>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Toto-mix - gra przez Internet i inne problemy

andre-agassi 596

andre-agassi

Użytkownik
Taki zapis można interpretować dwojako:
1) &quot;inna skocznia&quot; = skocznia o jakimkolwiek innym HS niż pierwotnie zaplanowany,
2) &quot;inna skocznia&quot; = skocznia w innej miejscowości niż pierwotnie zaplanowana.
Szybka analiza zawartych zakładów. Lepsza opcja ta i ta, więc ją uznajemy za wiążącą. Teoretycznie możnaby się sądzić, ale kto to będzie robił. Na marginesie zapytam, jak można typować skoki, gdzie decydują często nie umiejętności, a pogoda. Ale nie o tym tu mowa.

erxone 10

erxone

Użytkownik
Byłem dziś w totolotku i koleś założył mi kartę stałego klienta i kazął zbierać pkt. Chce sie zalogować pierwszy raz i wchodze na stronę totolotka i mam nick lecz hasła nie mam bo dął mi karteczkę lecz tam mam tylko nick i numer karty. Jest napisane na stronie że hasło on musiał dać . Wie ktoś o co biega?

panti1801 29

panti1801

Użytkownik
musisz poprosić w punkcie o dodanie numeru telefonu ( oczywiście podajesz swój prywatny numer ) do karty - wtedy otrzymasz login i hasło do pierwszego logwania na stronie ????

poznaniak 128

poznaniak

Użytkownik
Hasło powinno być na karteczce którą Ci dał. ???? .
PS. Dalej nic nie wiadomo co z grą przez neta w toto-mixie ;)

erxone 10

erxone

Użytkownik
No właśnie dał karteczkę lecz na niej nie ma hasła . Dobra pójde do punktu i dowiem sie o co chodzi. ;/ Jvprs właśnie próbowałem tak i nic;/

J 0

jvprs

Użytkownik
Popróbuj. Na pewno jest tak, przy pierwszym logowaniu.
Popróbuj kombinacje:
login + nr karty
nr karty + login
I Ci wejdzie.

panti1801 29

panti1801

Użytkownik
nic nie wejdzie jeśli nie dopiszesz w punkcie numeru telefonu. Dopiero wtedy dostaniesz wydruk, gdzie będzie napisane: login..... hasło tymczasowe.... i dopiero wtedy możesz się zalogować.

G 0

gollob

Użytkownik
Witam.Ostatnio sie dowiedzialem,ze toto ma problemy z otrzymaniem licencji..Podobno zlozyli 2 wnioski odnosnie gry przez neta.Cos na wzor e-promocji,oraz z pelnymi danymi.Ale niewiem w jaki sposob chcieliby to obejsc.Nawet gdyby im sie to udalo to konkurencja ich podkabluje wkoncu zyjemy w Polsce,a tutaj zyczliwych ludzi nie brakuje..Pozdro:;/:

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
W sobotniej ofercie Totolotka był mecz:
2105 Luksemburg (U17)-Białoruś (U17)
ale ten sam mecz na livescorach np. tu: http://www.livesports.pl/
był przedstawiany jako mecz Białoruś(U17) - Luksemburg(U17)
czyli z innym układem gospodarz-gość niż ten z oferty Totolotka.
Czy dla ew. grających singlem lub w systemach nie stanowi to podstawy do unieważnienia tego w/w zakładu?

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
W sobotniej ofercie Totolotka był mecz:
2105 Luksemburg (U17)-Białoruś (U17)
ale ten sam mecz na livescorach np. tu: http://www.livesports.pl/
był przedstawiany jako mecz Białoruś(U17) - Luksemburg(U17)
czyli z innym układem gospodarz-gość niż ten z oferty Totolotka.

Czy dla ew. grających singlem lub w systemach nie stanowi to podstawy do unieważnienia tego w/w zakładu?

Jak dla mnie zapis w Toto-Mixie był dobry, ponieważ to Luksemburg był gospodarzem tego meczu, gdyż ten turniej (Grupa 2) odbywa się właśnie w Luksemburgu:

http://en.wikipedia.org/wiki/2012_UEFA_European_Under-17_Football_Championship_elite_round#Group_2

Jak widać tam jest napisane Białoruś-Luksemburg, ale wystarczy spojrzeć na inne grupy - tam też nie zawsze gospodarz jest wymieniany na pierwszym miejscu (gospodarz turnieju to ekipa napisana kursywą w tabeli).

Z tego co kojarzę, to w różnych turniejach (nie tylko w piłce nożnej) zdarza się, że gospodarz jest wymieniony na drugim miejscu.

Zapis w Toto-Mixie wskazuje po prostu na to, że to Luksemburg był gospodarzem meczu, chociaż mogliby np. napisać:

Białoruś-Luksemburg (turniej w Luksemburgu)

To by było także zrozumiałe i jednocześnie zgodne z oficjalną kolejnością zapisu.

poznaniak 128

poznaniak

Użytkownik
Wczoraj wysłałem e-maila do totolotka w sprawie grania przez internet.
Witamy,

Uprzejmie informujemy, że w dalszym ciągu oczekujemy na przyznanie licencji przez Ministerstwo Finansów na przyjmowanie zakładów w Internecie. Niestety nie posiadamy konkretnej informacji, kiedy to może nastąpić, prosimy o jeszcze chwilę cierpliwości. Miło nam, że jest Pan zainteresowany uczestnictwem w zakładach, które będzie oferowała nasza firma. O przyznaniu licencji zostaną Państwo niezwłocznie poinformowani.
Szkoda, nic nowego żeśmy się nie dowiedzieli ????

Do góry Bottom