Nie wiedzialem ze 1x obrót, to zmienia sytuacje...chociaż jak ktoś gra przeważnie pilke nozna to takie kursy 2.0 i ponad tak latwo nie jest ustrzelićUwazasz, ze 1x po kursie 2zl to ciezki obrot ???? ?
Tu bonus dostajesz automatycznie po dokonaniu depozytu i z tego co kojarzę możesz grać kilka kuponów, ważne, żeby spełniały warunki obrotu.Pytam bo już w którymś bukmacherze było kiedyś, że trzeba było zagrać full na jedną opcję i dopiero wtedy bonus się miało. A jak jest w Totolotku? Z góry dzięki za odpowiedź, reputka poleci.
Nie masz co sie martwić. Automatycznie pobiorą 10% od wygranej z twojego kontaSzybkie pytanko, jestem zarejestrowanay stosunkowo nie dawno na Totolotku, zagralem dziś kupon i zostalo mi jedno zdarzenie ( raczej wejdzie), nie wiedzialem o graniu bez podatku w piatek i dobralem stawke by wygrac 2200zl, dzis otwieram swoje konto i widze ze mam do wygrania 2 500zł, co z podatkiem? sami mi pobiorą? Musze sam sie rozliczyc z urzedem skarbowym? Prosze bardziej doswiadczonych o pomoc
Daleko szukać nie trzeba. Wystarczy spojrzeć na złodziejską marżę.W piatki w toto mozna grac bez podatku ? Prawda to ? Czy sa jakues haki z kursami itp ?
+6% jest za zagranie przez stronę internetową. Jeśli na tych samych warunkach puścisz kupon przez aplikację mobilną, dodają 12%, czyli w praktyce grasz bez podatku. Kursy czasem są jednak niskie, więc najlepiej w konkretnym przypadku monitorować, czy nie lepiej wyjdzie się z kuponem w innym bukmacherze, który odlicza podatek. Poza piątkami bez podatku za kupon min. 100zł i kurs 2,0 taka sama promocja jest na Ligę Mistrzów i Ligę Europy, więc jeśli ktoś gra w polskich bukmacherach i za stawki trzycyfrowe, to moim zdaniem warto ???? Kiedyś nie byłem przekonany do nich, odstraszała strona, ale któryś moderator tu mi polecił, że on sobie najbardziej chwali i spróbowałem i nie żałuję, chociaż nie ograniczam się oczywiście do jednego bukaFajne promo teraz u nich
+6% bonus jak zagramy min 3 typy, kazdy kurs min 1.30, ako min 2.50. Te promo jest codziennie, no i piątki bez podatku. Chyba najlepszy polski buk