Chyba na urlopie byłeś, skoro dopiero dziś o tym "newsa" podajesz, choć o tym na tym forum pisano, np. wpis by kuerten z 16-08-2012:Witam panowie mam zla wiadomosc.Nie dosc,ze nie bedzie mozna grac przez neta w totomixie to jest to juz koniec totomixa.Wszystko przez te nielegalna e-promocje i ciagle lamanie regulaminu.Wystarczy poczytac http://www.pb.pl/2653252,47456,minister-finansow-cofnal-totolotkowi-koncesje-na-zaklady-wzajemne
Jednak mialem kiedys racje,ze nie bedzie mozna grac u nich przez neta,i nie dostana zgody wlasnie przez ta e-promocje.Pozdrawiam
A do czego chciałeś jej używać?A ja dzisiaj właśnie założyłem sobie kartę Ligi Mixu. Czyli nie będę mógł jej używać?
No to sa jakies jaja, rozgrywki polityczne rzad - toto a graczy chca karac, ciekawe za co? jak ktos ma kupony do odebrania to ciekawe co bedzie...Choć Ministerstwo Finansów uznało, że firma Totolotek S.A. od marca działa bezprawnie, to największy w Polce bukmacher nie uznaje decyzji resortu o odebraniu koncesji i nadal przyjmuje zakłady. Dlatego resort wysyła do spółki kontrolę, a graczom grozi wysokimi karami - informuje TVN24.
Jednak rzecznik Izby Celnej w Warszawie Piotr Tałałaj mówi, że graczom, którzy nadal odwiedzają punkty Totolotka grożą kary, nawet jeśli nic nie wiedzą o odebraniu firmie koncesji. Zgodnie z Kodeksem karnym skarbowym i ustawą hazardową to 100 proc. wartości wygranej oraz do 120 stawek dziennych (czyli od 500 zł do 2,4 mln zł!).
????Witam 06.06.2013 zawarlem kilka zakladow w tym buku i mam do odebrania kilkaset zlotych niestety buk od 07.06 jest nieczynny a co najlepsze nie ma zadnej informacji co do przyczyny i do kiedy zaklad bedzie nieczynny. Co polecacie aby zrobic i czy jest jakis nr tel do centrali aby to zglosic ! Prosze o pomoc.
za dużo wygrałeś i puściłeś z torbami punkt, nieźle :?Witam 06.06.2013 zawarlem kilka zakladow w tym buku i mam do odebrania kilkaset zlotych niestety buk od 07.06 jest nieczynny a co najlepsze nie ma zadnej informacji co do przyczyny i do kiedy zaklad bedzie nieczynny. Co polecacie aby zrobic i czy jest jakis nr tel do centrali aby to zglosic ! Prosze o pomoc.
Najprościej kolego jeśli pojedziesz do innego punktu jeśli jest to powyżej 5 tys zadzwoń do nich na stronie głównej jest numer i spytaj co masz zrobić.za dużo wygrałeś i puściłeś z torbami punkt, nieźle :?
To chodzi o mniejszą kasę , bo kolega napisał:jeśli jest to powyżej 5 tys zadzwoń do nich na stronie głównej jest numer i spytaj co masz zrobić.