwach Słowenii kilka dni temu był za Zajcem, Bartolem)A mogę zapytać jaki Bukmacher? Bo jeżeli dodamy podatek to ten marny typ dnia daje nam kurs 1,4??? Norweg ostatnimi czasy nie zachwyca owszem oddaje równe skoki, ale bez błysku i dziś musiałoby dziś mocno wiać mu pod narty, żeby powalczył o najwyższe lokaty. Z tego co widzę to Tande notuje mały regres formy. O Peterze wypowiadałem się parę postów wstecz i widać, że powraca do dobrego i równego skakania i miejsca kolo podium dzisiejszym konkursie są realne.
Nazywać to typem dnia jest grubo na wyrost!! Owszem jeżeli mielibyśmy kurs na Tandego ok 3 to mógłbym się jeszcze zgodzić. Ja daje szansę Prevcowi 55%-45%
Pozdrawiam