No właśnie mi akurat zablokowali e-konto, a żeby wypłacić wygrane na nim kupony (prawie 2,5k) muszę się teraz wybrać do wawy :? Wprawdzie z graniem w punkcie nie będzie problemu, poza takim że że mogę to zrobić nie tylko u nich, ale w każdym ziemniaku więc tracą największą zaletę...Zastanów sie jak by mieli zablokować Ci grę.... Rozesłać Twoje zdjęcie po punktach z napisem "WANTED DEAD OR LIFE"?:razz: Bo dowodu nie spisują, a wypłacić muszą jeżeli masz dowód udziału w grze (czyt. kupon). Tak więc nie ma fizycznej możliwości zakazania gry ???? Teraz skup się na wygrywaniu.
Inna sprawa jeżeli będą jakiekolwiek podejrzenia o wpływanie na losowość wyników lub łamanie regulaminu. wtedy zgodnie z regulaminem można zablokować wypłatę na 30 dni ????
Nie możesz założyć nowego konta? Przecież nie trzeba podawać imienia i nazwiska.No właśnie mi akurat zablokowali e-konto, a żeby wypłacić wygrane na nim kupony (prawie 2,5k) muszę się teraz wybrać do wawy :? Wprawdzie z graniem w punkcie nie będzie problemu, poza takim że że mogę to zrobić nie tylko u nich, ale w każdym ziemniaku więc tracą największą zaletę...
Oczywiście, że możesz dodać do salda wygraną kwotę, ale w tym celu i tak musisz iść do punktu jakiegoś ???? Czyli przypuśćmy, że kupujesz zakład otwarty za 20zł. Przychodzisz do domu, składasz kupon z AKO 5. Twój kupon wygrywa, więc dodajesz go do wydruków na stronie i z kodem wydruku idziesz do punktu Toto-Mixa, gdzie Pani przy kasie Cię pyta, czy całość wypłacamy, czy przelewamy z powrotem na konto. Możesz nawet wypłacić 50zł, a przelać 50zł z powrotem na konto ???? Problem tylko polega na tym, że z wygranym kuponem musisz iść do punktu, nie dodaje Ci się automatycznie wygrana kwota do salda ???? Więc jest to taka pół-internetowa gra :jezora:Panowie mam takie pytanie, czy np. jeżeli wygram 100zł , to muszę je wypłacić, czy jest opcja, dodania do salda wygranej kwoty? ????
Dziękuje!
Wiadomo, że to ściemaW lutym 2010 wycofali się z tej opcji możliwego automatycznego dodawania wygranych do salda - motywując to na stronie Totolotka niskim zainteresowaniem... ze strony grających!