@LukaszV6
Robiłeś symulacje o których mówiłem? Jeśli tak to wszystko powinno byc jasne ???? Mówiąc o rozkładzie wygranych mam na mysli takie rozłożenie wygranej z naszego handlu aby na poszczególne wyniki (1x2) mamy taką samą ilośc pieniędzy do wygrania.
@beny30
Nie bardzo wiem o co chodzi z tym 13,5? Pisałem, że bede kupował po 3,25 Valencie, ale ostatecznie zakupiłem po 3,3 i sprzedałem po 3,25 i stąd tak mały zysk.
Teraz "łopatologiczne" wytłumaczenie kursów back i lay.
Kursy niebieskie są to kursy takie same jak u buka i działają na tej samej zasadzie. Tzn. obstawiacie, że MC wygra po kursie 1,67 za 10e i jeśli zostawimy ten kurs do końca meczu możemy wygrać 6,7euro - to jest dla wszystkich jasne, tak??
I teraz, załóżmy, że was kurs 1,67 nie satysfakcjonuje bo według was jest za niski. Więc klikacie na niebieskie pole i zamiast kursu 1,67 SAMI wprowadzacie kurs 1,68 Wtedy wasza stawka widoczna jest automatycznie na kolorze różowym pod kursem 1,68 i czeka na taką osobę która go kupi. Słowem, kursy stojące na kolorze różowym wołają do nas
"my też uważamy, że wygra MC, ale chcemy wyższy kurs".
Podobnie jest z Lechem, to 72 euro leżace na kursie 6,4 woła do nas
" Myśle, że wygra Lech, ale chce kurs 6,4, a nie 6,2"
I teraz zobacz. Załóżmy, że uważasz, że Lech nie wygra i grasz go po kursie różowym 6,4 i wpisujesz 10 euro. T
ak naprawde to 10e to nie stawka a twoja wygrana. Oznacza to, że RYZYKUJESZ 54 euro (64-10zysku), aby w razie remisu lub zwycięstwa MC wygrać to 10 euro. Analogicznie, jesli uważałbyś, że MC nie wygra to co robisz? Klikasz na kurs różowy po 1,68 i wpisujesz kwote jakąs chcesz wygrać, czyli np. 10e i twoje zobowiązania to 6,8...euro. I teraz masz odpwiedź. Na początku posta osoba chciała kupić kurs 1,68 na zwycięstwo MC, a teraz właśnie my odkupiliśmy od niej ten kurs. Jasne?! Kursy różowe to ryzyko które musisz podjąć, aby wygrać daną sumę.
Musicie przestawić swój sposób myślenia, bo myślicie po bukmachersku
Błagam, niech choć jedna osoba napisze, że trochę bardziej zajarzyła sprawę
Jak nie to zapraszam na priv, poratuje innymi materiałami.