było stawka 100 PLN i kurs @2,0 w piątki i na europejskie puchary, teraz @2,0 jest nadal w piątki i na mecze Polski, a w pozostałem dni jest @2,5, ale zjechali ze stawką teraz nie musisz grać za 100 PLN a za 20 PLN, promocja na Mundial, szczegóły na screenie poniżej2. Promocja GRAJ GRUBO już nadaje się do kosza. Było jasno i czytelnie (min. 100 zł), to teraz dowalili kurs min. 2,50 i zakłady na kuponie min. 1.30. Chore.
Jeśli masz kartę klubową to również w punkcie stacjonarnym, z tym że minimalna stawka kuponu to 100zł, a minimalny kurs całkowity to 2.0. Promocja ważna w każdy piątek ( możesz postawić spotkanie niedzielne, tyle że po prostu w piątek )Gram Grubo piątki bez podatku totolotek liczy się również w stacjonarnych punktach, czy tylko przy obstawianiu na stronie?
Oczywiscie ze jest, w screenie wycialem dla anonimowsci.Jest tam gdzieś na screenie numer kuponu?
Tez o naglosnieniu myslalem ale w regulaminie piszą ze zawsze mogą anulowac kupon bez podowania tak naprawde przyczyny, wg Ciebie cos ugram??? Btw Sprawe i tak naglosnie by ludzie wiedzieli ze totolotek to oszusci ale wg mnie jestem na przegranej pozycjiskurwi...li oszusci
to sa wlascie polscy "legalni" bukmacherzy
sprawa powinna byc naglosniona, tak zeby kazdy Janusz wiedzial, aby w tym gownie nie grac
opisz krok po kroku i wrzuc na wykop, twitter itp
oczywiscie, ze to wałek, bo zawodowy sport i ekstraklasa, to na bank to przyjeli,
sytuacja z bonusem potwierdza z kim sie ma do czynienia i ze to nie przypadek
jeżeli jest tak jak piszesz, to napisz reklamację mailem, załącz do wiadomości MF, zasugeruj w piśmie że w ten sposób totolotek kręci z płaceniem podatku i oszukuje graczy, za coś takiego to im mogą kocesję nawet cofnąć, dostaniesz kase na konto i jeszcze prezent pocztą z przeprosinamiWitam, bardzo proszę Was o radę
sprawa pierwsza:
zagrałem przez apke zakład pojedynczy live za stawke powyżej 2000zł z kursem 3, dostalem informacje ze moj zaklad został oddany do weryfikacji ale po kilku sekundach w histori zakladów zobaczylem ze został zaakceptowany (coś mnie naszło i aż zrobiłem aż screena jakby co),
na drugi dzien patrze a kupon wciaz nierozliczony, natomiast gdy zalogowałem sie juz przez wersje na komputer to kupon zniknął z mojej histori.
Totolotek odpowiedzial mi ze moj kupon wcale nie został przyjęty i w apce nastąpił błąd z informacją ze mój zakład został przyjety i ze w rzeczywistosci został odrzucony..., oczywiscie nie musze dodawac ze zakład wszedł ale totolotek umywa rece i mowi ze jak chce to moge składac reklamacje, co uważacie??
Druga sprawa, przyfaricłem z kilkoma innymi zakładami no i oczywiscie po osiągnieciu kilku koła zysku na koncie totolotek zlimitował mnie na 50zł dziennie, problem polega na tym że głupi ja ruszyłem rowniez bonus i gdy chcialem wyplacic to dostalem info ze musze jeszcze obrocic 5000zł, no ale skoro mam limit50zł dziennie to musze codziennie grać za te max 50zł bo za wiecej mnie blokuje i czekać az 100 dni by móc wypłacic, zapytałem ich czy moge zrezygnowac w takim razie z bonusu oraz ze srodkow ktore wygrałem grajac bonusem to oczywiscie odpowiedz odmowna, a ja ten hajs jak na złość potrzebuje, macie moze jakis pomysl co z tym mozna zrobic?
Bardzo prosze o pomoc