Niestety nie "od zawsze" , bo do dziś trochę boli mnie wspomnienie przegranej sprzed wielu lat 3.2k ( jako stawki a nie EWK! ) w tej firmie , wobec kreczu Tima Henmana granego jako faworyt ( 4 single po 0.8k ) - a po kreczu rozliczenia tego jako 2.Krecz w toto to zwrot tak jest od chyba zawsze
Piast - Zaglebie 1
Piast - Zaglebie Awans 1
REGULAMIN ZAKŁADÓW BUKMACHERSKICH „TOTO -.MIX
VII. ZASTRZEŻENIA DOTYCZĄCE ZAKŁADÓW
§ 20.
3. Za jednorazowym potwierdzeniem nie można
zawierać zakładów na zdarzenia, które się wzajemnie
wspierają, np.: zakład na zwycięstwo i awans tej samej
drużyny.
Na polskich stronach też o tym pisali:Na innej stronie (zagranicznej) czytałem, że Totolotek dostał już licencję na zakłady przez internet w lipcu. Teraz przygotowują platformę, która ma ruszyć w 4 kwartale tego roku. Tak więc cierpliwości Panowie ????
A w STSie, Fortunie i Millenium to nie podajesz swoich danych? Jest na forum sporo osób, które grają na szych internetowych bukach.Ale z czego sie cieszycie? przeciez jak dostana licencje to nie bedzie to "e -promocja " jak byla , tylko trza bedzie sie rejestrowac podawac swoje dane itp, wiec nie wiem skad ten hura optymizm? Pozdro
Oficjalne info jest na stronie ministerstwa w załączniku.Na polskich stronach też o tym pisali:
http://pb.pl/3227233,14634,totolotek-ma-licencje-na-zaklady-przez-internet?dimension=290
Czekaj aż Cię zweryfikują, wczoraj mi to trwało z godzinkę i potem mogłem wpłacić pieniądze.Czyli znaczy to że jeszcze online nie można gra ? A ktoś może wie kiedy start przewidują ? jakaś konkretna data bo zarejestrowany jestem ale funduszy wpłacić nie mogę.
Dokładnie, poprzedni system był lepszy. Dawniej jak się grało u bukmacherów internetowych zagranicznych to nie trzeba było podawać numeru konta, a jeszcze skanowanie dowodów to już śmiech na sali. Wystarczała karta do operacji mobilnych. I tyle.Ale z czego sie cieszycie? przeciez jak dostana licencje to nie bedzie to "e -promocja " jak byla , tylko trza bedzie sie rejestrowac podawac swoje dane itp, wiec nie wiem skad ten hura optymizm? Pozdro
Musisz pamiętać, że firmy zarejestrowane w naszym kraju obowiązuje trochę inne prawo. Musi być skand dowodu i nie ma możliwości wpłaty środków poprzez kartę kredytową.Dokładnie, poprzedni system był lepszy. Dawniej jak się grało u bukmacherów internetowych zagranicznych to nie trzeba było podawać numeru konta, a jeszcze skanowanie dowodów to już śmiech na sali. Wystarczała karta do operacji mobilnych. I tyle.