>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Turniej Czterech Skoczni 2015/2016 - (28.12.2015 - 06.01.2016)

Status
Zamknięty.
hristo 585

hristo

Użytkownik
Niemiec po upadku nie odbuduje się aż tak żeby być w trójce dzisiejszego konkursu
W przeszłości bywały większe upadki i dłuższe przerwy, a potem bardzo spektakularne powroty, że za przykład dam pierwszych z brzegu...Ammann, Morgi.
Nie róbcie z Freunda kaleki ????

biernacky17 518

biernacky17

Użytkownik
Jesteś pewny, że w Milenium handicap jest 7,5? Ja widzę teraz 6,5 i rano też taki był (o czym pisałem wcześnej) W Sts 8,5.
Edit: I w parze Gangnes-Freund to +1,5 jest dla Niemca.
Mój błąd przepraszam, nie wiem skąd mi się to wzięło ???? Już poprawiam i dzięki za korekte oczywiście było 6,5 ;d

wladcasmieci 948

wladcasmieci

Użytkownik
co drugi typ na Gangnesa w parze z Freundem i oczywiscie juz po 1 serii w plecy. gratulacje dla wszystkich specjalistow od skokow
Mów dokładnie komu gratulujesz i kto jest tym specjalista. :grin:
hehe, mówiłem żeby z Freunda nie robić kaleki ;-)
Ale mii się wydaje też, że to Ganges nie skoczył na swoim poziomie, który tu prezentował. :p

hristo 585

hristo

Użytkownik
Mów dokładnie komu gratulujesz i kto jest tym specjalista. :grin:

Mi się wydaje że to Ganges nie skoczył na swoim poziomie, który tu prezentował.
Ludzie sugerowali się też upadkiem Severina, nie taki diabeł straszny jak się okazało. Trochę szumu narobili i tyle.
A co do Gangnesa to ciągle nie jest markowy skoczek (już swoje lata ma, a żadnych sukcesów poza kontynentalem), co innego treningi z czystą głową, a co innego konkurs. Ma swoją życiową formę, to na 100%, ale żeby pisać w stylu &quot;najpewniejszy bet na konkurs&quot; to poważne nadużycie.

wladcasmieci 948

wladcasmieci

Użytkownik
Ludzie sugerowali się też upadkiem Severina, nie taki diabeł straszny jak się okazało. Trochę szumu narobili i tyle.
A co do Gangnesa to ciągle nie jest markowy skoczek (już swoje lata ma, a żadnych sukcesów poza kontynentalem), co innego treningi z czystą głową, a co innego konkurs. Ma swoją życiową formę, to na 100%, ale żeby pisać w stylu &quot;najpewniejszy bet na konkurs&quot; to poważne nadużycie.
Ale z tym ja się zgodzę. Sam zasugerowałem się urazem Severina. Jednakże nie odażyłem się grać po wyrównanym kursie na Gangnesa. Wolałem spróbować wyższego kursy, na równie mocnego Hayboecka. A co do Gagnesa to również się zgodzę, pisałem zresztą o nim że nie wiadomo jak skoczy pod presja. No i skoczył dobrze ale nie bdb.

RBR1one 705,7K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
dokladnie. dobrze prawisz. myslalem ze skoro taki super pewniak i ze co drugi &quot;znawca&quot; go podaje to przynajmniej bedzie blisko. a tutaj juz po 1 serii zaklad w plecy. trzeba brac odpowiedzialnosc za swoje slowa i nie rzucac ich tak latwo na wiatr

wladcasmieci 948

wladcasmieci

Użytkownik
dokladnie. dobrze prawisz. myslalem ze skoro taki super pewniak i ze co drugi &quot;znawca&quot; go podaje to przynajmniej bedzie blisko. a tutaj juz po 1 serii zaklad w plecy. trzeba brac odpowiedzialnosc za swoje slowa i nie rzucac ich tak latwo na wiatr
Tak trudno napisać o kim piszesz. A nie że co drugi, i &#39;ktoś&#39;. Krótko i na temat.
LIVE
Szwajcar po pierwszej serii ma przewage 3.1 pkt, czyli można powiedzieć ma rekompensatę za to co straci na pewno przy lądowaniu. W pierwszej serii super skok 136 metrów i gdyby nie fatalne lądowanie, mógłby nawet walczyć o podium. Simon ostatnio zaczął kombinować z belka, obniża belkę, leci daleko, a bonifikata za belkę zwraca mu to co traci na notach. Generalnie uważam że w drugiej serii znowu odleci dalej od Ito. A przewaga z pierwszej serii, plus dobra odległość w drugim skoku, sprawi że to Ammann zakończy wyżej konkurs.
Simon Ammann - Daiki Ito 1 @ 1.50 [365] 8-10 ✅

hristo 585

hristo

Użytkownik
Fantastyczny konkurs, aż ciary na plecach miałem po tym co zrobili na końcu Freund i Prevc!
Do tego trochę się zarobiło i można świętować ???? , do pełni szczęścia brakuje naszych orłów, ale może to dobrze pod względem pozbycia się naszego trenejro i prezia - może ktoś się weźmie za ten beton w końcu!

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Płakać nie będę, ale faktycznie trochę mnie to zabolało. Cieszy fakt, że długoterminówki na win Prevca w TCS i chociaż jedną wygraną Freunda powchodziły co w 70% zwróciło mi dzisiejsze stawki. Trudno, taki jest sport. Każdy kto gra u buka musi liczyć się z ryzykiem więc należy mądrze dobierać stawki. Ja osobiście mogłem zagrać takimi stawkami, szacowałem prawdopodobieństwo powodzenia w swoim stawkowaniu na 5/10j no, ale cóż. Kamil dawał kiedyś zarobić teraz niestety odebrał. Wyżywać się na nim nie będę bo dla mnie to skoczek klasowy, który wiele już osiągnął w tym sporcie i mam nadzieję, że odzyska jeszcze dawny blask.
Sam TCS wyszedł słabo pod względem typowania chociaż widzę, że w temacie niektórzy trzymali dobry poziom. ???? Oby tak dalej i do usłyszenia w piątek! ????

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom