Ważne żeby kurs był ponad 2. W regulaminie nie ma konieczności tworzenia ako jeśli kurs się zgadza.Jak u nich z obrotem, single czy muszą być duble?
Mogę się mylić ale wydaje mi się że 1.5 lub nie ma minimum. Chodzi o aktywację bonusu.Witam. Czy pierwszy zakład, ten po postawieniu którego otrzymamy bonus, musi być również z min. kursem 2.00?
400zl!Po przejściu z tego linku, jest wyświetlany bonus 300zł. To jaki w końcu jest ten bonus?
to niezle Cie wydymali z tymi warunkamiwszystko spoko tylko w regulaminie pisze ze obrót 3xbonus kurs min 2.0 a po otrzymaniu bonusu informacja ze kurs min 3.6 i min 3 zdarzenia. szkoda ze dopiero po wpłacie takie info sie pojawia
miałeś pecha bo od 2.04 jest nowa promocja Bonus na Start do 500zł właśnie z tymi warunkami obrotuwszystko spoko tylko w regulaminie pisze ze obrót 3xbonus kurs min 2.0 a po otrzymaniu bonusu informacja ze kurs min 3.6 i min 3 zdarzenia. szkoda ze dopiero po wpłacie takie info sie pojawia
Kiedy się rejestrowałeś? Robiłem wpłatę już 02.04.2015 - 400zł ale dostałem bonus 400zł i mam stare warunki obrotu (2.0) Dwa dni wcześniej się rejestrowałem i zaliczyło dzień rejestracji jak widać a nie wpłaty. Zobacz w zakładce bonusy jakie masz wymogi nie patrz co mają na głównej stronie podane o ile zdążyłeś się zarejestrować w marcu.wszystko spoko tylko w regulaminie pisze ze obrót 3xbonus kurs min 2.0 a po otrzymaniu bonusu informacja ze kurs min 3.6 i min 3 zdarzenia. szkoda ze dopiero po wpłacie takie info sie pojawia