Do odwołania.Marcin, jesteś zorientowany do kiedy jest ważna promocja na ten wyższy bonus?? czy do odwołania?
Złą osobę zacytowałeś ????Do odwołania.
Bonus pojawi się automatycznie po depozycie i złożeniu pierwszego zakładu.Wczoraj się zarejestrowałem przez link podany przez Ciebie, ale nigdzie nie widze abym mógł skorzystać z bonusu do 400zł. Gdzie to się znajduje?
Z tego co pamiętam ( a było to chyba 2 lata temu) to musisz zaznaczyć,ze grasz bonusem (jakaś ikonka jest) , a tak to juz potem grasz swoimi, chyba obrót razy 3. najwyżej zapytaj support, bo szybko mi odpowiadali ( nie wiem jak teraz)Jakie warunki obrotu są tego bonusu? I ewentualnie bonus obracamy wraz z depozytem czy sam bonus?
W pierwszym poście są warunki obrotu napisane.Jakie warunki obrotu są tego bonusu? I ewentualnie bonus obracamy wraz z depozytem czy sam bonus?
Nie ma żadnego kodu.ogarnąłem to, jednak nadal mam pytanie - wystarczy tylko rejstracja z linku, czy trzeba wpisywać kod promocyjny? jeśli tak, to jaki
Tak, wszystkie linki w tyn temacie upoważniają do otrzymania bonusu 100% do 400pln.zarejstrowalem sie z tego pierwszego linku ( chociaz klikajac w niego jest przekierowanie na strone glowna, a nie rejstracje - rozumiem, ze bonus nadal mnie obowiazuje? )
Mamy równouprawnienia.Wie ktoś jak z tymi kobietami? Z tego co się orientuje raczej nie ma problemów ale wolałbym żeby to ktoś potwierdził...
Obowiązuje Cię taki bonus, jakby był podczas rejestracji konta. Jeśli uczyniłeś to z promocyjnego linku to będzie to 100% do 300PLN.A jak się rejestrowałem z miesiąc temu, to dostanę teraz 100% do 400 pln? Bo na razie nic tam nie wpłacałem.