janusz_tracz
Użytkownik
w tym przypadku jak pisałem racja jest po stronie gracza i totolotek za takie akcje to może mieć naprawde spore problemy, najgorsze co można zrobić to odpuścić, nagłaśniać takie przypadki jak najszybciej
Na fejsie i na wykopie juz poszlo, co jeszcze? Jakos im to wyslac by wiedzieli ze ich obsmarowuje w sieci??w tym przypadku jak pisałem racja jest po stronie gracza i totolotek za takie akcje to może mieć naprawde spore problemy, najgorsze co można zrobić to odpuścić, nagłaśniać takie przypadki jak najszybciej
Mi w lecie dowalili limit stawek 100 zł dziennie. Coś jak @ qwert1234
Na telefonie jest jeszcze gorzej niż na kompie, dzisiaj, żeby postawić kupon musiałem się nieźle natrudzić, pomijam fakt, że strona na telefonie zamula strasznie, może jak wypuszczą apkę to będzie płynniej chodziła, na tą chwilę jest dużo gorzej niż było.cytat z dnia 24 lipca 2019 16:36 przez iczasopismaJak wam się podoba nowa strona Totolotka? Jak dla mnie to dramat, jest dużo gorsza nawet od tej starej, niezbyt funkcjonalnej. Może pomyśleli głównie o telefonach, ale przeglądając z laptopa jest się zmęczonym i chce się uciekać po minucie.
Zlikwidowali gre w piatek bez podatku? Co za zenada. Strona tak samo beznadziejna. Czasem gralem tam w piatki lub podczas LM i LE tylko dlatego, ze mieli to promo bez podatku. Teraz juz nie ma po co tam grac. Uciekam gdzie indziej.cytat z dnia 25 lipca 2019 10:34 przez bmoranJak sie przez lata bylo do czegos przyzwyczajonym to kazda zmiana sprawy, ze jest niby mniej intuicyjnie, wiec kwestia przyzwyczajenia. Ale generalnie to raczej WIELKI minus ze zmiana, bo nie ma promocji bez podatku. Wczesniej mozna bylo grac Europejskie Puchary od 20zl bez podatku, a w piatki kazdy kupon od 100zl byl bez podatku, a teraz to zlikwidowali. Na pytanie czy jeszcze bedzie ta promocja nie potrafia odpowiedziec, wiec raczej nie bedzie. Szkoda, bo dobrych nascie tysiecy co miesiac obracalem w piatki.