wladcasmieci
Użytkownik
Nie do końca wiem na jakiej podstawie analitycy Betsafe ustawili ten kurs, jednakże drążyć tego tematu nie mam zamiaru. Noriaki Kasai weteran skoków, od 28 lat bawi się skokami narciarskimi. I co najlepsze - wychodzimy mu to całkiem nieźle. Przeciw niemu Stefan Kraft, czyli młody skoczek z Salzburga. Patrząc po wynikach widzę wyrównana parę. Noriaki skacze przyzwoicie, w Engelbergu był trzeci, wczoraj 7 a w Niemieckich konkursach 5 i 12. Jak na 43 latka - wyniki znakomite. Krafti jest przebojowy, potrafi zaryzykować, ale genialnie potrafi spieprzyć skok, tak jak to było w pierwszej serii konkursowej wczorajszego konkursu. Ja tu nie widzę dominacji Stefana Krafta nad Kasaim by wystawiać kurs 1.45 na niego. Patrzę na ostatnie pięć konkursów i co widzę? Ano widzę 3:2 dla Noriakiego. Dodatkowo Kasai lubi tą skocznie rok temu 2, dwa lata temu 5. Dla mnie value, para wyrównana.
Noriaki Kasai - Stefan Kraft 1 @ 2.55 [BETSAFE] 9-4
Omijam takie zakłady. A szczególnie po takich kursach, ale tym razem postanowiłem zaryzykować. Prevc idzie jak burza, skrzywdzili go w Obersdorfie, powinien mieć trzy wygrane na koncie i wyrównać rekord Svena Hannawalda (chociaż dla mnie to dobrze, bo nie ukrywam sympatii do Hanniego). Nie ważne w jakich warunkach - skacze fenomenalnie. W sześciu ostatnich zawodach - 5 zwycięstw. Jest co najmniej o krok przed Freundem i resztą stawki. W wywiadzie mówił że najbardziej bał się o Bergisel. Skocznie w Innsbrucku ma już za sobą. Teraz większy obiekt, a to przecież tylko handicap dla Petera. Nie będę tracił czasu na komplementowanie tego skoczka. Kto ogląda, ten widzi, co on wyprawia. Dominator. On leci jak pocisk. To wygląda niesamowicie. - Gangnes
Peter Prevc WIN @ 1.65 [BETSAFE]
Noriaki Kasai - Stefan Kraft 1 @ 2.55 [BETSAFE] 9-4
Omijam takie zakłady. A szczególnie po takich kursach, ale tym razem postanowiłem zaryzykować. Prevc idzie jak burza, skrzywdzili go w Obersdorfie, powinien mieć trzy wygrane na koncie i wyrównać rekord Svena Hannawalda (chociaż dla mnie to dobrze, bo nie ukrywam sympatii do Hanniego). Nie ważne w jakich warunkach - skacze fenomenalnie. W sześciu ostatnich zawodach - 5 zwycięstw. Jest co najmniej o krok przed Freundem i resztą stawki. W wywiadzie mówił że najbardziej bał się o Bergisel. Skocznie w Innsbrucku ma już za sobą. Teraz większy obiekt, a to przecież tylko handicap dla Petera. Nie będę tracił czasu na komplementowanie tego skoczka. Kto ogląda, ten widzi, co on wyprawia. Dominator. On leci jak pocisk. To wygląda niesamowicie. - Gangnes
Peter Prevc WIN @ 1.65 [BETSAFE]